çiğ köfte ama bu farklıııııı
4.835 görüntülenme · 54 yanıt
selamün aleyküm ben çiğ köfteyi çok severim ama yapması zor oluyor bir yerlerden hazır gelirse yeriz gelmezse bakarız :K
bu tarif çok kolay bende yaparım inşallah tadıda aynı olur çünki diyerine et karışıyor nar eşkisi falan
emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun inşallah:H
bu tarif çok kolay bende yaparım inşallah tadıda aynı olur çünki diyerine et karışıyor nar eşkisi falan
dinciselamün aleyküm ben çiğ köfteyi çok severim ama yapması zor oluyor bir yerlerden hazır gelirse yeriz gelmezse bakarız :K
aleyküm selam hoşgeldin,
etle olanı bende yapamıyorum çok zor,ona buz da ekleniyo
erkek kardeşim çok güzel yapar onu
benimki yalancısı ama güzel oluyor
slm ve dua ile:H
aa evet ben bunu yapıyorum patates yapıştırıyor bulgurları ben biraz sıcak su döküyorum bulgurun üzerine yanlız. diğer malzemeler aynı marulla çok lezzetli oluyor misafirlerime de yapıyorum. ellerine sağlık kardeşim. hayırlı cumalar.
xxgulsumxx, post: 687364, member: 78579eeeee bensiz de yenirmi çiğ köfte aMA yaaaaa
aaaaa buyur gel ne demek:H
sıla1aa evet ben bunu yapıyorum patates yapıştırıyor bulgurları ben biraz sıcak su döküyorum bulgurun üzerine yanlız. diğer malzemeler aynı marulla çok lezzetli oluyor misafirlerime de yapıyorum. ellerine sağlık kardeşim. hayırlı cumalar.
s.a hoşgeldin :evetewt patates yapıştırıyor sıcak su biraz baygın yapıyo
bende soğuk su ekliyorum ayyyyy birden canım istedi ya:evet
slm ve dua ile
hayırlı cumalar:H
selamünaleyküm ALLAH c.c. razı olsun emeğine sağlık uzman kardeşim...
canım nerelerdesiniz yoksunuz hiç bir yerde :( bloğunda da...yoksun
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...İNŞALLAH...

YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
emanet55, post: 687556, member: 46218ya neslihan abla ben bu köfteye bakmaya doyamadım ya harika görünüyo...evde ince bulgur yokmuş pilavlıktan var markete gitmeyede üşeniyorum onla olurmu ki ne farkeder yav:K
olmaz canım şipşişko köftelerin olur:K
nihalimselamünaleyküm ALLAH c.c. razı olsun emeğine sağlık uzman kardeşim...
canım arkadaşım sağol
allah razı olsun
slm ve dua ile:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35648-cig-kofte-ama-bu-farkliiiiii · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kardeşimden orjinal çiğ köfte......şaşırdınız dimi hep pastamı olcak Yemek Tarifleri 8 cevap
- SEBZELI KÖFTE (cocugu sebze yeimeyen anneler icin super bir tarif) Yemek Tarifleri 7 cevap
- Sarimsakli Köfte... Yemek Tarifleri 21 cevap
- Kadınbudu Köfte Yemek Tarifleri 4 cevap
- Fırında köfte ve patates Yemek Tarifleri 4 cevap
- çiğ köfte Yöresel Yemekler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.