selamlaşma formu
25.542 görüntülenme · 202 yanıt
selamün aleyküm kardeşlerim selamlaşmayı yayalımmı bu formu açmamın sebebi selamı yaymak selam vermek isteyen kardeşlerimiz bu forma girip selam versin ve birer tanede salavat getirmesini rica ediyorum ilk ben başlıyorum selamlaşmak benim için çok önemli selamün aleyküm deyerli din kardeşlerim Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
aminenur, post: 749795, member: 61910selamun aleykum nilüfer ablam
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulallah
aleyna aleyküm selam aminenur canım şimdilik kimse yok inşallah katılım olur nekadar katılım olursa okadar selam fazla olur gene bekleriz Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
Kardeşlerim bu formu çok güzel süslemek isterdim lakin bilgisayarim çökmek üzere bu yüzden hiç birşey kaydedemiyorum yazilarim bile düzgün çikmiyo çok uğraşiyorum bilgisayari yaptiralim düzenlerim inşallah katilimlarinizi bekliyorum en güzel selamlar ve salavatlarla katilan katilmayan herkesten Allah cc razi olsun
MAZLUMkul, post: 749806, member: 50057Selamun aleykum kardeşlerim
Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
ve aleyküm selam canım ALLAH CC razı olsun fazla kimse yok inşallah olacak ALLAHA CC emanet ol Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
SAFİYE, post: 749816, member: 20924Es-selamün aleyküm varahmatüllahi ve berakatühü inşallah
allahümme salli ala seyidina muhammed
dualarinizda yer almak duasi ile
aleyküm selam varahmatüllahi ve berakatühü inşallah ALLAH CC razı olsun Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
gülnisa ↗Selamun aleykum
Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
nılufer kardeşım suslemesende olur
cok yerınde olmuş emeğıne sağlık
aleyküm selam hocam ALLAH CC razı olsun hocam ge bekleriz biraz resim falan olsa daha iyi olurdu özellikle gül resmi neyse sağlık olsun Allahümme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
reispelin
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamun Aleyküm site sakinleri. Hayırlı günler hepinize.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
reispelin, post: 749842, member: 12772Selamun Aleyküm site sakinleri. Hayırlı günler hepinize.
aleyküm selam kardeşim sizede hayırlı günler Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Esselamunaleyküm Nilüfer ablam...
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulallah....
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Yasaklı Kullanıcı
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 69 mesaj
herkese selam nasılsınız ben iyyim allahın rahmeti ve kurdreti tüm dünyadaki müslümanların üzerine olsun
meltem, post: 749899, member: 16903Esselamunaleyküm Nilüfer ablam...
aleyküm selam meltemciyim nerelerdesin bayadır göremiyorum Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
kwon_salim, post: 749908, member: 22491herkese selam nasılsınız ben iyyim allahın rahmeti ve kurdreti tüm dünyadaki müslümanların üzerine olsun
amin amin aleyküm selam ALLAH CC razı olsun iyiz sağol kardeşim Allahüme Salli Ala Seyidina MUHAMMEDİN ve Ala Ali Seyidina MUHAMMED
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39343-selamlasma-formu · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.