Amatörce Çekimlerimiz

144.682 görüntülenme · 1.485 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Alış veriş merkezinde ramazan etkinliği adı altında yapılan aktivitelerden biri.selametle kalınız.(ablamın oğlu berkay)
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

anladım teşekkür ederm
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

kaan kardeşim bu kardeşimizin maşaALLAH ne kadar etkili bakışları var öyle sanki monitörden dışarı çıkacak .. zeki birine benziyor..boş bakmıyor.. hani derlerya bakışlarından ışık çıkıyor..ışık saçıyor.. maşaALLAH.. subhanALLAH...

selam ve dua ile kardeşim ..
ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

ferahhfeza

URL=http://imageshack.us]
ferahhfeza

ferahhfeza

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin kardeşim.Aslında resimde biraz enteresan görüntü oldu mevlama şükür hani derler ya biblo gibi aynı öyle güzel bir çocuk.Ama inanılmaz yaramaz hiperaktif çok zekiler.Çok akıllı bir çocuk mevlam nasip ederse hayırlı bir evlat olur inşaALLAH.

Dediğim gibi çok yaramazlar çok fotoğrafını çektim ama yerinde durmuyor ki güzel kareler yakalıyım...

sizinde eklentileriniz çok güzel.Emeğinize sağlık olsun.

aminenur

kaan kardeşim bu kardeşimizin maşaALLAH ne kadar etkili bakışları var öyle sanki monitörden dışarı çıkacak .. zeki birine benziyor..boş bakmıyor.. hani derlerya bakışlarından ışık çıkıyor..ışık saçıyor.. maşaALLAH.. subhanALLAH...

selam ve dua ile kardeşim ..
ferahhfeza

ferahhfeza

-KAAN-, post: 794848, member: 77129amin kardeşim.Aslında resimde biraz enteresan görüntü oldu mevlama şükür hani derler ya biblo gibi aynı öyle güzel bir çocuk.Ama inanılmaz yaramaz hiperaktif çok zekiler.Çok akıllı bir çocuk mevlam nasip ederse hayırlı bir evlat olur inşaALLAH.

Dediğim gibi çok yaramazlar çok fotoğrafını çektim ama yerinde durmuyor ki güzel kareler yakalıyım...

sizinde eklentileriniz çok güzel.Emeğinize sağlık olsun.

teşekkür ederim kardeşim aslında dilimin ucuna geldi birazcıkta afacan gibi bakıyor diyecektim vaz geçtim.. zaten zeki çocuklar yaramaz olur derler iyidir yaramaz olması ;) rabbim annesine babasına bagışlasın inşaALLAH şu mübarek günde nasip oldu dua etmemiz rabbim hayırlı bir kul hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin yolu açık olsun kardeşimim ..(amin)

hayırlı nurlu geceler kardeşim
selam ve dua ile
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:a16:sayın mihriban ablamız resim ''şaka'' gibi...gerçekten güzel emeğinize sağlık olsun...:a04:
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

-KAAN-:a16:sayın mihriban ablamız resim ''şaka'' gibi...gerçekten güzel emeğinize sağlık olsun...:a04:

tesekkur ederim:a35:,sizin çalismalariniz kadar guzel olmasada idare eder :a26:

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

[mihriban]

[mihriban]