Bilmem Söylesemmi, Söylemesemmi?
3.972 görüntülenme · 52 yanıt
mynames, post: 780280, member: 12898Allah razi olsun güzel bir paylaşim okuyupta etkilenmemek mümkün değil.
Rabbim şu güzel mübarek ayda inşallah bütün dualrimizi kabul eder hayirlisi ile sikintida bulunan kardeşlerime inşallah sikintisini giderir.
Amin.
rabbim sizdende razı olsun.Cidden okuyupta etkilenmemek mümkün değilB)

M_SOYER_38Allah senden razi olsun bu güzel hikayeyi bizlere subdugun icin saol kardeşim..
rabbim sizdende razı olsun.Hoşgeldiniz ayrıca:a12:

nurışığıRabbim razı olsun ablam çok güzel bi paylaşımdı. Allah' emanet ol.
sizde rabbime emanet olunuz:a07:

T.NurÇok güzel ve anlamlı bir paylaşım harika... emeğine sağlık selam ve dua ile
Çok güzel bir paylaşım.Biliyormusun ağlayarak okudum.Çünkü aynısını ben de yaşadım.Allah razı olsun.Emeği geçenden allah razı olsun.Haklısın Allahıma binlerce kez şükürler olsun.
t.nur[sıze=4]çok güzel ve anlamlı bir paylaşım harika... Emeğine sağlık selam ve dua ile[/sıze]
çok teşekkür ederim.önemli değil.sizde rahmana emanet olun

nermin.demirçok güzel bir paylaşım.biliyormusun ağlayarak okudum.çünkü aynısını ben de yaşadım.allah razı olsun.emeği geçenden allah razı olsun.haklısın allahıma binlerce kez şükürler olsun.
önemli değil.duaya karşılık elbette vardır.ya bu dünyada belki ahirette,belkide çok geç..veya bizim için hayırsız olduğu için o dua kabul edilmeyecek.rabbim kimseyi rızıksız bırakmaz amenna.allaha emanet olun

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35587-bilmem-soylesemmi-soylemesemmi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bilmem ki ne zaman kalbim susacak bu yaş duracak! Kendi Şiirleriniz 2 cevap
- Bilmem ki ümidin firakı kalbine ne söyler! Kendi Şiirleriniz 4 cevap
- Yar hüzün çöker gönlüme, bilmem ki niye… Kendi Şiirleriniz 1 cevap
- bilmem inanacak mısınız Sırlar Dünyası 115 cevap
- Namazın bütün ibâdetleri içine alan bir ibâdet olduğunu bilmem biliyor musunuz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Bilmem ki niye anlaşılmaz oldu melalim! Kendi Şiirleriniz 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.