ıspanaklı gözleme

6.569 görüntülenme · 78 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

gülnisa, post: 674543, member: 76367geldi geldi ıspanaklı borek nıhayetınde geldı :):)
elıne sağlık kardeşım

afiyet olsunnnnnnnnnnn:H
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

burda tatlıya nazaran daha hafif bir yemeğimiz var:)Allah sofranıza halil ibrahim bereketi versin inşallah
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78, post: 675055, member: 79238burda tatlıya nazaran daha hafif bir yemeğimiz var:)Allah sofranıza halil ibrahim bereketi versin inşallah

pastalar da ağır değil ki bizimkiler ağır şeyleri yemezler duanız için allah razı olsun slm ve dua ile:H
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

zaten yapılanlar ağır değildirde...kurabıye pasta börek sütlü çörek yiyince hepsi ağırlık oluşturuyor mesele o :)

selam ve dua ile
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78zaten yapılanlar ağır değildirde...kurabıye pasta börek sütlü çörek yiyince hepsi ağırlık oluşturuyor mesele o :)

selam ve dua ile

anladım ozamn tek çeşit yiyceksin slm ve dua ile:H
gülefşan

gülefşan

Kıdemli Üye · 449 mesaj

eline sağlık kardeşim çok güzel görünüyor.....
neslihantozan

neslihantozan

gülefşan, post: 675917, member: 10047eline sağlık kardeşim çok güzel görünüyor.....

sağol kardeşim allah razı olsn slm ve dua ile:H
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

çok açım :)
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78, post: 675927, member: 73307çok açım :)

rabbim kimseyi aç bırakmasın kardeşim müracaat anneyeeeee:K
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

neslihantozanrabbim kimseyi aç bırakmasın kardeşim müracaat anneyeeeee:K

s.a hayırlı akşamlar herkese...işten geldik yorgunuz,menumuzde ne var dostlar:)
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78s.a hayırlı akşamlar herkese...işten geldik yorgunuz,menumuzde ne var dostlar:)

ooooooo ne yok ki ama sölemeyim ayıp olurrrrrr:H
neslihantozan

neslihantozan

ben kaçıyım, klavyeden yazarken ses çıkıyo ya annem sinirleniyo bende ses çıkmasın diye kendimi sıkıyorum belim ağrıdı sizin için değer ama ben yinede gidiyim allaha emanet olun slm ve dua ile
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

neslihantozanben kaçıyım, klavyeden yazarken ses çıkıyo ya annem sinirleniyo bende ses çıkmasın diye kendimi sıkıyorum belim ağrıdı sizin için değer ama ben yinede gidiyim allaha emanet olun slm ve dua ile

:K :K bence de gidin anneleri fazla kısdırmamak gerek yoksa hepten hasret kalırız nete:)
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

neslihantozanooooooo ne yok ki ama sölemeyim ayıp olurrrrrr:H

Allah razı olsun sağol...Allah sofralarınızı bir ömür halil ibrahım bereketi ile donatsın inşallah.arttsın eksilmesin ,taşsın dökülmesin inşallah...büyüklerimden duymusumdur bu sözü çok güzel..hep kullanırım..Allaha emanet olun
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78Allah razı olsun sağol...Allah sofralarınızı bir ömür halil ibrahım bereketi ile donatsın inşallah.arttsın eksilmesin ,taşsın dökülmesin inşallah...büyüklerimden duymusumdur bu sözü çok güzel..hep kullanırım..Allaha emanet olun

amin allah razı olsun slm ve dua ileee:H
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

yazın sahilde gözlemeci ablalarımız kurarlar tezgahlarını oooh birde güzelce yaparlar o gözlemeyı yemeye doyulmaz:)...patatesli peynırlı vs.. yaparlar ceşit ceşit..ıspanaklınında tadına bakmak lazım..kargoyla anlaşmamı yapsak nedir:):)
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78yazın sahilde gözlemeci ablalarımız kurarlar tezgahlarını oooh birde güzelce yaparlar o gözlemeyı yemeye doyulmaz:)...patatesli peynırlı vs.. yaparlar ceşit ceşit..ıspanaklınında tadına bakmak lazım..kargoyla anlaşmamı yapsak nedir:)

sen zeynebin seni ortadan kaldırmasını istiyosun galiba:Ko ablaları ben burdaki parkta görüyorum maşallah güzel yapıyolar........:)
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

neslihantozan, post: 678782, member: 72915sen zeynebin seni ortadan kaldırmasını istiyosun galiba........:)

gözlemeye değer:):)
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78gözlemeye değer:):)

s.a öyle olsun bakalım slm ve dua ile:K
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.