Bilmem Söylesemmi, Söylemesemmi?
3.972 görüntülenme · 52 yanıt
Artik Allah'in kullarinin dualarini nasil duydugunu,
onlara nasil cevap verdigini daha iyi anlamisti!
onlara nasil cevap verdigini daha iyi anlamisti!

Guo1903Yine beni etkileyen bir paylaşımdı, Çok duygulandım...Bende alıntı yaptım.Hakkınızı Helal ediniz.Allah razı olsun...
Rabbim sizdende razı olsun kardeşim.Bende çok etkilendim bu hikayeden.Rabbim ne büyük B)

sindyAllah razı olsun ,cooook güzel bir paylasımm, cok sag ol emegine saglık
Rabbim sizdende razı olsun kardeşimB)

Bilnurçok duygulandım o yaradan okadar büyük ki yeterki istemesini bilelim,verende o alan da o..selametle..
Evet haklısınız verende o alanda o yeterki doğru yoldan samimi bir şekilde O'na yakaralım

şanslıyız, post: 778106, member: 20924gerçekten çok üzel bi hikaye allah razı olsn şahsen beni çok ekiledi
teşekkürler kardeşim.Rahmana emanet olunuzB)

Allah razi olsun paylasim icin, beni cok etkiledi, acikcasi bu konuyu bende dusunuyodum ama simdi okuyunca anladim, ama birde kendim uygulayinca daha iyi anlarim herhalde:)
Rabbim tüm zor durumda olan müslüman kardeslerimize yar ve yardimci olsun insAllah..
selam ve dua ile..
Rabbim tüm zor durumda olan müslüman kardeslerimize yar ve yardimci olsun insAllah..
selam ve dua ile..
DanimarkaliAllah razi olsun paylasim icin, beni cok etkiledi, acikcasi bu konuyu bende dusunuyodum ama simdi okuyunca anladim, ama birde kendim uygulayinca daha iyi anlarim herhalde:)
selam ve dua ile..[/quot
RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM HOŞGELMİŞSEN:a12:

Dua da bir ibadettir.Duam kabul olunmuyo diye dua terk edilmez dua sadece erteleniyo sonunu merak ederek okudum çok gzl bi paylaşımdı çok beğendim ALLAH razı olsun
efzairemçok güzel bir payşlaşim ellerinize saglik yani allah dualrimiza sevdigi kullariyla cevap veriyor
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM.sAĞOLASIN:a07:

ayşe kalkanDua da bir ibadettir.Duam kabul olunmuyo diye dua terk edilmez dua sadece erteleniyo sonunu merak ederek okudum çok gzl bi paylaşımdı çok beğendim ALLAH razı olsun
Evet dua bir ibadet bir duruştur rahmana karşı.Allaha emanet olunuz:a07:

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35587-bilmem-soylesemmi-soylemesemmi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.