Amatörce Çekimlerimiz
144.690 görüntülenme · 1.485 yanıt
Zindanda_MahkumCiğerim kavserinin neresindensin:)
ben kayserılı degılım abı :) istanbulda dogdum kayserıde 10 yasına kadar buyudum sonra tekrar istanbula geldım :D
9 senedırde burdayız ışte :) istanbulluda degilim :) her sene gıderım kayserıye ama pek memleketimi bılmem :)
**RaNa**ben kayserılı degılım abı :) istanbulda dogdum kayserıde 10 yasına kadar buyudum sonra tekrar istanbula geldım :D
9 senedırde burdayız ışte :) istanbulluda degilim :) her sene gıderım kayserıye ama pek memleketimi bılmem :)
Dereköy ve yahyalılı o kadar çok arkadaşım varki şivesini kaptım :D Kayseriyede gittim gezmeye çok güzel yer kale vardı orda ,sivas caddesi aklıma gelmeyen bu sürü yeri gezmiştim orda :)
Zindanda_MahkumDereköy ve yahyalılı o kadar çok arkadaşım varki şivesini kaptım :D Kayseriyede gittim gezmeye çok güzel yer kale vardı orda ,sivas caddesi aklıma gelmeyen bu sürü yeri gezmiştim orda :)
ewet çok guzel bır sehır ama ben genelde koyde kalırım :)
oraya gittigimde konuşmam okadar degişiyokı bazen ben bıle guluyorum kelımelerıme :D
**RaNa**, post: 1456914, member: 93376ewet çok guzel bır sehır ama ben genelde koyde kalırım :)
oraya gittigimde konuşmam okadar degişiyokı bazen ben bıle guluyorum kelımelerıme :D
şive çok farklı:D
nörüyon,ciğerim en meşhur kelimelerden :D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37072-amatorce-cekimlerimiz · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.