Boş yaşayan birine selam dermisiniz
2.292 görüntülenme · 33 yanıt
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
aysun_dalkilinc, post: 725120, member: 23787Arkadaşım Allahın izniyle Peygamber Efendimizin hayatını okuyorum ilk olarak Zaman gazetesinden Salih Oruç isimli bir yazarın kitabı mahallemizden bir bayandan aldım cuma sohbetlerine giden bir bayan tavsiye etti ilk önce Peygamber Efendimizin hayatını okuyayım diye düşündüm ve Fil vakasındayım her gün kendimde anneme de okuyorum oda bilsin diye. Ahmet Mahmut Ünlü hoca var ilk sayfamızda o abinin Allah Razı olsun sohbetini dinliyorum bilgisayara indirerek çok etkiliyor beni Tavsiyen için Allah Razı olsun
Selamün Aleyküm
Cümlemizden inşaAllah
Selametle
_sümeyra_
Yeni Üye · 0 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Allah bizleri affedip ellerimizi dargahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmayıp hidayete erdirmek nasip etsin.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
aysun_dalkilincArkadaşlar epeyce giremedim siteye malum üç aylar ve ramazan nedeni ile hem çalışıyorum akşam da Allahımın izniyle ibadet ediyorum. Bu arada bende Allahın bir Emrini yerine getirme şansına sahip oldum. 1 ay oldu kapandım. Allahımın beni bu yoldan kaydırmaması için dualarınızı bekliyorum
s.a. ne güzel bir haber.Allah daim etsin.
SELAM HİDAYETE TABİ OLANLARA
SELAM ALLAH'I RAB TANIYANLARA!
sevinç 54
Yeni Üye · 0 mesaj
aysun_dalkilincArkadaşlar epeyce giremedim siteye malum üç aylar ve ramazan nedeni ile hem çalışıyorum akşam da Allahımın izniyle ibadet ediyorum. Bu arada bende Allahın bir Emrini yerine getirme şansına sahip oldum. 1 ay oldu kapandım. Allahımın beni bu yoldan kaydırmaması için dualarınızı bekliyorum
selamün aleyküm kardeşim çok sevindim senin adına,Rabbim daim etsin inşaAllah.geriye dönüp baktıgımızda elbetteki bizlerin de hataları var.seni çok iyi anlıyorum.ama önemli olan bundan sonrası,Rabbim bizleri yolundan ayırmasın,ibadetlerimizi,tesettürümüzü daim eylesin kabul eylesin katında inşaAllah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37863-bos-yasayan-birine-selam-dermisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hiç Müslüman Olmayan Birine İslam'ı Anlattınız mı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Birine haksizlik mi yaptiniz yada giybetinimi ettiniz şöyle dua edelim ozaman Dua Bölümü 3 cevap
- Birine ''sevgi yazari'' derlerdi. Edebiyat 3 cevap
- NASİP KADER olduğuna inanmayan birine YARDIM Nasihatler 2 cevap
- Bir gün sormuşlar alp erenlerden birine: Kıssadan Hisse 5 cevap
- Hiç yüzünü görmeden âşık oldunuz mu birine? Şiirler 34 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.