Amatörce Çekimlerimiz

144.686 görüntülenme · 1.485 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

sayın ablamız sanki kedicik zorla boz verilme şekline sokuluyor gibi.Benim çocuklara yaptığım baskıdaki ifadeler buradada mevcut.

emeğinize sağlık olsun ablamız gerçekten güzel göze gönle hoş gözüken kareler.Katılımınız için t.ederim.

not bu arada fazla foto karelerini tüketmeyin ramazandan sonra resim yarışması düzenlenecek orada da kullanırsınız.selametle ablamız.(sizin vesileniz ilede küçük bir duyuru yapmış olduk.)
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

-KAAN-sayın ablamız sanki kedicik zorla boz verilme şekline sokuluyor gibi.Benim çocuklara yaptığım baskıdaki ifadeler buradada mevcut.

emeğinize sağlık olsun ablamız gerçekten güzel göze gönle hoş gözüken kareler.Katılımınız için t.ederim.

not bu arada fazla foto karelerini tüketmeyin ramazandan sonra resim yarışması düzenlenecek orada da kullanırsınız.selametle ablamız.(sizin vesileniz ilede küçük bir duyuru yapmış olduk.)

yooo inanin zorla poz verdirmedim:a36:,kedim biraz garipdir olur olmaz yerlerde uyuya kaliyor:a35: daha çok pozlari var ama...yarismada kullanirim insaALLAH dediginiz gibi,
hayirli geceler,selametle kaan kardes...

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Haklısınız sayın ablamız bakışlar dediğinizi doğruluyor.selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı bereketli geceler sahurlar olsun.selametle kalınız.:a01:

[mihriban, post: 0"]yooo inanin zorla poz verdirmedim:a36:,kedim biraz garipdir olur olmaz yerlerde uyuya kaliyor:a35: daha çok pozlari var ama...yarismada kullanirim insaALLAH dediginiz gibi,
hayirli geceler,selametle kaan kardes...

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

-KAAN-sayın ablamız sanki kedicik zorla boz verilme şekline sokuluyor gibi.Benim çocuklara yaptığım baskıdaki ifadeler buradada mevcut.

ne güzel hayırlı olsun..hayırlısı olsun inşaALLAH...:)
selam ve dua ile

mihriban kardeşim ne güzel kareler bunlar..kedinin merdivendeki hali tek kelimeyle olay..;)ellerinize saglık ..:)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

hazırlıklar devam etmek en kısa zamanda nasip ise paylaşıma sunacağız...selametle kalınız kardeşim.

aminenurne güzel hayırlı olsun..hayırlısı olsun inşaALLAH...:)
selam ve dua ile

mihriban kardeşim ne güzel kareler bunlar..kedinin merdivendeki hali tek kelimeyle olay..;)ellerinize saglık ..:)
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

-KAAN-hazırlıklar devam etmek en kısa zamanda nasip ise paylaşıma sunacağız...selametle kalınız kardeşim.

kaan kardeşim ben bir şey sormak istiyorum... üzerinde çok fazla oynanmış teknolojinin nimetlerinden yararlanılmış resimlermi ..yoksa hayatın içinden *an*nın yakalandıgı... konuşan.. resimlermi olacak...

selam ve dua ile kardeşim..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:a21:bu paylaşımdaki resimler gibi...Yani bizler renk düzeninde oynama yapabiliriz.Ama photoshop olmayacak.bilgilerinize kardeşim.

aminenurkaan kardeşim ben bir şey sormak istiyorum... üzerinde çok fazla oynanmış teknolojinin nimetlerinden yararlanılmış resimlermi ..yoksa hayatın içinden *an*nın yakalandıgı... konuşan.. resimlermi olacak...

selam ve dua ile kardeşim..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

-KAAN-

bu gül tüm islamıyet ailesine bayram hediyesi olsun mutlu huzurlu bayramlar...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

sultanahmet

sultanahmet

vaktileyl

vaktileyl

vaktileyl

vaktileyl

vaktileyl

vaktileyl

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

vaktileyl, post: 797639, member: 73307

Maşaallah ya çok sevimli Sübhanaallah

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
vaktileyl

vaktileyl

bismillah burda resim gördümdü ben sanki:a16:
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

:a21: :a21: :a21: :a21:

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.