selamlaşma formu

25.352 görüntülenme · 202 yanıt

Paylaş:
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

reispelinSelamun Aleyküm
Hayırlı akşamlar site sakinleri.

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.

aleyküm selam hayırlı akşamlar Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
dinci

dinci

selamün aleyküm herkese hayırlı sabahlar Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamun aleykum ablam
ramazan hazırlıkları yaptınızmı :)hamarat ablam

Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
dinci

dinci

aminenurselamun aleykum ablam
ramazan hazırlıkları yaptınızmı :)hamarat ablam

Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED

ve aleyküm selam canım yok yapmadım yaza denk geldi herşeyin tazesi var bi tatlı açıcam burma tatlısı baklava arife günü bide kete yapacam sahur için sahurda yemek koymuyorum ağır geliyor bide bir kaç gündür temizlik yapıyorum tüler halıları falan yıkadım ya çok özel bir durum RABBİME CC şükürler olsunki bizlere bu lezzeti tattırdı elhamdülillah müslüman yarattı tersini düşünemiyorum bile bide kaanla bir konuşmam oldu birazdan forum açıp bütün siteye anlatıcam kaan benim ufaklık sen neler yaptın canım ALLAH CC hayırlı ramazanlara eriştirsin inşallah
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

selamun aleyküm.............
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

Resulullah (sav) buyurdular ki: ''Allah Teala Hazretleri, Hz. Adem (as)'i kendi sureti üzere ve boynunu da altmış zira olarak yaratınca: ''Git, şu oturan meleklere selam ver, onların seni nasıl selamlayacaklarına da dikkat et, dinle. Zira o selam, senin ve zürriyetinin selamı olacaktır'' dedi. (Bunun üzerine Adem onlara gidip): ''Esselamü aleyküm!'' diye selam verdi. Melekler: ''Esselamü aleyke verahmetullahi'' dediler ve selama mukabele ederken verahmetullahi'yi ilave ettiler. Cennete her giren Hz. Adem suretinde (ve boyu da altmış arşın boyunda) olacak. Halk şu ana kadar (boyca) hep eksilmektedir."

Buhari, İsti'zan 1, Enbiya 1; Müslim, Cennet 28, (2841)
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

dincive aleyküm selam canım yok yapmadım yaza denk geldi herşeyin tazesi var bi tatlı açıcam burma tatlısı baklava arife günü bide kete yapacam sahur için sahurda yemek koymuyorum ağır geliyor bide bir kaç gündür temizlik yapıyorum tüler halıları falan yıkadım ya çok özel bir durum RABBİME CC şükürler olsunki bizlere bu lezzeti tattırdı elhamdülillah müslüman yarattı tersini düşünemiyorum bile bide kaanla bir konuşmam oldu birazdan forum açıp bütün siteye anlatıcam kaan benim ufaklık sen neler yaptın canım ALLAH CC hayırlı ramazanlara eriştirsin inşallah

evet güzel ablam nerede olursak olalım .bayanların ev reçetesi degişmiyor.;)

rabbim yaklaşan nur ayını _hidayet ayını affın rahmetin ve bereketin sagnak sagnak üzerimize yagdıgı şu mübarek günleri ..tüm müslüman alemine hayırlara vesile kılsın.. hayırlı hicretlere vesile kılsın... inşaALLAH ..
işlerini(mi)zde kolaylık versin :)
muhabbetle baki selamlar
dinci

dinci

aminenurevet güzel ablam nerede olursak olalım .bayanların ev reçetesi degişmiyor.;)

rabbim yaklaşan nur ayını _hidayet ayını affın rahmetin ve bereketin sagnak sagnak üzerimize yagdıgı şu mübarek günleri ..tüm müslüman alemine hayırlara vesile kılsın.. hayırlı hicretlere vesile kılsın... inşaALLAH ..
işlerini(mi)zde kolaylık versin :)
muhabbetle baki selamlar

amin amin inşallah aminenur çok muhteşem bir ay üç aylardan başlıyor telaşı ALLAH CC hepimiz için af mafiret ve ıslah ayı yapsın inşallah selametle kal
dinci

dinci

neslihantozanselamun aleyküm.............

ve aleyküm selam aşçı kardeşim ramazan tariflerini bekliyoruz Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN VE Ala Ali Seyidina MUHAMMED
dinci

dinci

sevvalminaResulullah (sav) buyurdular ki: ''Allah Teala Hazretleri, Hz. Adem (as)'i kendi sureti üzere ve boynunu da altmış zira olarak yaratınca: ''Git, şu oturan meleklere selam ver, onların seni nasıl selamlayacaklarına da dikkat et, dinle. Zira o selam, senin ve zürriyetinin selamı olacaktır'' dedi. (Bunun üzerine Adem onlara gidip): ''Esselamü aleyküm!'' diye selam verdi. Melekler: ''Esselamü aleyke verahmetullahi'' dediler ve selama mukabele ederken verahmetullahi'yi ilave ettiler. Cennete her giren Hz. Adem suretinde (ve boyu da altmış arşın boyunda) olacak. Halk şu ana kadar (boyca) hep eksilmektedir."

Buhari, İsti'zan 1, Enbiya 1; Müslim, Cennet 28, (2841)

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM allah cc RAZI OLSUN KATKINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Esselamunaleyküm Değerli Nilüfer ablam ve arkadaşlar...Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN VE Ala Ali Seyidina MUHAMMED
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
dinci

dinci

meltemEsselamunaleyküm Değerli Nilüfer ablam ve arkadaşlar...Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN VE Ala Ali Seyidina MUHAMMED

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatihu sağol deyerli kardeşim Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

Esselamün aleyküm...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed...
dinci

dinci

elifffffEsselamün aleyküm...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed...

ve aleyna aleyküm selam canım Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
allahümme salli ala seyyıdına muhammedın ve ala ali seyyıdına muhammed
dinci

dinci

gülnisa, post: 760951, member: 77422selamunaleykum
allahümme salli ala seyyıdına muhammedın ve ala ali seyyıdına muhammed

ve aleyküm selam hocam babanızı merak ediyorum durumu nasıl acaba Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Es selamun aleyküm ve rahmetullah ablacığım...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Herkese selam olsun...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
dinci

dinci

roses_death88, post: 760971, member: 61910Es selamun aleyküm ve rahmetullah ablacığım...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
Herkese selam olsun...

ve aleyküm selam Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
gitarro

gitarro

Aktif Üye · 87 mesaj

Selamun aleykum paylaşım ve düşünce için teşekkürler

Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
eyvallah
dinci

dinci

gitarroSelamun aleykum paylaşım ve düşünce için teşekkürler

Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
eyvallah

ve aleyküm selam kardeşim ben teşekkür ederim iştiraklerinizden dolayı Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.