selamlaşma formu
25.352 görüntülenme · 202 yanıt
dinciselamün aleyküm herkese hayırlı sabahlar Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
aleyküm selam,size de hayırlı sabahlar olsun inşaAllah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed....
gamze0387aleyküm selam,size de hayırlı sabahlar olsun inşaAllah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed....
selametle kardeşim Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
relvinEssalamu aleykum ve rahmetullah kardeslerim her kese iyi gunler
Allahummesalli Ala seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Muhammed
selametle kardeşim Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
minougEsselamu Aleyküm ve Rahmetullah ve Berekatühü can kadar değerli kardeşlerim.
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED.
ve aleyna aleyküm selam kardeşim selametle ailenden haberin varmı görüşebildinmi hayırlısıyla Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
dincive aleyna aleyküm selam kardeşim selametle ailenden haberin varmı görüşebildinmi hayırlısıyla Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
Sağolasın ablacım evet haber aldım Allah C.C şükürler olsun iyiler.İnşallah herşey güzel olur bundan sonra.
Bütün herkes barış içinde Olur İnşallah suçsuz İnsanlar zarar görmez İnşallah.
Allah C.C razı Olsun ELLERİNE Sağlık!!!
minougSağolasın ablacım evet haber aldım Allah C.C şükürler olsun iyiler.İnşallah herşey güzel olur bundan sonra.
Bütün herkes barış içinde Olur İnşallah suçsuz İnsanlar zarar görmez İnşallah.
Allah C.C razı Olsun ELLERİNE Sağlık!!!
ah şükürler olsun çok sevindim RABBİM CC savaşta olan bütün insanlara yardım etsin inşallah bütün dünya sulh ve barış içinde yaşarlar ALLAHA CC emanet ol selametle kal
reispelin
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamun Aleyküm
Hayırlı akşamlar site sakinleri.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
Hayırlı akşamlar site sakinleri.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39343-selamlasma-formu · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.