Amatörce Çekimlerimiz
144.676 görüntülenme · 1.485 yanıt
ektiğim maydonoz :)

Konyada kaplumbağa :)

Kediyi böyle görünce aklıma salavatqetir kardeşim geldi buraya paylaşmak için çektim fotoyu :D :D

burdada akşamdı kediyi bi türlü çekemedim malüm flaş yanması lazım ama kedi kaçıyordu sonra kafasını çeviriyordu sağolsun küçüklerin yarımıyla çektik fakat göze bir çare bulamadık :D

paylaş iste

Konyada kaplumbağa :)

Kediyi böyle görünce aklıma salavatqetir kardeşim geldi buraya paylaşmak için çektim fotoyu :D :D

burdada akşamdı kediyi bi türlü çekemedim malüm flaş yanması lazım ama kedi kaçıyordu sonra kafasını çeviriyordu sağolsun küçüklerin yarımıyla çektik fakat göze bir çare bulamadık :D

paylaş iste

İnsan beğenmez.
birde şunu demek istiyorum :)
malümunuz çoğumuz facebook u kullanıyoruz, kullanan kardeşlerim bir tane sayfa açsınlar ve o sayfaya fotoğraf yüklemek isteyenler yüklesinler :) hem çok daha hızlı ve kolay hemde istediğiniz taktirde o fotoğraflara dönebiliyorsunuz :)
şahsen eskiden fotoğrafları sırf bu yüzden paylaşmak istemezdim şimdi böyle olunca çok rahat paylaşabiliyorum birçok fotoğrafı aynı andada uploya biliyoruz :)
malümunuz çoğumuz facebook u kullanıyoruz, kullanan kardeşlerim bir tane sayfa açsınlar ve o sayfaya fotoğraf yüklemek isteyenler yüklesinler :) hem çok daha hızlı ve kolay hemde istediğiniz taktirde o fotoğraflara dönebiliyorsunuz :)
şahsen eskiden fotoğrafları sırf bu yüzden paylaşmak istemezdim şimdi böyle olunca çok rahat paylaşabiliyorum birçok fotoğrafı aynı andada uploya biliyoruz :)
İnsan beğenmez.
ibra
Bura nere kardeş ? :)
Beyazıt'ın en ücra ve sessiz sokaklarında eski , susuz ve musluksuz çeşme :)
zaten benden de normal bir resim beklemeyin yani :D
bişey daha var ayasofya caami resmimi neden beğenmediniz yoksa benim çektiğime inanmadınız mı ?
vallahi ben çektim :a33:
ibraÇöpün yanında kediyi görünce mi aklına ben geliyorum :p
baya tombikmiş bütün çöplüğü mideye indirmiş galiba işte kardeş İstanbul'un kedileri de böyle miskin pis :p
salavatqetirBeyazıt'ın en ücra ve sessiz sokaklarında eski , susuz ve musluksuz çeşme :)
zaten benden de normal bir resim beklemeyin yani :D
bişey daha var ayasofya caami resmimi neden beğenmediniz yoksa benim çektiğime inanmadınız mı ?
vallahi ben çektim :a33:
Çöpün yanında kediyi görünce mi aklına ben geliyorum :p
baya tombikmiş bütün çöplüğü mideye indirmiş galiba işte kardeş İstanbul'un kedileri de böyle miskin pis :p
bu anormal ise eğer, böyle devam et :D keşke musluksuz susuz kalmasaydı çok güzel bir çeşme kimbilir kaç yüz yıl önce yapılmıştır :)
:D :D :D yok kardeşim niye inanmayalım niye beğenmeyelim :D beğen butonuna bastığımı hatırlıyorum ama sanırım olmamış :)
:D :D evet çünkü her kediyle fazla yüz göz olduğunu düşündüm ve fazla yüz göz olma dıye şeettim :D :D
:D :D :D :D ne yapsın hayvancıklar aç kalınca alışıyorlar demek ama hayvan bu gerçi insanda aç kalırsa ne olurkii . Ama çöp atarken dikkat etmek lazım bi kere başıma geldi çöpü çöpe bi sallamıştım çiavyyyy diye bi ses geldi yineki çıkıp gitti :D :D
İnsan beğenmez.
ibrabu anormal ise eğer, böyle devam et :D keşke musluksuz susuz kalmasaydı çok güzel bir çeşme kimbilir kaç yüz yıl önce yapılmıştır :)
:D :D :D yok kardeşim niye inanmayalım niye beğenmeyelim :D beğen butonuna bastığımı hatırlıyorum ama sanırım olmamış :)
:D :D evet çünkü her kediyle fazla yüz göz olduğunu düşündüm ve fazla yüz göz olma dıye şeettim :D :D
:D :D :D :D ne yapsın hayvancıklar aç kalınca alışıyorlar demek ama hayvan bu gerçi insanda aç kalırsa ne olurkii . Ama çöp atarken dikkat etmek lazım bi kere başıma geldi çöpü çöpe bi sallamıştım çiavyyyy diye bi ses geldi yineki çıkıp gitti :D :D
Keşke keşke:D
Kesin basmışsındır Allah razı olsun::):D
Sanırım haklısın kedilerle arama mesafe bırakmalıyım:p
Benim de başıma geldi azdaha suratıma atlıyordu hemide kara kedi :a42:
salavatqetirKeşke keşke:D
Kesin basmışsındır Allah razı olsun::):D
Sanırım haklısın kedilerle arama mesafe bırakmalıyım:p
Benim de başıma geldi azdaha suratıma atlıyordu hemide kara kedi :a42:
Amin ecmain ::)
Evet herzamanki gibi :D
:D :D hemen hemen herkesin başına gelmiş bir olay :D
İnsan beğenmez.
Yasaklı Kullanıcı
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 75 mesaj

Hurma ağaçlarının doğal yayılma alanı Asya'nın güneybatısından Hindistan ve Pakistan'a kadar uzanan bölgeler, Afrika'nın kuzeyi ve Kanarya Adaları'dır. 17. yüzyılda ağacın tohumları İspanyollar aracılığıyla Amerika kıtasına da götürülmüş, özellikle California yöresine iyi uyum sağlamıştır.
Türkiye'de ise yalnızca Mersin, Adana ve İskenderun çevresinde az sayıda hurma ağacı bulunur.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37072-amatorce-cekimlerimiz · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.