Amatörce Çekimlerimiz
144.686 görüntülenme · 1.485 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
t.ederim.:a03:sanal ortam da sadece 3 siteye üye ve ilgiliyim dediğiniz yerede bakarım direkt olarak yazılan kelime ile adres çıkıyorsa.selametle kalınız.
seher_yıldızıkaan bey paylaştığınız resimler çok güzel tebrik ederim bu güzellikleri filickırda paylaşmayı dşündünüzmü?selam ile...
-KAAN-t.ederim.:a03:sanal ortam da sadece 3 siteye üye ve ilgiliyim dediğiniz yerede bakarım direkt olarak yazılan kelime ile adres çıkıyorsa.selametle kalınız.
flickr yazılışı böyledir:))
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
evet baktım yabancı bir site tamamiyle çözersem katılım olur inşaALLAH bilgilendirmeniz için t.ederim.selametle kalınız.
seher_yıldızıflickr yazılışı böyledir:))
[mihriban, post: 0"]
mihriban kardeşim merak ediyuorum artık :) bu kedicigin uyanık anı varmı hep uyuyor yaaa. komik ama:):) harika bir **an ** yine emeginize saglık
aminenurmihriban kardeşim merak ediyuorum artık :) bu kedicigin uyanık anı varmı hep uyuyor yaaa. komik ama:):) harika bir **an ** yine emeginize saglık
biraz uykucudur kedim,uyanik halini sadece yemek yerken gorebiliyorum :)yakaldigim an diger pozlarinida eklerim insaAllah
[mihriban, post: 804597, member: 87297"]
_______ nihayet uyanık ...görebildik gözlerini..
çok sevimli ama .. maşaALLAH uyusunda büyüsün inşaALLAH:)
adı nedir .. bu şirin şeyin :)________-
aminenur_______ nihayet uyanık ...görebildik gözlerini..
çok sevimli ama .. maşaALLAH uyusunda büyüsün inşaALLAH:)
adı nedir .. bu şirin şeyin :)________-
evet nihayet yakalayabildim gozleri açik bir pozunu
adi ____kerata___ :D
[mihriban, post: 804631, member: 78579"]evet nihayet yakalayabildim gozleri açik bir pozunu
adi ____kerata___ :D
_______kerata haa tam isminin kedisiymiş ...:)
yakışmış ismiyle musemma olmuş;)
hayırlı vakitleriniz olsun kardeşim
selam ve dua ile___________
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37072-amatorce-cekimlerimiz · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.