Hiç Müslüman Olmayan Birine İslam'ı Anlattınız mı?

1.006 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Hiç Müslüman Olmayan Birine İslam'ı Anlattınız mı? Buyrun görüşlerinizi belirtin.. :a03:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

Selamünaleyküm hayirli günler

Mevlana'dan

Bana

<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

aleykum selam hiç böyle birşey yaşamadım ama sözlü bir şekilde anlatmazdım galiba hani söylemek yerine hareketlerimle gösterirdim muhtemelen bu yabancı kişininde bu neden yapıyorsunuz böyle neden düşünüyorsunuz sorularını cevaplandırır böylece anlatmış olurdum dogrumu düşünüyorum bilmiyorum ama söz ile anlatarak degilde hareketlerimle anlatmayı tercih ederdim
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile kalın
<<B)>>
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

aleyküm selam kardeşim.hiç böyle birşey ile karşılaşmadım fakat müslüman olup müslümanlığın kurallarını bilmeyenlere anlattım
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

Aleykum selam teyzecim bırak musluman olmayanı müsluman olanlara bile anlatamıyoruz derdimizi degil ki musluman olmayanlara anlatmak :a09:
hafize

hafize

ping_pong
Aleykum selam teyzecim bırak musluman olmayanı müsluman olanlara bile anlatamıyoruz derdimizi degil ki musluman olmayanlara anlatmak :a09:

evet katılıyorum önce müslümanım diyene anlatmak lazım bende eşimin dayısının oğluna hala anlatıyorum :a40: bir gün nerdeyse dövecektim o kadar sinirlendirdi beni Allah,u Teala içlerine hidayet nasip etsin inş A.E.O

Mevlana'dan

Bana

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Mektup arkadaşım var benim finlandiyadan,ona anlatmaya çalıştım kabul ediyo ama yapamam diyodu Türkiyeye geldiğinde,kendisi hrisyan ve protestan mezhebindendi ama şimdi dinsizmiş,hiç bişiye inanmıyorum dedi...Ona ingilizce Kuran-ı Kerim alıp yollamak istiyorum ama anlayabilir mi yada yanlış idrak eder mi bilmiyorum yeri geliyo bizim de anlayamadığımız yerler oluyor...Keske yakın olsak yüz yüze kolay olurdu belki ama böyle zor oluyo..Dualarınıza talibim,Allaha emanet olun...
LAVİNYA

LAVİNYA

Aktif Üye · 91 mesaj

aleykümselam.bende him anlatmadım ama bizim "hiç müslüman olmayan biri" ne islamı anlatmamız için önce kendimizi geliştirmemiz gerek diye düşünüyorum.çünkü onlar bizden daha çok çalışıyorlar islamı çökertmek adına..Rabbim fırsat vermez inşallah..SELAM VE DUA İLE
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.