bugün benim doğum günüm
6.966 görüntülenme · 97 yanıt
Guo1903, post: 728816, member: 80327Daha nice nice huzurlu mutlu yıllar geçirmeni dilerim. Allah yeni yaşını hayırlı etsin.
amin ALLAH razı olsun sağol kardeşim
selametle........
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm
Sevgili kardeşim Nice sağlıklı ve mutlu yıllara inşallah
Rabbim korusun siz inşallah
Dua ile
Dua ile
Arzu_76, post: 728831, member: 20924selamün aleyküm
Dua ile
ve aleyküm selam teşekkür ederim
amin inşallah
selametle.......
Selamun aleyküm neslihan abla Doğum gününüz Kutlu olsun yeni yaşınız hayırlara vesile olsun inşallah .. Rabbimden sevdiklerinizle beraber mutlu huzurlu imanlı bir yaşam dilerim ..
evet Her yıl dönümümüzde bir yaş daha yaşlanıyoruz .. Rabbim yolundan ayırmasın bir an olsun gaflete düşürmesin inşallah .. Allah'a emanet olun ..
Buda Yaş pastaları dilediğinizi buyrun afiyet olsun
:a16:

evet Her yıl dönümümüzde bir yaş daha yaşlanıyoruz .. Rabbim yolundan ayırmasın bir an olsun gaflete düşürmesin inşallah .. Allah'a emanet olun ..

gecekondu, post: 728848, member: 83654Selamun aleyküm neslihan abla Doğum gününüz Kutlu olsun yeni yaşınız hayırlara vesile olsun inşallah .. Rabbimden sevdiklerinizle beraber mutlu huzurlu imanlı bir yaşam dilerim ..
ablacım,teşekkür ederim
amin inşallah kardeşim
ilgin için sağol
ALLAH razı olsun
selametle........
aslan38kardeşim doğum günün kutlu olsun ALLAH yar ve yardımcın olsun hayat boyu mutluluklar dilerim ;)
ALLAH razı olsun,ablacım
teşekkür ederim
selametle..........
neslihantozan, post: 728717, member: 71287selamun aleyküm islamiyet.gen.tr
ewt bugün doğum günüm
her doğan zamnla büyüyüp yaşlanıyor
zaman ne kadar çabuk geçiyor
aslında hüzün var içimde herşeye geç kalmş gibi hissediyorum,sanki artık vakit hiç kalmamış gibi
neden bilmiyorum ağlayasım geliyor,20 yaşıma girdiğimde bi yemim etmiştim namazla ilgili şükür o günden beri hiç bırakmadım
ama anlayamadığım o yemini sanki dün ettim
oysa koskaca 8 yıl bitmiş...........
ALLAHA şükretmekten ve teslim olmaktan başka yol yok
kalbimdekileri siz bilemesenizde rabbim biliyor
selametle kalın
Selamunaleyküm,doğum günün kutlu olsun kardeşim,rabbim nice yıllara erdirsin sevdiklerinle:a21:Allah'a emanet ol................B)B):H
kasirga5274, post: 728866, member: 83404Selamunaleyküm,doğum günün kutlu olsun kardeşim,rabbim nice yıllara erdirsin sevdiklerinle:a21:Allah'a emanet ol................B)B):H
aleyküm selam
teşekkür ederim
amin inşallah kardeşim sağol
selametle.....
NSBBZNRabbim nice sağlıklı,huzurlu yıllar versin....
amin ALLAH razı olsun,sağol kardeşim
selametle........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38180-bugun-benim-dogum-gunum · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

]Image