Selamın aleyküm

807 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
melek86

melek86

Yeni Üye · 7 mesaj

Bende bu siteye diğer arkadaşlarında düşündüğü gibi internete her girdiğimde boşvakit geçirme yerine kendime yararı olacak olan bu siteye üye olmayı düşündüm. Gittikçe bozulan dünyamızda biz müslümanların dinimizi gelecek nesillerede aktararak hayatımızı bu yönde idame ettirmeliyiz. Hem bu sayede aklımdaki bir çok soru işaretini buradan örenme imkanına sahibim. Herkes için hayırlısı olsun.
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

melek86Bende bu siteye diğer arkadaşlarında düşündüğü gibi internete her girdiğimde boşvakit geçirme yerine kendime yararı olacak olan bu siteye üye olmayı düşündüm. Gittikçe bozulan dünyamızda biz müslümanların dinimizi gelecek nesillerede aktararak hayatımızı bu yönde idame ettirmeliyiz. Hem bu sayede aklımdaki bir çok soru işaretini buradan örenme imkanına sahibim. Herkes için hayırlısı olsun.

ve aleykum selam,
hoşgeldiniz, hayırlar vesilesi olsun üyeliğiniz...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

ve aleykum selam canım kardeşim islamiyet yuvamıza hoş geldınız sefalar getirdiniz inşallah üyeliğiniz hayırlı ve daim olyr selam ve dua ile kalasın inşallah
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Ve Aleyküm Selam Kardeşim....

Üyeliğin hayırlı olsun MEVLAM daim eylesin inşaALLAH

Selam ve baki DUA ile ALLAH a emanet ol
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

ve aleyküm selam
son osm@nlı
melek86

melek86

Yeni Üye · 7 mesaj

Sevgili kardeşlerim yorumlarınız ve dualarınız için Rabbbim sizden razı olsun. O güzel dualarınız kabul olsun.
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

Aleykum selam.hoşşgeldiniz.:)
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.