hakkınızı helal edin gidipte dönmemek,dönüpte görmemek var
2.628 görüntülenme · 21 yanıt
kardeşlerin inş 31.08.2008 de yolca çıkıyoruz.hakkınızı helal edin cümleten.rabbim gönlünde o mukaddes yerlerin aşkı ile yananlarda nasib etsin.salavat,yasin,tefriciye okuyan yada okuyamamyan kardeşlerimden allah razı olsun.selamet ve dua ile.inş sizler içinde dua edecegim.rabbim hatırlattıgı sürece.....allaha emanet olunuz.....
selamün aleyküm hacım ALLAH CC kabul etsin inşallah 1000 tane salavat okudum bide selamımı söylersen resuli ekreme sav e çok mutlu olurum RABBİM CC banada tez zamanda nasibetsin annem ve babamada hayırlısıyla çok sağol hacım selametle kal hakkım yoktur varsada helaldir sende helal et ALLAH CC hacını kabul etsin ibadetlerini
hayırlı geceler kardeşim rabbim yolunuzu acık eylesin inşALLAH hayırlı bi şekilde gider hayırlı bi şekilde dönersin yolunda bahtında acık olsun.. selam ve dua ile
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ALLAH rızası için, peygamberimiz muhammed mustafa s.a.v efendimizin kabri başında herkese nasip olduğu gibi Muammer kulunuda dünya gözü ile görmeyi nasip etmesi için dua edermisiniz ?
ALLAH yolu hep açık etsin,iyiliklerle gidip,gelmek nasip etsin inşALLAH.
ALLAH yolu hep açık etsin,iyiliklerle gidip,gelmek nasip etsin inşALLAH.
ayy siyah peçe ne mutlu sana.ALLAH yolunu acık etsın.bizlerede nasib olur inşallah.:(hatırlıyorumda küçükken ilk okuldayken geceleri yatagımda gizli gizli aglardım hacca gitmek için peygamberımızı gormek için.halada istiyorum bilmem ne zaman nasib olur:(siyah pece senden bir ricam var benim için o mubarak yerde dua edermısın özel dua istıyorum senden sevda kulunun sıkıntısının tez zamanda bitmesi ve benim son nefesıme kadar islama hizmet etmem için hayır kapılarının acılması için.cok oldu ama bırde efendıme selam söylermisin siyah pece.eger dua edersen cok sevinirim sana hayırlı yolculuklar.ALLAHa emanet ol:)
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
s.a kardeşim senden allah rızası için gerçekten yalvararak istiyorum eşim ve benim için dua et eşimin adı ömer osman benim ismim huri yalvarırım bi kagıda yazıp götür ordas benim dum için ve eşim için dua et rabbim günahlarını affetsinbu yazıyı okursan şayet dua etmek boynunun borcu olsun allaha emanet ol kusura bakma hakkını helal et
batan güneş, post: 761353, member: 60871s.a kardeşim senden allah rızası için gerçekten yalvararak istiyorum eşim ve benim için dua et eşimin adı ömer osman benim ismim huri yalvarırım bi kagıda yazıp götür ordas benim dum için ve eşim için dua et rabbim günahlarını affetsinbu yazıyı okursan şayet dua etmek boynunun borcu olsun allaha emanet ol kusura bakma hakkını helal et
allah aşkına boynumun borcu felan demeyin.herkes için dua edecegim.şimdi yolda tanıdık tanımadık herkes dua istiyor.isim aklımda tutmam imkansiz.lütfen beni vebale sürüklemeyin.illaki inş dua edecegim.herkes ve herşey için....
hakkım varsa helal olsun....Amin Allah cümelmize nasip etsin o mukaddes yerlere gitmeyi...benim içinde dua etmeyi unutmayın inşallah...çok ihtiyacım var okullarda açılıyo :( korkuyorum gerçekten yine namazı bırakıcam diye..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..Allah'a emanet olun..
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
hakaNet, post: 761414, member: 9204hakkım varsa helal olsun....Amin Allah cümelmize nasip etsin o mukaddes yerlere gitmeyi...benim içinde dua etmeyi unutmayın inşallah...çok ihtiyacım var okullarda açılıyo :( korkuyorum gerçekten yine namazı bırakıcam diye..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..Allah'a emanet olun..
rabbim inş sıkıntılarınız için ferah kapısını acar.sizlerde bana dua edin inş.malum dertsiz kul yok şu dünyada.allah sizdende razı olsun.dua ve selam ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39885-hakkinizi-helal-edin-gidipte-donmemek-donupte-gormemek-var · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.