ıspanaklı gözleme
6.569 görüntülenme · 78 yanıt
Selamun Aleyküm Mümkünse Ben Peynirli Yada Patatesli Gözleme AlayiM Yaninada Buzzz Gibi Bi Ayran:D

Nevin_1982Selamun Aleyküm Mümkünse Ben Peynirli Yada Patatesli Gözleme Alayin Yaninada Buzzz Gibi Bi Ayran:D
hımmmmm ebru cafede burası yerel canım ama misafirim ol hoşgeldinnnn
neslihantozansen benim bloğu bilyosn dimi orda bi msn adresi var onu kaydet tamm mı
zeyneppppppppp duydunmu
kardeşlerim size bişi söyleyim siz daha neslinin yaptıklarının yarısını bile görmüyosunuz mşallah çok hamarat kız
aysun adakselam nesli ne zaman yaptın gözlemelri valla çokkkkkkkkkk güzel görünüyo bende isterim
aysun abla bir ara yaptım işte:K
gülnisaselamunaleykum
mmmmmmmm
acıktım yıne senın yüzünden
harıka yapmışın yıne gondercek mısın ama caylar hazır:)
aleyküm selam hoşgeldin nedemek yola çıktı bileeee:H
aysun adakkardeşlerim size bişi söyleyim siz daha neslinin yaptıklarının yarısını bile görmüyosunuz mşallah çok hamarat kız[/QUO
teşekkürler:G
DuaLarBak neslihan kardeşim kızıyorum ama artık
maşallah siteyi her açtıgımda senin güzel tariflerinle karşılaşıyorum ve şuan bu gözlemeden yemek istiyorum
yap deme yapamama bir sürü işim var
kızma kardeşim güzel olanı paylaşmak lazım ama ben bikaç gün ara veriyim de özleyin bari:Kişin varsa bitirince yap canın istediyse nolcak ye gitsin:Kslm ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34945-ispanakli-gozleme · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.