Boş yaşayan birine selam dermisiniz

2.292 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
aysun_dalkilinc

aysun_dalkilinc

Üye · 14 mesaj

Arkadaşlar ben boş yaşayan babasinin ölümüyle akli başina gelen ve buradan bir çok şey öğrenip allahim kabul ederse uygulamaya çalişan biriyim hepinize selamün aleyküm
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

aysun_dalkilincArkadaşlar ben boş yaşayan babasinin ölümüyle akli başina gelen ve buradan bir çok şey öğrenip allahim kabul ederse uygulamaya çalişan biriyim hepinize selamün aleyküm

Aleykümselam kardeş
Hoş sefa getirdin
Allah cümlemize hidayet eylesin inşAllah
.........

Musade olursa bir iki tavsiye inşaAllah
İslamı iyi öğrenmek istiyorsan kitaplara başvur, (kur'an sünnet kitapları başta olmak üzere) sitede yarım yarım kafanı bulandırma

Allah emanet ol
Selametle
Leyla_Ebedi

Leyla_Ebedi

Kıdemli Üye · 331 mesaj

Ve Aleykümselam Hoşgeldiniz kardeşim

Hidayet Allah'dandır (c.c).. Hayırlı ve daim olsun inşallah
Rabbim doğru yoldan ayırmasın cümlemizide.

Selam ve dua ile
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim hoş geldin ALLAH(C.C) imanını daim Eylesin Amin hiç yolundan Ayırmasın seni ve de bütün kardeşlerimizi ben dahil.AMİN!
Hepimizin kusur ve günahlarını AffeYlesin ve şeytanın şerrinden Korusun.Amin!
Allah(C.C)senden razı Olsun!
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum kardeşim hoşgeldiniz.üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaallah.Selametle kalın
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

ve aleyküm selam hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı olsun Allah'a emanet ol...
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim hoş geldin üyeliyin hayırlı olsun başın sağolsun RABBİM CC babana rahmet ve merhametiyle muamele etsin inşallah sizlerede sabır versin
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

aleykumselam hoşgeldınız
üyelığınız hayırlı olsun
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

ve aleyküm selam hoşgeldiniz RABBİM hayırlı ve daim eylesin...selam ve dua ile
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

selamün aleyküm

hoşgeldiniz hemşehrim.hayırlı olsun üyeliğiniz
..Muamma..

..Muamma..

Kıdemli Üye · 116 mesaj

s.a hosgeldınız.. basınız saolsun.. RAbbım sıze ve yakınlarınıza sabır ıhsan etsın .. vefat edenlerımıze de Rahmetı ıle muamele etsın ıns.. uzucu bı olay ama gusel bı duruma vesıle olmus..
"Gercek su kı, sen sevdıgını hıdayete erdıremezsın, ancak Allah dıledıgını hıdayete erdırır.. O hıdayete erecek olanları daha ıyı bılendır.." {Kasas 56}
hepsı ımtıhan .. ımtıhanınızı hayra vesıle kılmıs..
hamdollsun Rabbıme kı yonunuzu kendı ıstıkametıne cevırmıs.. hamd olsunn.. O2na emanet olun.. selametle..
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

a.s hosgeldın kardesim
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm hoş geldin kardeşim..RABB'im yolunda olmayanı yoluna davet eder her daim.fakat bizler beşer olarak bunu çok kez fark bile etmeyiz...babanınızın ölümüyle doğru yola ulaştığınızı yazmışsınız.inşaallah bu yolda samimice ilerler tekrar boş diye tanımladığınız o eski günlerinize dönmezsiniz.ALLAH'ın salih kullarından olmak niyetiyle ve duasıyla...
ÂNI YAŞA...
beyza3

beyza3

Aktif Üye · 50 mesaj

Hoşgeldin kardeşim
Babanı da Allah (CC) rahmet eylesin..
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ve Aleyküm Selam...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
YAS_EMİN

YAS_EMİN

Yeni Üye · 2 mesaj

aysun_dalkilincArkadaşlar ben boş yaşayan babasinin ölümüyle akli başina gelen ve buradan bir çok şey öğrenip allahim kabul ederse uygulamaya çalişan biriyim hepinize selamün aleyküm

sakın böyle düşünüp yanlışa düşme kardeşim...allah buyuktur ve ben inanıyorumki sen görevlerini yapabilkdiğin kadar çabala uğraşyerine getir ve allaha tevekkül et inanıyorum ve sende inan allah afffeder seniii allah hepimizi affetsin......
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hoşgeldinizz...
omikron

omikron

Yeni Üye · 9 mesaj

hoşgeldin arkadaşım sana hemen saygı değer senai demircinin sevdiğim sözlerinden birini yazayım

Allah sana sevdiklerini sevdirsin. Allah seni sevdiklerine sevdirsin. Allah seni sevdiklerinle sevindirsin. Allah seni sevindirdiklerinle sevsin. Allah’ı sevdiklerine sevdiresin. Allah’ı sevdirmekle sevilesin.
Sevenler, sevilenler, sevmeler, sevinmeler, sevindirmeler, sevinenler, sevindirenler sayısınca âmîn!
aysun_dalkilinc

aysun_dalkilinc

Üye · 14 mesaj

ALLAH (c.c) hepiminizden razı olsun

ALLAH (c.c) hepiminizden razı olsun

Arkadaşlar buı sayfada önce yazdıgım bir şeyi sildim
aysun_dalkilinc

aysun_dalkilinc

Üye · 14 mesaj

sesene, post: 723088, member: 68222Aleykümselam kardeş
Hoş sefa getirdin
Allah cümlemize hidayet eylesin inşAllah
.........

Musade olursa bir iki tavsiye inşaAllah
İslamı iyi öğrenmek istiyorsan kitaplara başvur, (kur'an sünnet kitapları başta olmak üzere) sitede yarım yarım kafanı bulandırma

Allah emanet ol
Selametle

Arkadaşım Allahın izniyle Peygamber Efendimizin hayatını okuyorum ilk olarak Zaman gazetesinden Salih Oruç isimli bir yazarın kitabı mahallemizden bir bayandan aldım cuma sohbetlerine giden bir bayan tavsiye etti ilk önce Peygamber Efendimizin hayatını okuyayım diye düşündüm ve Fil vakasındayım her gün kendimde anneme de okuyorum oda bilsin diye. Ahmet Mahmut Ünlü hoca var ilk sayfamızda o abinin Allah Razı olsun sohbetini dinliyorum bilgisayara indirerek çok etkiliyor beni Tavsiyen için Allah Razı olsun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.