hakkınızı helal edin
1.183 görüntülenme · 7 yanıt
Benim güzel sözlü güzel ahlakli sözü özü bir olan arkadaşlarim hepiniz hakkinizi helal edin yazdiklarinizdan çok faydalandim çok örnek aldimğim konulr oldu..ALLAHrazi olsun hepinizden ben ankaraya gidiyorum orda sizlere ulaşma imkanim yok bide yolculuk bu ölmekte var. Helalleşmek sünnet benden yana helal olsun.A.e.o.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm değerli ablam..
Rahman c.c hayırlı yolculuklar ve sağ salim gidip gelmek nasip eylesin..Yolunuzu açık eylesin inşallah..
Hakkım geçmemiştir ama geçmiş ise şayet ebeden helal hoş olsun..
En kısa zamanda İslamiyet yuvasında yine güzel paylaşımlarda buluşmak duası ile..
Rabbimize emanet olunuz.
Rahman c.c hayırlı yolculuklar ve sağ salim gidip gelmek nasip eylesin..Yolunuzu açık eylesin inşallah..
En kısa zamanda İslamiyet yuvasında yine güzel paylaşımlarda buluşmak duası ile..
Rabbimize emanet olunuz.
aliye_aliyeSelamün Aleyküm değerli ablam..
Rabbimize emanet olunuz.
senin hakkın okadar çokki bende bu sitenin örnek kardeşisin bütün konuların harika yararlandıgım çok konu oldu.Duların bile hak.RABBİM her daim yardımcın olsun..
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Hakkımız yoktur kardeşim varsa da helal olsun kardeşim, siz de helal edin,
Hayırlısı ile tekrar aramıza gelirsiniz inşaallah kardeşim,
Selam ve baki dua ile kalın.
_________selamün aleyküm güzel kardeşim
hayırlı yolculuklar dilerim güle güle gidip gelmek mevla nasip eder inşallah
bir hakkım yoktur varsada helal olsun..
tekrar görüşmek üzere inşallah
selam ve dua ile
hayırla kalınız inşallah B)________
hayırlı yolculuklar dilerim güle güle gidip gelmek mevla nasip eder inşallah
bir hakkım yoktur varsada helal olsun..
tekrar görüşmek üzere inşallah
selam ve dua ile
hayırla kalınız inşallah B)________
selamun aleykum ablacığım hayırlı yolcularlardiliyorum rabbim güle güle gidip gelmeyi nasip eder inşallh selam ve dua ile kalın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36870-hakkinizi-helal-edin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- HAKKINIZI HELAL EDİN Nasihatler 49 cevap
- Nöbet sırası bizde... Hakkınızı helal edin... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- HAKKINIZI HELAL EDİN AYRILIYORUM... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Yolcuyum Hakkınızı Helal Edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- hakkınızı helal edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- gidiyorum...hakkınızı helal edin..dualarınızı bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.