HAKKINIZI HELAL EDİN
738 görüntülenme · 5 yanıt
RE: HAKKINIZI HELAL EDİN
S.A. KARDEŞİM HER NEREYE GİDİYORSAN CABUK GİT CABUK GEL ŞİMDİLİK EĞER HAKKIMIZ VARSA HELEL OLSUN AMA GELMENİZİ BEKLİYORUZ ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
AFRA_NUR yazdı:
S.A. UZUN Bİ SÜRE ARANIZDAN AYRILIYORUM.HAKKINIZI HELAL EDİN
SELAMETLE HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN........
S.A. KARDEŞİM HER NEREYE GİDİYORSAN CABUK GİT CABUK GEL ŞİMDİLİK EĞER HAKKIMIZ VARSA HELEL OLSUN AMA GELMENİZİ BEKLİYORUZ ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

A.S.BACIM.ALLAH YOLUNUZU BAHTINIZI AÇIK ETSİN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.HER DAİM DUALARIMDASINIZ.HAKKIM YOKTUR AMA EBEDİYYEN HELAL SANA ZATEN.ASIL SEN HAKKINI HELAL ET.AAA GELCEN HEMEN İNŞAALLAH.ALLAHA EMANETSİNİZ BACIM.B)B)B)
A.S.BACIM.ALLAH YOLUNUZU BAHTINIZI AÇIK ETSİN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.HER DAİM DUALARIMDASINIZ.HAKKIM YOKTUR AMA EBEDİYYEN HELAL SANA ZATEN.ASIL SEN HAKKINI HELAL ET.AAA GELCEN HEMEN İNŞAALLAH.ALLAHA EMANETSİNİZ BACIM.B)B)B)
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Allaha emanet olun inşallah.....B)B)B)
Allaha emanet olun inşallah.....B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
a.s kardeşim yolun açık olsun allah yar ve yardımcın olsun inşallah selametle gitB)B)B)
a.s kardeşim yolun açık olsun allah yar ve yardımcın olsun inşallah selametle gitB)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19155-hakkinizi-helal-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hakkınızı helal edin :) Ben gidiyorum... Genel Konular 11 cevap
- Hakkınızı Helal edin Dini sohbet 3 cevap
- HaKKıNıZı HeLaL EDiN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 39 cevap
- ALLAH AŞKINA kardeşlerim hakkınızı helal edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Hakkınızı helal edin !!! Tanışma Köşesi 24 cevap
- HAKKINIZI HELAL EDİN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 39 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.