🔒 Çok ilginç bir durum

6.348 görüntülenme · 19 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
spedy_jack

spedy_jack

Yeni Üye · 6 mesaj

Arkadaşlar bu sabah uyanınca ilginç bir durumla karşılaştık.

Ablamın ellerinde kına vardı.Sol elinin iki parmağında birine kına yapmış gibi bir iz ve sağ elinin içinde 5 6 yerinde kına izleri vardı.Yani sağ elinin çeşitli yerlerinde ( Avuç içinde biraz, parmaklarında, vs) kına vardı.Ayrıca ayağının altında kınaya basmış gibi 2 tane büyük iz vardı.Ve kına kokuyordu.Ama bunlar gece yatarken yoktu.Sabah birden bire oldu.Ayrıca bende ve kardeşimde de küüçük kına izleri vardı.En küçük kardeşimin de ayak parmaklarında çizik çizik kına vardı..Bunun açıklaması ne olabilir?
hezemeki

hezemeki

Aktif Üye · 68 mesaj

hiç bir şey anlamadım kardeş nasıl yani kendiliğinden mi olmuş bunlar
spedy_jack

spedy_jack

Yeni Üye · 6 mesaj

Mesajımdada belirttiğim gibi evet gece birşey yokken şuan var
hezemeki

hezemeki

Aktif Üye · 68 mesaj

sakın cinler yapmış olmazsın kardeş
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

hezemeki, post: 720202, member: 83254sakın cinler yapmış olmazsın kardeş

bencede olabilir...
spedy_jack

spedy_jack

Yeni Üye · 6 mesaj

Tam olarak bir açıklama yapabilecek var mı?Daha öncede olmuş böyle birşey yani.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

s.a. kardeşim ben daha öncede duydum bunu.kınalanmış kardeşin.kötü bişi değil bu korkmayın.3 harfliler değil.melekler yaparmış diye duydumuşrum daha önce.ama tam bi açıklamasını duymadım bunun.selametle kardeşim
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

esselamü aleyküm kardeşim

ayetel kürsü
felak
nas
surelerini çok okuyup eve üfleyin
geceleyin yatarken
1 fatiha
3 ihlas
3 felak
3 nas
okuyup avucunuza üfleyip bedeninize sürün inşallah kardeşim
son osm@nlı
hezemeki

hezemeki

Aktif Üye · 68 mesaj

kardeş en iyisi yattığınız odada kuranı kerim bulundurun
hafizkiz

hafizkiz

hezemeki, post: 720239, member: 73307kardeş en iyisi yattığınız odada kuranı kerim bulundurun

yanlız Kuran açık bir alanda ayak uzatılacak şekilde olmasın
odada ve kapalı mekanda dolapta vb. bulundurmak caiz olur inşALLAH
son osm@nlı
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum. ben de burdaki kardeşlerimden birinde vardı sanki diye hatırlıyorum sanki.
şöyle bir araştırdım.
"Şeytan Kınası diyorlarmış, genelde, vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan, kına benzeri
açık kızıl renkli lekelere verilen bir isimdir.Bu lekeler sabaha karşı oluşur,genelde akşam yattığında görülmediği için sabah farkedilir.Vücudun vitaminsiz kalmasından kaynaklandığı düşünülür,haftada iki tane supradin vitamini dengeyi düzeltir." diye bir yazı buldum bir blogda.
kardeşim inşaallah geçer.bol bol dua edin siz. bir dermatoloğa gidin eğer çok rahatsız olduysanız.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
hezemeki

hezemeki

Aktif Üye · 68 mesaj

nuresma, post: 720265, member: 83262selamun aleykum. ben de burdaki kardeşlerimden birinde vardı sanki diye hatırlıyorum sanki.
şöyle bir araştırdım.
"Şeytan Kınası diyorlarmış, genelde, vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan, kına benzeri
açık kızıl renkli lekelere verilen bir isimdir.Bu lekeler sabaha karşı oluşur,genelde akşam yattığında görülmediği için sabah farkedilir.Vücudun vitaminsiz kalmasından kaynaklandığı düşünülür,haftada iki tane supradin vitamini dengeyi düzeltir." diye bir yazı buldum bir blogda.
kardeşim inşaallah geçer.bol bol dua edin siz. bir dermatoloğa gidin eğer çok rahatsız olduysanız.
selam ve dua ile...

arkadaşım eğer bu dediğn şey doğruysa o zaman varis de olabilir. vitamin desteğine gelince, insan dersi kolagen yapıyadır. C vitami eksikliğin yenileme gecikir diş eti çürümeleri başlar. C vitamini alındığında ise tekrar düzelir. ama sen gel yinede kardeşini dinle git doktora

git doktora
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Benim erkek kardeşimde de olmuştu ama kına değil de küçük parmağında tırnağı üzerinde bir çizgi oluşmuş sabah kalktığında fark etmiş..ve sanki tirnaga işlenmiş hiç çikmiyor
spedy_jack

spedy_jack

Yeni Üye · 6 mesaj

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.Çok aydınlandık teşekkürler tekrar
hezemeki

hezemeki

Aktif Üye · 68 mesaj

keşke daha iyi bir şekilde yardımcı olabilseydik
spedy_jack

spedy_jack

Yeni Üye · 6 mesaj

Bu kadarı bizim için çok iyidi.Teşekkürler
hafizkiz

hafizkiz

Sihir, Büyü, Cin, Vesvese ve Nazara Karşi Okunacak Sure ve Dualar

--------------------------------------------------------------------------------

7.FATİHA
7.AYETEL KÜRSİ
7.YASİN-İ ŞERİF
7.KASIR SURESİNİN SON AYETİ(HÜ VALLAHÜLLEZİ DEN SONUNA KADAR)
7.CİN SURESİ
15.İHLAS
41FELAK
41.NAS
21.KELİME-İ ŞAHADET
35.EÜZÜ BESMELE
7.LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
21.SALLİ VE BARİK DUALARI
Bu okumalar akşamları yatmadan önce bir bardak suya ve üzerinize okuyup üfleyip suyu içip yatmalı.Bu tertibi 21 gün okuyanlar Allahın izniyle manevi hastalıklardankurtulur.
(Evin içerisini ayda bir sirkeli su ile silemek evdeki olan nazarı,büyü ve cin musallatını ortadan kaldırır.)
Ayda 1 kez sirkeli su ile yıkanmak kişinin üzerindeki manevi hastalıkları kaldırır.
MEVLAM CÜMLEMİZE ŞİFA VERSİN
son osm@nlı
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

ben çok şaşırdım ya nasıl olabiliyo böyle bişey.çok ilgiç korktum birden
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

ashab_kiram, post: 720427, member: 76367ben çok şaşırdım ya nasıl olabiliyo böyle bişey.çok ilgiç korktum birden

selamün aleyküm

aynen bende korktum.Allah c.c. korusun

hayırlı geceler
sevgi-gülü

sevgi-gülü

Aktif Üye · 89 mesaj

bende duydum benim bir arkadasima olmustu
melekler yaparmis o kinayi
deikleriniz deyil
öyle seyler söyleyipte arkadasi korkutmayalim
bence.
bence sevinmelisin bu duruma
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.