Boş yaşayan birine selam dermisiniz
2.292 görüntülenme · 33 yanıt
Arkadaşlar ben boş yaşayan babasinin ölümüyle akli başina gelen ve buradan bir çok şey öğrenip allahim kabul ederse uygulamaya çalişan biriyim hepinize selamün aleyküm
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
aysun_dalkilincArkadaşlar ben boş yaşayan babasinin ölümüyle akli başina gelen ve buradan bir çok şey öğrenip allahim kabul ederse uygulamaya çalişan biriyim hepinize selamün aleyküm
Aleykümselam kardeş
Hoş sefa getirdin
Allah cümlemize hidayet eylesin inşAllah
.........
Musade olursa bir iki tavsiye inşaAllah
İslamı iyi öğrenmek istiyorsan kitaplara başvur, (kur'an sünnet kitapları başta olmak üzere) sitede yarım yarım kafanı bulandırma
Allah emanet ol
Selametle
Ve Aleykümselam Hoşgeldiniz kardeşim
Hidayet Allah'dandır (c.c).. Hayırlı ve daim olsun inşallah
Rabbim doğru yoldan ayırmasın cümlemizide.
Selam ve dua ile
Hidayet Allah'dandır (c.c).. Hayırlı ve daim olsun inşallah
Rabbim doğru yoldan ayırmasın cümlemizide.
Selam ve dua ile
Selamün Aleyküm kardeşim hoş geldin ALLAH(C.C) imanını daim Eylesin Amin hiç yolundan Ayırmasın seni ve de bütün kardeşlerimizi ben dahil.AMİN!
Hepimizin kusur ve günahlarını AffeYlesin ve şeytanın şerrinden Korusun.Amin!
Allah(C.C)senden razı Olsun!
Hepimizin kusur ve günahlarını AffeYlesin ve şeytanın şerrinden Korusun.Amin!
Allah(C.C)senden razı Olsun!
s.a hosgeldınız.. basınız saolsun.. RAbbım sıze ve yakınlarınıza sabır ıhsan etsın .. vefat edenlerımıze de Rahmetı ıle muamele etsın ıns.. uzucu bı olay ama gusel bı duruma vesıle olmus..
"Gercek su kı, sen sevdıgını hıdayete erdıremezsın, ancak Allah dıledıgını hıdayete erdırır.. O hıdayete erecek olanları daha ıyı bılendır.." {Kasas 56}
hepsı ımtıhan .. ımtıhanınızı hayra vesıle kılmıs..
hamdollsun Rabbıme kı yonunuzu kendı ıstıkametıne cevırmıs.. hamd olsunn.. O2na emanet olun.. selametle..
"Gercek su kı, sen sevdıgını hıdayete erdıremezsın, ancak Allah dıledıgını hıdayete erdırır.. O hıdayete erecek olanları daha ıyı bılendır.." {Kasas 56}
hepsı ımtıhan .. ımtıhanınızı hayra vesıle kılmıs..
hamdollsun Rabbıme kı yonunuzu kendı ıstıkametıne cevırmıs.. hamd olsunn.. O2na emanet olun.. selametle..
selamün aleyküm hoş geldin kardeşim..RABB'im yolunda olmayanı yoluna davet eder her daim.fakat bizler beşer olarak bunu çok kez fark bile etmeyiz...babanınızın ölümüyle doğru yola ulaştığınızı yazmışsınız.inşaallah bu yolda samimice ilerler tekrar boş diye tanımladığınız o eski günlerinize dönmezsiniz.ALLAH'ın salih kullarından olmak niyetiyle ve duasıyla...
ÂNI YAŞA...
Ve Aleyküm Selam...
aysun_dalkilincArkadaşlar ben boş yaşayan babasinin ölümüyle akli başina gelen ve buradan bir çok şey öğrenip allahim kabul ederse uygulamaya çalişan biriyim hepinize selamün aleyküm
sakın böyle düşünüp yanlışa düşme kardeşim...allah buyuktur ve ben inanıyorumki sen görevlerini yapabilkdiğin kadar çabala uğraşyerine getir ve allaha tevekkül et inanıyorum ve sende inan allah afffeder seniii allah hepimizi affetsin......
hoşgeldin arkadaşım sana hemen saygı değer senai demircinin sevdiğim sözlerinden birini yazayım
Allah sana sevdiklerini sevdirsin. Allah seni sevdiklerine sevdirsin. Allah seni sevdiklerinle sevindirsin. Allah seni sevindirdiklerinle sevsin. Allah’ı sevdiklerine sevdiresin. Allah’ı sevdirmekle sevilesin.
Sevenler, sevilenler, sevmeler, sevinmeler, sevindirmeler, sevinenler, sevindirenler sayısınca âmîn!
Allah sana sevdiklerini sevdirsin. Allah seni sevdiklerine sevdirsin. Allah seni sevdiklerinle sevindirsin. Allah seni sevindirdiklerinle sevsin. Allah’ı sevdiklerine sevdiresin. Allah’ı sevdirmekle sevilesin.
Sevenler, sevilenler, sevmeler, sevinmeler, sevindirmeler, sevinenler, sevindirenler sayısınca âmîn!
ALLAH (c.c) hepiminizden razı olsun
Arkadaşlar buı sayfada önce yazdıgım bir şeyi sildim
Arkadaşlar buı sayfada önce yazdıgım bir şeyi sildim
sesene, post: 723088, member: 68222Aleykümselam kardeş
Hoş sefa getirdin
Allah cümlemize hidayet eylesin inşAllah
.........
Musade olursa bir iki tavsiye inşaAllah
İslamı iyi öğrenmek istiyorsan kitaplara başvur, (kur'an sünnet kitapları başta olmak üzere) sitede yarım yarım kafanı bulandırma
Allah emanet ol
Selametle
Arkadaşım Allahın izniyle Peygamber Efendimizin hayatını okuyorum ilk olarak Zaman gazetesinden Salih Oruç isimli bir yazarın kitabı mahallemizden bir bayandan aldım cuma sohbetlerine giden bir bayan tavsiye etti ilk önce Peygamber Efendimizin hayatını okuyayım diye düşündüm ve Fil vakasındayım her gün kendimde anneme de okuyorum oda bilsin diye. Ahmet Mahmut Ünlü hoca var ilk sayfamızda o abinin Allah Razı olsun sohbetini dinliyorum bilgisayara indirerek çok etkiliyor beni Tavsiyen için Allah Razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37863-bos-yasayan-birine-selam-dermisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.