DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKARMISINIZ?
906 görüntülenme · 8 yanıt
selamun aleykum kardeşlerim sizden bir ricam olacak. 02.06.2007 ve 03.06.2007 tarıhlerınde benım ıcın çok önemlı olan sınavlarım var . sızlerden rıcam benım ıcın dua etmenız .hepımızınde bıldığı gıbı duaların en kabul olanı musluman kardeşlerın musluman kardeşlerı ıcın yapmış olduğu dualardır ...benımde sızlerden ısteğım benım ıcın dua etmenız. bundan 2 ay öncede sızlerden dualarınızı ıstemıştım sızlerde dualarınızı benden esırgemedınız allah hepınızden razı olsun... ınşallah allah yardımcım olur. allaha emanet olunuz.B)
RE: DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKARMISINIZ?
ve aleykümselam kardeşim
Rabbul alemin sınavlarında yardımcı olsun
başarılar dileriz
inşallah hayırlısıyla geçersiniz
siz sadece dua içinmi giriyorsunuz siteye yoksaaaaa :o :p:)
ve aleykümselam kardeşim
Rabbul alemin sınavlarında yardımcı olsun
başarılar dileriz
inşallah hayırlısıyla geçersiniz
siz sadece dua içinmi giriyorsunuz siteye yoksaaaaa :o :p:)
teşekkur ederım kardeşlerım allah razı olsun duşunup yazmanız bıle guzel. hayır mustafa kardeş sadece dua ıcın gırmıyorum tabıkı. sıteden yararlanılması gereken çok şey var onlardanda faydalanıyorum ;);)
teşekkur ederım kardeşlerım allah razı olsun duşunup yazmanız bıle guzel. hayır mustafa kardeş sadece dua ıcın gırmıyorum tabıkı. sıteden yararlanılması gereken çok şey var onlardanda faydalanıyorum ;);)
selamun aleykum kardeşlerim sizden bir ricam olacak. 02.06.2007 ve 03.06.2007 tarıhlerınde benım ıcın çok önemlı olan sınavlarım var . sızlerden rıcam benım ıcın dua etmenız .hepımızınde bıldığı gıbı duaların en kabul olanı musluman kardeşlerın musluman kardeşlerı ıcın yapmış olduğu dualardır ...benımde sızlerden ısteğım benım ıcın dua etmenız. bundan 2 ay öncede sızlerden dualarınızı ıstemıştım sızlerde dualarınızı benden esırgemedınız allah hepınızden razı olsun... ınşallah allah yardımcım olur. allaha emanet olunuz.B)
sağol kardeşim allah razı olsun üşenmeyip de dualarınızı esirgemediğiniz için sağolun.B)
sağol kardeşim allah razı olsun üşenmeyip de dualarınızı esirgemediğiniz için sağolun.B)
selamun aleykum KARDESIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN DUALARIMIZ HEP SIZINLEE
selamun aleykum KARDESIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN DUALARIMIZ HEP SIZINLEE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16918-degerli-kardeslerim-bi-bakarmisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Değerli site yöneticisi ve değerli üyeleri: ! Görüş- Öneri- İstek 2 cevap
- Bakarmısınız kardeşlerim? Dini sohbet 2 cevap
- DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKINIZ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKINIZ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKINIZ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- Selamun aleykum Değerli kardeşlerim Tanışma Köşesi 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.