siz ne anladınız???????????

8.164 görüntülenme · 67 yanıt

Paylaş:
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

20 Yaşındayım...... Bu Zamana Kadar

Dert
Keder
Tasa
Üzüntü
Şanssızlık
Can Sıkıntısı
İntihara Teşebbüs Ettim
Trafik Kazaları Geçirdim
Sakatlandım
Yaaralandım
Bıçaklandım
çocuk yaşta hayata atıldım
ruhi sıkıntılar geçirdim
yarım hafız oldum

Ve bunlara karşılık yinede şükretmekten vazgeçmedim...

ALLAH'IM ALMIŞ OLDUĞUM NEFESE ŞÜKÜRLER OLSUN

.............................
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

koskoca bir sıfır ne eveli var nede ahiri

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

MyKaBuS, post: 757053, member: 2249120 Yaşındayım...... Bu Zamana Kadar

Dert
Keder
Tasa
Üzüntü
Şanssızlık
Can Sıkıntısı
İntihara Teşebbüs Ettim
Trafik Kazaları Geçirdim
Sakatlandım
Yaaralandım
Bıçaklandım
çocuk yaşta hayata atıldım
ruhi sıkıntılar geçirdim
yarım hafız oldum

Ve bunlara karşılık yinede şükretmekten vazgeçmedim...

ALLAH'IM ALMIŞ OLDUĞUM NEFESE ŞÜKÜRLER OLSUN

.............................

RABBIM razı olsun kürşat kardeşim.
MaşALLAH 20 senede görmedigin,çekmedigin ne kalmışki?
Şu halde bile ŞÜKÜR diyorsun ya.NE MUTLU SANA.
ALLAH şükrünün karşılıgını nasip eder inşALLAH.
selametle
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

kasım hadi, post: 757057, member: 77422RABBIM razı olsun kürşat kardeşim.
MaşALLAH 20 senede görmedigin,çekmedigin ne kalmışki?
Şu halde bile ŞÜKÜR diyorsun ya.NE MUTLU SANA.
ALLAH şükrünün karşılıgını nasip eder inşALLAH.
selametle

Senden de Razı Olsun Abi Sağol...

Sıkıntıyla Dolu Bir Hayatım Oldu Evet... Hem Aileden Hemde Benden Kaynaklanan Sorunlardan..... Ama Her Gece Yatağıma Uzandığımda da "Allah'ım Vermiş Olduğun Nimetler için Sana Şükürler Olsun Teşekkür Ederim" diye Dua Ederim...
Sabırlıyımdır Abi Hemde Çok Sabırlıyımdır... SABRIN SONU İNŞALLAH SELAMET OLACAK ABİ...
kasım hadi

kasım hadi

zarife_76, post: 757056, member: 54443koskoca bir sıfır ne eveli var nede ahiri

RABBIM razı olsun.
selametle kal.
kasım hadi

kasım hadi

MyKaBuS, post: 757059, member: 72384Senden de Razı Olsun Abi Sağol...

Sıkıntıyla Dolu Bir Hayatım Oldu Evet... Hem Aileden Hemde Benden Kaynaklanan Sorunlardan..... Ama Her Gece Yatağıma Uzandığımda da "Allah'ım Vermiş Olduğun Nimetler için Sana Şükürler Olsun Teşekkür Ederim" diye Dua Ederim...
Sabırlıyımdır Abi Hemde Çok Sabırlıyımdır... SABRIN SONU İNŞALLAH SELAMET OLACAK ABİ...

sabır müslümanın ilacıdır,kalkanıdır.
ALLAHINA sıgınıp sabr eden elbetteki sonuçta kurtuluşa erecektir.
senin gibi sıkıntı çeken çok insan gördüm.çogu o yolda helak olup gitti.Ama sabr eden sononda mureadına erdi.
ALLAHIM sanada sabr naip etsin.Bu yol sılıntılı bir yoldur.bu hayat denen yolun sonunda muradına erersin inşALLAH.selametle
ahsengazi

ahsengazi

Aktif Üye · 58 mesaj

selamunaleyküm hayırlı geceler olsun inşallah yaşım 21 ama malesef yanlışlarla hatalarla dolu ve boşa geçen onca zaman ve hala da geçmekte.AFFEDİLENLERDEN OLMAK ÜMİDİYLE.SELAM SABIR VE DUA İLE
kasım hadi

kasım hadi

ahsengazi, post: 757089, member: 73307selamunaleyküm hayırlı geceler olsun inşallah yaşım 21 ama malesef yanlışlarla hatalarla dolu ve boşa geçen onca zaman ve hala da geçmekte.AFFEDİLENLERDEN OLMAK ÜMİDİYLE.SELAM SABIR VE DUA İLE

aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
kimin geçmişinde yalnış ve hata yokki,hepimizin geride kırık dökük zamanları vardır.
ama RABBIM ın merhameti her şeyin üzerindedir.
gelecek zamanlar sana hayır getirir inşALLAH.selametle
rana sevda

rana sevda

Üye · 22 mesaj

selamun aleykum 19 yasındayım ve bu yasta okadar acı ve ıftıraya ugradım kı o gunden bu ana rabbıme sıgındım ve sabrettım ama cenab-ı hak herseyın cevabını hak edene verıyor bu gunlerıme sukur edıyorum
rana sevda

rana sevda

Üye · 22 mesaj

su 3 gunluk dunyada sukretmeyı bıleceksın bılmeyene ogreteceksın allah gardolabında kı esyaların sayısını sormayacak sana kac ınsanı gıydırdıgını soracak rabbım evın varmı dıye sormayacak o evde kac ınsanı mısafır ettıgını soracak sukurler olsun rabbıme attıgım her adımı sukretıorum
ahsengazi

ahsengazi

Aktif Üye · 58 mesaj

kasım hadi, post: 757091, member: 22491aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
kimin geçmişinde yalnış ve hata yokki,hepimizin geride kırık dökük zamanları vardır.
ama RABBIM ın merhameti her şeyin üzerindedir.
gelecek zamanlar sana hayır getirir inşALLAH.selametle

RABBİM Sizden razı olsun dualarda buluşmak ümidiyle
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Yaş 27 yavaş yavaş 28 e doğru gidiyorum sadece çok yorgunum....
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

29 yaşındayım arkama dönüp baktığımda güzel şeyler yaptığımı görüyorum tabi günahlar hariç...
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

kasım hadi, post: 756802, member: 14074maşALLAH gülderen kardeşim.
RABBIM size en hayırlısını nasip etsin.
Ne güzel ,hiç olmazsa sen dogruyu bulmuşsun.ALLAHIM her kese nasip etmiyor işte.
daha yaşın genç.ama sana sorsam anltmakla bitiremezsin.biliyorum.aynısı bizlerdede var.
ama ne edersiki dünya böyle işte.
evinde eşinle çolugunla çocugunla huzurlu imanlı bir ömür geçirirsin inşALLAH.
yalnız tövbelerimizi ve şükürlerimizi hiç aksatmayalım.
ALLAHIM razı oldugu kullarından eylesin.amin.selametle

selamün aleyküm amin amin amin kasım abi çok şükür elhamdülillah bu günüme dünümede geçmişimede estağfirullah inşaallah rabbim bundan sonra sizlere ve bizlere rabbimin yolundan gitmeyi daha hayırlı bir hayatı nasip eder sizinde dediğiniz gibi her sabah namazından sonra önce 100 kere tövbe estağfirullah diyorum sonra 100kerede elhamdülillah 100 kerede la ilahe illlahlah muhammeden resulullah diyorum ve güneş doğarken 100 kerede sübhanellahi ve bi hamdihi sübhanellahil aziymi estağfirullah diyorum yüce rabbim kabul etsin inşaallah amin allah c.c. emanet olun hayırlı sabahlar
aişetün.asel

aişetün.asel

Kıdemli Üye · 132 mesaj

selamunaleykum cümleten. yaşım 18 ve ben arkama baktığımda, KOCAMAN BİR YALNIZLIK ve UÇSUZ BUCAKSIZ GÜNAHLAR görüyorum. BOŞA GECEN YILLAR diyorum eskiye. NE EVVELİ NE DE AHİRİ....
kasım hadi

kasım hadi

gülderen özdemir, post: 757193, member: 54102selamün aleyküm amin amin amin kasım abi çok şükür elhamdülillah bu günüme dünümede geçmişimede estağfirullah inşaallah rabbim bundan sonra sizlere ve bizlere rabbimin yolundan gitmeyi daha hayırlı bir hayatı nasip eder sizinde dediğiniz gibi her sabah namazından sonra önce 100 kere tövbe estağfirullah diyorum sonra 100kerede elhamdülillah 100 kerede la ilahe illlahlah muhammeden resulullah diyorum ve güneş doğarken 100 kerede sübhanellahi ve bi hamdihi sübhanellahil aziymi estağfirullah diyorum yüce rabbim kabul etsin inşaallah amin allah c.c. emanet olun hayırlı sabahlar

aleykum selam gülderen.
RABBIM razı oslun.
MaşALLAH her kese nasip olmaz senin bu halin.RABBIM son nefesine kadar sana zikiri nasip etsin.amin.
dualarında bizlerede ver veririsen çok mutlu olurum.RABBIMIN rahmeti üzerimize olsun.amin.selametle
kasım hadi

kasım hadi

rana sevda, post: 757114, member: 62852su 3 gunluk dunyada sukretmeyı bıleceksın bılmeyene ogreteceksın allah gardolabında kı esyaların sayısını sormayacak sana kac ınsanı gıydırdıgını soracak rabbım evın varmı dıye sormayacak o evde kac ınsanı mısafır ettıgını soracak sukurler olsun rabbıme attıgım her adımı sukretıorum

maşALLAH .
RABBIM razı olsun.şükrünü daim eylesin.
daha şu genç yaşında şükür ediyorsun ya, RABBIMDA mükafatını fazlasıyla verir inşALLAH.
selametle
kasım hadi

kasım hadi

ahsengazi, post: 757133, member: 70958RABBİM Sizden razı olsun dualarda buluşmak ümidiyle

amin kardeşim.amin.
RABBIMN merhameti ve rahmeti cümlemizin üzerine olsun.amin.selametle
kasım hadi

kasım hadi

rüyam3, post: 757149, member: 9204Selamün Aleyküm

Yaş 27 yavaş yavaş 28 e doğru gidiyorum sadece çok yorgunum....

Bu hayat yolunda yürüyüpte yorulmayan varmı.
RABBIM sana güç kuvvet versin.
zorluklara dayanma sabr versin .amin.selametle
kasım hadi

kasım hadi

asos1907, post: 757152, member: 8454329 yaşındayım arkama dönüp baktığımda güzel şeyler yaptığımı görüyorum tabi günahlar hariç...

o günahlarıda RABBIM siler inşALLAH.
selametel
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.