Selamın aleyküm
1.878 görüntülenme · 11 yanıt
Siteye yeni üye oldum ve gördüğüm kadarıyla gayet düzeyli ve samimi insanların bulunduğu bir site günümüzde en çok aranıpta bulunmayan şey olan güvenebileceğim arkadaşları bulmaya geldim rabbim bu günleri gösterdiya binlerce şükürler olsun çok eksi yaşantılardan rabbimin bahşettiği iman gücüyle 360 derece bir dönüşle 2 seneden beri allah rızasını aramaya çıktım .rabbim bütün insanları doğru yola sevk eylesin .sizlerle bilgi alışverişi yapmak inanın çok hoşuma gidecektir elimden geldiğince peygamber efendimizin sünnetlerini uygulamaya çalışıyorum cemaatten kopmamaya dikkat ediyorum ama ne olursa olsun insan eksiklerini kitap yoluyla bir yere kadar tamamlıya biliyor allah cc nasibimi karşıma çıkarmadan bazı eksiklerimi daha tamamlamak istiyorum. Hafızaya alıp doğruları hayatıma tatbiklemem lazım ki sıkıntımı esime çektirmek istemem.beni anlayabileceğinizi allah tan niyaz ediyorum. Hepimizin belkide en büyük sorunu olan bu konuyu birlikte aşmayı sizlere talep ediyorum
Hoş geldin kardeşim üyelin hayırlı ve daim olsun sıkıntını anlayamadım anlatırsan bütün arkadaşlar sana bu konuda hassasiyet göstereceklerdir burası bir aile sitesi bunu unutma herdaim aranan bir site yani rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah
ve aleykum selam verahmetullah kardeşim,
ALLAH C.C. izni seninde gayretinle inşaallah kısa zamanda çok yol katedersin. Seni aramızda görmek bize mutluluk verir.
TRHACKER arkadaşımın dediği gibi, burada tüm arkadaşlarımız elinden geldiğince yardımlaşmadan kaçmayacaklardır.
terkar hoş geldin diyorum
ALLAH C.C. emanet olun
ALLAH C.C. izni seninde gayretinle inşaallah kısa zamanda çok yol katedersin. Seni aramızda görmek bize mutluluk verir.
TRHACKER arkadaşımın dediği gibi, burada tüm arkadaşlarımız elinden geldiğince yardımlaşmadan kaçmayacaklardır.
terkar hoş geldin diyorum
ALLAH C.C. emanet olun
aramıza hoş geldin hayırlı paylaşımlar geçireceğinize emin olun.
burası iman yuvası imanın olduğu yerde huzur ve mutluluk vardır.
mutlu ve huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle
rabbim yar ve yardımcınız hızır (a.s.) yoldaşınız olsun
burası iman yuvası imanın olduğu yerde huzur ve mutluluk vardır.
mutlu ve huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle
rabbim yar ve yardımcınız hızır (a.s.) yoldaşınız olsun
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53802-selamin-aleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.