un kurabiyesi severmisinizzz
8.372 görüntülenme · 121 yanıt
emanet55yav sen beni yanlış tanımışsın ablacım yaaaaa :Kne dediki kardeşim yazmışımdır muhakkak cevap:evet
yazdın yazdın çözüm bulalım dedi sende birden sevdin zemzemi:K
emanet55, post: 673953, member: 66630sen bi gönderme başbakan sözüne kadar gidecek iş:K
gerçekten nsı yapcaz bilmiyorm ama blucam ve göndrcem söz:G
zemzemmmilletvekillerinin de sözüne artık güven olmuyo:)ama....
ondan dedim zaten ama en iiii gönderiyim de kurtuluyum ben ya:K
emanet55inşaALLAH bak zemzemm kardeşim pes etti fazla masraftanda kurtuldun hadi yine iyisin:K
:K:K alemsin vallahi
ayyyyy zeynep annem uzakdoğu sporlarından herhangi birini heran yapabilir ben kaçıyorm allaha emanet ol hoşçakalll
neslihantozan, post: 673975, member: 16903ayyyyy zeynep annem uzakdoğu sporlarından herhangi birini heran yapabilir ben kaçıyorm allaha emanet ol hoşçakalll
tamam ablacım sen hele gönderme ben annene öğretirim bi kaç figür daha...sende ALLAHA emanet ol..
neslihantozan, post: 673975, member: 16903ayyyyy zeynep annem uzakdoğu sporlarından herhangi birini heran yapabilir ben kaçıyorm allaha emanet ol hoşçakalll
sende Allaha emanet ol zeynep kardeşim seni de Allaha emanet ediyorum benim de gitme vaktim inş tekrar görüşürüz selametle..
zemzemm, post: 673981, member: 73855sende Allaha emanet ol zeynep kardeşim seni de Allaha emanet ediyorum benim de gitme vaktim inş tekrar görüşürüz selametle..
tamam kardeşim memnun olduğum tanıdığıma sevdim seni...:K
RAHMANA emanetsin..
tufan_78s.a. hayırlı akşamlar dostlar..gözlerim kurabıye pasta aradı..yani şöyle güzel tatlımı tatlı güzel bişiler:)
o zamn yeni pasta yapalım:H
tufan_78, post: 674973, member: 73855kesinlikle yok demem.birde çikolatalı olursa deymeyın keyfıme:)
bugün baklava eklemiştimmmmm sizin içinde çikolatalı pasta yarın inşallah slm ve dua ile:H
tufan_78Allah razı olsun.Allaha emanet olun.selam ve dua ile
sizdende allah razı olsun ilginiz için teşekkürler:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34888-un-kurabiyesi-severmisinizzz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.