allah yar ve yardımcınız olsun allaha emanet olun bi daha yine giremezsem kızmayın ama oks dn sonra gireceğim beni tekrar aranıza kabul edersiniz işallah!:A
selamın aleyküm
1.982 görüntülenme · 23 yanıt
selamın aleykum dostlarım allahın izni ile yeniden burdayım nerdeyse 4 aydır giremiyorum oks ye çalışıyordum ama islamiyet sitesine allaha şükür kavuştum
allah yar ve yardımcınız olsun allaha emanet olun bi daha yine giremezsem kızmayın ama oks dn sonra gireceğim beni tekrar aranıza kabul edersiniz işallah!:A
Ve aleykümselam...Hoşgeldiniz aramıza...Rabbim sınavlarınızda kolaylıklar yaşatsın inşallah...
Hayırlı günler...:H
Hayırlı günler...:H
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ve aleyküm selam kardeşim.
İslamiyet yuvasına hoşgeldiniz.
Üyeliğiniz hayırlı, daimi ve istifadeli olsun. Rahman c.c sınavlarınızda ve hayattaki tüm imtihanlarınızda muvaffak eylesin sizi inşallah..
Selam ve dua ile.
İslamiyet yuvasına hoşgeldiniz.
Üyeliğiniz hayırlı, daimi ve istifadeli olsun. Rahman c.c sınavlarınızda ve hayattaki tüm imtihanlarınızda muvaffak eylesin sizi inşallah..
Selam ve dua ile.
ALLAH (C.C) beni SİZLERDEN VE BU SİTEDEN AYIRMASIN İSLAM KÜÇÜK YAŞTA ÖĞRENİLİR VE BENDE BÜYÜYÜNCE DİNİNE UYGUN BİRİ OLACAĞIM İŞALLAH AMİN
MüHüRLü_KaLPselamın aleykum dostlarım allahın izni ile yeniden burdayım nerdeyse 4 aydır giremiyorum oks ye çalışıyordum ama islamiyet sitesine allaha şükür kavuştum
Aleyküm selam ve hosgeldin MÜHÜRLÜ_KaLP, Allah yar ve yardimcin olsun.
Selam ve dualarimla, .................... hayirli günler.......:H
SELAMÜN ALEYKÜM UMARIM KSYİ KAZANIRSINİNŞ BEN KAZANAMADIM GEÇEN YIL ÇALIŞMIŞTIM AMA BENİM İÇİN DEMEKKİ BÖLESİ İİMİŞ İNŞ KAZANIRSIN İİİİİ ÇALIŞ İHMALE VERME ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN KARDEŞİM.......
tekrardan bn geldim beni yeniden aranıza alırmısınız
bide bişey sorucam cevdet-71 banlanmış neden acaba merak ettim
oksye gelince çok kazanan var annem ticaret istiyor ama bnm hedeflerim var heralde düz liseye gidicem puana gelince 320 olsun bu hayırlıymış :)
bide bişey sorucam cevdet-71 banlanmış neden acaba merak ettim
oksye gelince çok kazanan var annem ticaret istiyor ama bnm hedeflerim var heralde düz liseye gidicem puana gelince 320 olsun bu hayırlıymış :)
Ve Aleyküm Selam tekrar hoşgeldiniz geçmiş olsun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32653-selamin-aleykum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.