Bilmem Söylesemmi, Söylemesemmi?

3.972 görüntülenme · 52 yanıt

Paylaş:
cranberry_84

cranberry_84

Yeni Üye · 4 mesaj

Çok güzel bir olay bunu paylaşman çok güzel.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

çok sağol kardeşim hoşgeldiniz
Nevin_1982

Nevin_1982

Artik Allah'in kullarinin dualarini nasil duydugunu,
onlara nasil cevap verdigini daha iyi anlamisti!
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Yine beni etkileyen bir paylaşımdı, Çok duygulandım...Bende alıntı yaptım.Hakkınızı Helal ediniz.Allah razı olsun...
sindy

sindy

Kıdemli Üye · 169 mesaj

Allah razı olsun ,cooook güzel bir paylasımm, cok sag ol emegine saglık
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

çok duygulandım o yaradan okadar büyük ki yeterki istemesini bilelim,verende o alan da o..selametle..
şanslıyız

şanslıyız

Kıdemli Üye · 130 mesaj

gerçekten çok üzel bi hikaye allah razı olsn şahsen beni çok ekiledi
Nevin_1982

Nevin_1982

Guo1903Yine beni etkileyen bir paylaşımdı, Çok duygulandım...Bende alıntı yaptım.Hakkınızı Helal ediniz.Allah razı olsun...

Rabbim sizdende razı olsun kardeşim.Bende çok etkilendim bu hikayeden.Rabbim ne büyük B)
Nevin_1982

Nevin_1982

sindyAllah razı olsun ,cooook güzel bir paylasımm, cok sag ol emegine saglık

Rabbim sizdende razı olsun kardeşimB)
relvin

relvin

Kıdemli Üye · 182 mesaj

Allah(c.c.) cok cok razi olsun.Guzel bir paylasim.Insallah bizlerde dualarin kabul olmasina vesile oluruz Insallah bizim de duamizin kabul olmasina vesile olanlar bulunur.Amin
Nevin_1982

Nevin_1982

Bilnurçok duygulandım o yaradan okadar büyük ki yeterki istemesini bilelim,verende o alan da o..selametle..

Evet haklısınız verende o alanda o yeterki doğru yoldan samimi bir şekilde O'na yakaralım
Nevin_1982

Nevin_1982

şanslıyız, post: 778106, member: 20924gerçekten çok üzel bi hikaye allah razı olsn şahsen beni çok ekiledi

teşekkürler kardeşim.Rahmana emanet olunuzB)
Danimarkali

Danimarkali

Yeni Üye · 6 mesaj

Allah razi olsun paylasim icin, beni cok etkiledi, acikcasi bu konuyu bende dusunuyodum ama simdi okuyunca anladim, ama birde kendim uygulayinca daha iyi anlarim herhalde:)
Rabbim tüm zor durumda olan müslüman kardeslerimize yar ve yardimci olsun insAllah..
selam ve dua ile..
Nevin_1982

Nevin_1982

DanimarkaliAllah razi olsun paylasim icin, beni cok etkiledi, acikcasi bu konuyu bende dusunuyodum ama simdi okuyunca anladim, ama birde kendim uygulayinca daha iyi anlarim herhalde:)
Rabbim tüm zor durumda olan müslüman kardeslerimize yar ve yardimci olsun insAllah..
selam ve dua ile..[/quot

RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM HOŞGELMİŞSEN:a12:
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

çok güzel bir payşlaşim ellerinize saglik yani allah dualrimiza sevdigi kullariyla cevap veriyor
ayşe kalkan

ayşe kalkan

Aktif Üye · 58 mesaj

Dua da bir ibadettir.Duam kabul olunmuyo diye dua terk edilmez dua sadece erteleniyo sonunu merak ederek okudum çok gzl bi paylaşımdı çok beğendim ALLAH razı olsun
Nevin_1982

Nevin_1982

efzairemçok güzel bir payşlaşim ellerinize saglik yani allah dualrimiza sevdigi kullariyla cevap veriyor

TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM.sAĞOLASIN:a07:
Nevin_1982

Nevin_1982

ayşe kalkanDua da bir ibadettir.Duam kabul olunmuyo diye dua terk edilmez dua sadece erteleniyo sonunu merak ederek okudum çok gzl bi paylaşımdı çok beğendim ALLAH razı olsun

Evet dua bir ibadet bir duruştur rahmana karşı.Allaha emanet olunuz:a07:
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
Nevin_1982

Nevin_1982

acem_kiziAllah razı olsun kardeşim

Allah sizdende razı olsun:a31:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.