Amatörce Çekimlerimiz

144.688 görüntülenme · 1.485 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Memleket desifre oldu ha Rana abla ?

Agri ha.. Ya Hu seni Agri'liya benzetmiyorlar en azindan. Bu ulkede beni Turk sanmayanlar var (: Hatta bir arkadasim beni Rus zannediyormus. Dusun gerisini yani (:
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

KatrePare, post: 1458675, member: 88924 Memleket desifre oldu ha Rana abla ?

Agri ha.. Ya Hu seni Agri'liya benzetmiyorlar en azindan. Bu ulkede beni Turk sanmayanlar var (: Hatta bir arkadasim beni Rus zannediyormus. Dusun gerisini yani (:

oo katrecım senınkıde zormuş yaa :D:D
salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

Sabahki poğaçalarım bu kediye nasipmiş ::)
**RaNa**

**RaNa**

bu salıncakta az sallanmadım :):)

bu agacın ustunede az çıkmadım :D

:):):)
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Ne guzel fotograflar bunlar..
Ben de biriktiriyorum anilari, yollayacagim insaAllah.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

bu fotoğrafı önce paylaşmıştım :)
bu çiçekler vişne oldu :)
tek fark fotoğrafı çeken :)

İnsan beğenmez.
**RaNa**

**RaNa**

ibra heralde koyunların var :)
çok kıskandım bayramda bende kayserıye köye gidicem ama ben koyun yerıne inek çekecem ::D
**RaNa**

**RaNa**

**RaNa**

**RaNa**

aynı yer :) farklı zamanlarda çekılmış :)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Benim değil kardeşim :)
Köydeki yakın akrabaların :)

inek çekmede buzağı çek kardeşim onlar sevimli oluyor :D :)

şu senin 1.Resimde denizde bi kabarma olmuş galiba :) hiçde deniz görmedimki :)
İnsan beğenmez.
çelebiler

çelebiler

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 75 mesaj

Uploaded with ImageShack.us
**RaNa**

**RaNa**

ibraBenim değil kardeşim :)
Köydeki yakın akrabaların :)

inek çekmede buzağı çek kardeşim onlar sevimli oluyor :D :)

şu senin 1.Resimde denizde bi kabarma olmuş galiba :) hiçde deniz görmedimki :)

bulutlardan kaynaklanıyor :)
benımde pek gördüğüm yok zaten :D:D

İnsallah bıgun gelırsın buralara görürsün
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

kapadokya gezisi

ADMİN RESİM YÜKLEYEMİYORUM ??
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ecthelionkapadokya gezisi

ADMİN RESİM YÜKLEYEMİYORUM ??

Kardeşim resim yükleyemiyorum derken tam olarak ne demek istediğinizi açıklarsanız belki bizde yardımcı olabiliriz..
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Es selamu aleykum canım.. Bana yardımcı olabilişr misin?
Bilgisayardan resim yükleyemiyorum..
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

Çeşm-i BülbülKardeşim resim yükleyemiyorum derken tam olarak ne demek istediğinizi açıklarsanız belki bizde yardımcı olabiliriz..

amatör çekimlerimi paylaşıcaktım. ama resim yüklenmiyor ss aldım ama oda bir resim olduğu için atamıyorum aşagıda hata kodunu yazıyorum.

hata kodu şu şekilde: " 500[IQErrorEvent type:"ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error#2038] "

farklı tarayıcılardan da denedim aynı sorun. resmin büyüklüğü ile oynadım aynı sorun hala vardı. bilginize...

safe mode açıksa sunucuya yükleme yapmayabilir. kapalı olması gerekir bu arada. system administrator bilir zaten..
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

ecthelionamatör çekimlerimi paylaşıcaktım. ama resim yüklenmiyor ss aldım ama oda bir resim olduğu için atamıyorum aşagıda hata kodunu yazıyorum.

hata kodu şu şekilde: " 500[IQErrorEvent type:"ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error#2038] "

farklı tarayıcılardan da denedim aynı sorun. resmin büyüklüğü ile oynadım aynı sorun hala vardı. bilginize...

safe mode açıksa sunucuya yükleme yapmayabilir. kapalı olması gerekir bu arada. system administrator bilir zaten..

Evet şu anda kendi lokal bilgisayarımızdaki resimlerin yüklenmesine izin vermiyor sistem. Şu an için resimleri ancak URL linki ile yüklememize izin veriyor sistem. Elimizdeki resimleri internettteki resim sunucularına yükleyip, onların bize sunduğu URL linklerini kullanarak resim ekleyebiliyoruz şu anda. Mesela http://www.hizliresim.com/ bu siteden resimleri yüklebiliyoruz ücretsiz ve üyelik gerektirmeden hızlı bir şekilde.

NOT: Resim yüklemeyi bilmeyen kardeşlerimiz için:
0. http://www.hizliresim.com/ sitesine girilir.
1. Gözat butonuna basılır ve açılan küçük pencereden kendi bilgisayarımdaki yüklemek istediğimiz resim seçilir.
2. RESİM YÜKLE butonuna basılır ve beklenir.
3. Doğrudan Erişim alanında yazılı olan link, resmimiz linkidir. Bu link kopyalanır. (Örnek: http://c1207.hizliresim.com/z/u/b31h5.jpg)
4. Forumda resim yükleme işlemi başlatılır.
5. "From URL" tabına geçilir.
6. Kopyalamış olduğumuz resim linki, URL alanına kopyalanır.ü
7. "Retrive remote file.." ile başlayan yazının başındaki kutucuk seçili ise, seçili özelliği kaldırılır.
8. OK butonuna basılır ve resim eklenir.
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

ahmet_99Evet şu anda kendi lokal bilgisayarımızdaki resimlerin yüklenmesine izin vermiyor sistem. Şu an için resimleri ancak URL linki ile yüklememize izin veriyor sistem. Elimizdeki resimleri internettteki resim sunucularına yükleyip, onların bize sunduğu URL linklerini kullanarak resim ekleyebiliyoruz şu anda. Mesela Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim bu siteden resimleri yüklebiliyoruz ücretsiz ve üyelik gerektirmeden hızlı bir şekilde.

NOT: Resim yüklemeyi bilmeyen kardeşlerimiz için:
0. Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim sitesine girilir.
1. Gözat butonuna basılır ve açılan küçük pencereden kendi bilgisayarımdaki yüklemek istediğimiz resim seçilir.
2. RESİM YÜKLE butonuna basılır ve beklenir.
3. Doğrudan Erişim alanında yazılı olan link, resmimiz linkidir. Bu link kopyalanır. (Örnek: http://c1207.hizliresim.com/z/u/b31h5.jpg)
4. Forumda resim yükleme işlemi başlatılır.
5. "From URL" tabına geçilir.
6. Kopyalamış olduğumuz resim linki, URL alanına kopyalanır.ü
7. "Retrive remote file.." ile başlayan yazının başındaki kutucuk seçili ise, seçili özelliği kaldırılır.
8. OK butonuna basılır ve resim eklenir.

iyide hocam 2 gün sonra siteye bişi olduğunda ya da link kırıldığında açılmayacak, update etmek gerekicek bilmem ne. hata koduna göre çözüm basit. yok hdd de kapasite sorunu filan mı var yoksa :)
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.