bi iki dk bakarmısınız??

945 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
doguMEHMET

doguMEHMET

Yeni Üye · 8 mesaj

öncelikle selamun aleykum
Ben öss ye hazırlanan bir öğrenciyim ve su ıkı hafta boyunca cok calısmam lazım..ama bugunlerde cok sıkıntılıyım yasadıklarımdan dolayı bır turlu dersıme odaklanamıyorum..daha dikkatli olmam gerekiyor...cunku benı ınanılmaz gerıye goturebılır bu...tavsiyelerinizi bekliyorum

cok tesekkür ederim...:!:!
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

Aleyküm Selam

Bu Dakikadan Sonra Cok Fazla Çalışma Çünkü Yıl Boyunca Çalıştın...

Yaşadıklarınızdan Dolayı Yazmıssınız Acaba Ne Yaşadınız ?

Derdinizi Tam Anlatırsanız Eğer Derman Bulabiliriz.

Rabbime Emanetsiniz
doguMEHMET

doguMEHMET

Yeni Üye · 8 mesaj

asıl bu dakikalrda calısılır bence cunku son haftalar ınanılmaz onemlıdır...ve gercektende cevremdekı arkadaslarım bunun tecrubesını yasadıkları ıcın ınanıyorum onlara...
aecan

aecan

Yeni Üye · 1 mesaj

sayin kardesim

o olan sikintilarini bir kagida yazmani, ondan sonra kiristirip cöpe atmani tavsiye ederim.

Umarim faydasi olur .
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ve Aleyküm Selam bende Öss'ye gireceğim kardeş hiç sorma sıkıntını anlıyorum şöyle birşey dene Bu sınavı kazanırsan neler olucak?herkes sana nasıl davranacak?kazanamazsan neler olucak?bunları iyice bir düşün bak o zaman nasıl çalışıyorsun.Boşver kardeşim sıkıntıları Bu Dünya'ya bir kez geliyoruz insanın canı hiçbirşeyden kıymetli değildir.Bak biz yaşadığımız durumun kıymetini bilmiyoruz.Peygamberlerin hayatına bakarsan ne kadar çok sıkıntı çekmişler ne kadar ağır...Birde bizim sıkıntı dediğimize bak utanmamız lazım...Allah'a emanet ol.Allah yardımcımız olsun...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

ALLAH yardımcınız olsun inşallah emekleriniz boşa gitmez de kazanırsınız bizede sıra gelcek inşallah.........
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Allah yar ve yardimciniz olsun kardeslerim sizin için çok zor ve sikintili biliyorum onunuzdeki hayatinizin o "3 saat içine" sikistirilmasi !!! insALLAH çalismalarinizin meyvelerini alirsiniz selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.