şu anneye bakarmısınız

2.910 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Lübnan'da anne olmak
Birleşmiş milletler denilen pislikler diktatoryasının gözü önünde cereyan eden bir hadise bir insanlık ayıbı Lübnan..İşte Lübnanda bir annenin can çekişirken çekilmiş fotoğrafları,ve yavrusunun çırpınışları,yorumunu siz yapın..

.. o bir anne..can çekişiyor ama yavrusunuda teselli ediyor üzülmesin diye..

yavru çaresiz.. tek teselli gözyaşları..

İmtihanların en zoru.. anne Rabbine gidiyor kanlar içinde..

annenin şehadet anı..

ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Lübnan'da anne olmak
Birleşmiş milletler denilen pislikler diktatoryasının gözü önünde cereyan eden bir hadise bir insanlık ayıbı Lübnan..İşte Lübnanda bir annenin can çekişirken çekilmiş fotoğrafları,ve yavrusunun çırpınışları,yorumunu siz yapın..

yavru çaresiz.. tek teselli gözyaşları..

İmtihanların en zoru.. anne Rabbine gidiyor kanlar içinde..

annenin şehadet anı..

Lübnanda Anne Olmak...

$ehadetin kabul olsun Lübnanli Annem...
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm..Allah(c.c) bu insanları bu hale getirenleri hidayete erdirsin İnşallah ... Hidayetten yoksun iseler kahr-u perişan etsin inşallah..

Amin.!!!!!!
Amin.!!!!!!
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Amin Kardeşim Amin

Ya Rab Sen Islah Eyle :(
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

Lübnanda Anne Olmak...

$ehadetin kabul olsun Lübnanli Annem...

amin amin....
:A:A:A
sagol kardşeim paylaştığın için...
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

Allah Onlarin Cektigi Acilarin Karsiligini Kat Kat Sevabini Versin Insallah!

Rabbim Yardimcilari Olsun!
iKRA-OKU...
GÜLeHASRET

GÜLeHASRET

Üye · 10 mesaj

lübnan da anne olmak aslında şansmıdır diye düşündüm .şehit annem şehitliğin mübarek olsun...mekanın cennnet kalanların ALLAHA emant olsun
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

Çok zor bir hâl o hâl, çok zor bir ân... Ne yazık ki kendi yanlışlarını en doğru sanarak hareket edenler, ne yazık ki yanlış düşünenler, karşılarındakileri kendilerinin yerine koymadan, şeytanca hareket edenler birgün mutlaka gerçeği anlayacaklardır. Gerçeği anlayanların çoğu intihar etmiştir Irak'a gidip gelenlerin. Ama ne yazık ki, barış getirdik diyerek katil olanlar, Bosna Hersek'te onlarca kişiye tecavüz edenler, 1. ve 2. Dünya Savaşlarında çatışacak müslüman bulamadıkları zaman birbirleriyle dövüşenler, birbirlerinin etlerini kazıyanlar, kiliselerde sevgi sözcükleri söylüyorlar.

Kilisede aşktan, sevgiden bahsedenler neden burda aynı sevgiyi göstermiyorlar. Kendi söylediklerine, kendileri dahi inanmıyorlar ki. Biliyorlar yanlış yaptıklarını ama doğruları yapmak onların egolarını, arzularını etkilediği için görmemezlikten geliyorlar. Ondan sonra da haydi günah dökmeye. Olur...

Bir husus daha var, haberciler artık canavar hâle geldiler. Orada ölen birisine yardım etmek yerine o anı belgelemeyi tercih etmiş, tıpkı Afrika'da yemek almak için gitmeye çabalayan çocuğu akbabanın beklediğinin resmini çeken haberci gibi. Neymiş, haber yapıyormuş. Bize haber değil insanlık lâzım. O çocuğu kucağına almamış da, resmini çekmiş. Kadını teselli etmemiş de, ilkyardım, pansuman, güzel söz etmemiş de, durmuş karşısına resimlerini çekmiş...
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

esselamun aleyküm o anneye ve ve onun gibi binlerce onbinlerce şehit anneye allah rahmet eylesin. yavrum oküçücük çocuğun psikolojisini düşünebiliyormusunuz. rabbim onun durumundaki yavrularada sabırlar nasib etsin inşaallah.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa kardeşim.çok kötü oldum.insan haklarından bahseden birleşmiş birletler ,sizin samimiyetinize hiçbir zaman inanmadım.rabbim perişan etsin.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
ekremciğim;güzel resimler ve dini resimler bölümünde,böyle bir kareyle karşılaşmayı beklemiyordum..
görünce öylece kaldım..
DUANA VE BURADA YAPILACAK OLAN DUALARA AMİİİN DİYORUM..
bu çaresizliğin fotoğrafı,bu ayrılığın fotoğrafı,bu Allah a cc kavuşmanın fotoğrafı.....:A:A:A
Rabbim ümet_i muhammedi kanlar içinde bırakan katilleri,kafirleri akıttıkları kan deryalarında boğsun inşallah..
SELAM VE DUALARIMLA..:gulegule
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

NikkoÇok zor bir hâl o hâl, çok zor bir ân... Ne yazık ki kendi yanlışlarını en doğru sanarak hareket edenler, ne yazık ki yanlış düşünenler, karşılarındakileri kendilerinin yerine koymadan, şeytanca hareket edenler birgün mutlaka gerçeği anlayacaklardır. Gerçeği anlayanların çoğu intihar etmiştir Irak'a gidip gelenlerin. Ama ne yazık ki, barış getirdik diyerek katil olanlar, Bosna Hersek'te onlarca kişiye tecavüz edenler, 1. ve 2. Dünya Savaşlarında çatışacak müslüman bulamadıkları zaman birbirleriyle dövüşenler, birbirlerinin etlerini kazıyanlar, kiliselerde sevgi sözcükleri söylüyorlar.

Kilisede aşktan, sevgiden bahsedenler neden burda aynı sevgiyi göstermiyorlar. Kendi söylediklerine, kendileri dahi inanmıyorlar ki. Biliyorlar yanlış yaptıklarını ama doğruları yapmak onların egolarını, arzularını etkilediği için görmemezlikten geliyorlar. Ondan sonra da haydi günah dökmeye. Olur...

Bir husus daha var, haberciler artık canavar hâle geldiler. Orada ölen birisine yardım etmek yerine o anı belgelemeyi tercih etmiş, tıpkı Afrika'da yemek almak için gitmeye çabalayan çocuğu akbabanın beklediğinin resmini çeken haberci gibi. Neymiş, haber yapıyormuş. Bize haber değil insanlık lâzım. O çocuğu kucağına almamış da, resmini çekmiş. Kadını teselli etmemiş de, ilkyardım, pansuman, güzel söz etmemiş de, durmuş karşısına resimlerini çekmiş...

sELAMÜN ALEYKÜM..kATILIYORUM SİZE .. FOTOĞRAFI ÇEKENİN HİÇ Mİ VİCDANI YOK
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim Rabbim Kardeşlerimizin Yardimcisi Olsun. Bu Yaptiklarinin Cezasini Kat Kat Görecekler Inşallah. Bu şehit Annemiz Mahşer Günü Dikilsin Inşallah Karşilarina. Içimden Birşeyler Koptu Birden. Bütün Bunlar Hep Müslüman Olduklari Için. Bu Anneyede Yavrusunada Ve Onlar Gibi Olan Tüm Kardeşlerimize Rabbim Cennetini Ikram Eyler Inşallah. Islam Dini Mutlaka Galip Gelecektir.sabirla Ve Imanla Rabbimize Emanet Olun Kardeşlerim..
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Anne farkı işte ...
Allah (c.c.) kimseyi o durumlara düşürmesin
Allah (c.c.) razı olsun
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Amin Amin Amin :A
Kahrolsun israil ve amerika
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

NikkoBir husus daha var, haberciler artık canavar hâle geldiler. Orada ölen birisine yardım etmek yerine o anı belgelemeyi tercih etmiş, tıpkı Afrika'da yemek almak için gitmeye çabalayan çocuğu akbabanın beklediğinin resmini çeken haberci gibi. Neymiş, haber yapıyormuş. Bize haber değil insanlık lâzım. O çocuğu kucağına almamış da, resmini çekmiş. Kadını teselli etmemiş de, ilkyardım, pansuman, güzel söz etmemiş de, durmuş karşısına resimlerini çekmiş...

.................. :( malesef ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

koskun.................. :( malesef ...

böyle zalim bir dünya işte..:A
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

şehadetin kabul olsun annem amin
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

Allahımm yarabbim sen bilirsin herşeyin en güzelini yarabbim

allah razı olsun kardeşi
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

ayyy içim bi acayip oldu yaaa bu nasıl insanlık yaaa yuhhh artık pislikler:a13::a13::a13:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.