Boş yaşayan birine selam dermisiniz

2.292 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
sedanur06

sedanur06

Yeni Üye · 3 mesaj

a.s tekrar toparlanmana sevindim.. inş cok dua ve istiğfar edelim kardeşim..
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

aysun_dalkilinc, post: 725120, member: 23787Arkadaşım Allahın izniyle Peygamber Efendimizin hayatını okuyorum ilk olarak Zaman gazetesinden Salih Oruç isimli bir yazarın kitabı mahallemizden bir bayandan aldım cuma sohbetlerine giden bir bayan tavsiye etti ilk önce Peygamber Efendimizin hayatını okuyayım diye düşündüm ve Fil vakasındayım her gün kendimde anneme de okuyorum oda bilsin diye. Ahmet Mahmut Ünlü hoca var ilk sayfamızda o abinin Allah Razı olsun sohbetini dinliyorum bilgisayara indirerek çok etkiliyor beni Tavsiyen için Allah Razı olsun

Selamün Aleyküm
Cümlemizden inşaAllah
Selametle

Kur'an okuyalım okutalım inşaAllah..
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

aleyküm selam... hosgeldın aramıza...
_sümeyra_

_sümeyra_

Yeni Üye · 0 mesaj

aleyküm selam hoşgeldin aramıza...:)
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun....
Allah bizleri affedip ellerimizi dargahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmayıp hidayete erdirmek nasip etsin.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
aysun_dalkilinc

aysun_dalkilinc

Üye · 14 mesaj

Arkadaşlar epeyce giremedim siteye malum üç aylar ve ramazan nedeni ile hem çalışıyorum akşam da Allahımın izniyle ibadet ediyorum. Bu arada bende Allahın bir Emrini yerine getirme şansına sahip oldum. 1 ay oldu kapandım. Allahımın beni bu yoldan kaydırmaması için dualarınızı bekliyorum
s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

Hoşgeldiniz şahsım adına bende çok dolu yaşadığımı söyleyemem inşallah dolu dolu yaşayanlardan olanlardan oluruz .
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

aysun_dalkilincArkadaşlar epeyce giremedim siteye malum üç aylar ve ramazan nedeni ile hem çalışıyorum akşam da Allahımın izniyle ibadet ediyorum. Bu arada bende Allahın bir Emrini yerine getirme şansına sahip oldum. 1 ay oldu kapandım. Allahımın beni bu yoldan kaydırmaması için dualarınızı bekliyorum

s.a. ne güzel bir haber.Allah daim etsin.
SELAM HİDAYETE TABİ OLANLARA
SELAM ALLAH'I RAB TANIYANLARA!
sevinç 54

sevinç 54

Yeni Üye · 0 mesaj

rabbim bütün yapmış oldugunuz ibadetleri duaları kabul etsin inş hatasız kul olmaz önemli olan hataları anlamak töbe etmektir allah yolunuzu açık etsin
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

aysun_dalkilincArkadaşlar epeyce giremedim siteye malum üç aylar ve ramazan nedeni ile hem çalışıyorum akşam da Allahımın izniyle ibadet ediyorum. Bu arada bende Allahın bir Emrini yerine getirme şansına sahip oldum. 1 ay oldu kapandım. Allahımın beni bu yoldan kaydırmaması için dualarınızı bekliyorum

selamün aleyküm kardeşim çok sevindim senin adına,Rabbim daim etsin inşaAllah.geriye dönüp baktıgımızda elbetteki bizlerin de hataları var.seni çok iyi anlıyorum.ama önemli olan bundan sonrası,Rabbim bizleri yolundan ayırmasın,ibadetlerimizi,tesettürümüzü daim eylesin kabul eylesin katında inşaAllah.
affebeni

affebeni

Yeni Üye · 1 mesaj

Hep boşta değilmiyiz!!!!
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

aleykümselam kardeşim hoşgeldin üyeliğin daim olur inşallah
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

aleyküm selam allah hayırlı etsin....