un kurabiyesi severmisinizzz

8.372 görüntülenme · 121 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

zemzemmhımmm o zman evet gerçekten zeynep gibiyim:K ama işte başkalarının ellerin yapılan tüm tarifler benim daha güzel oluyo

anladım ee yap bikaç tarif ekle bakalım:H
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

neslihantozan, post: 673861, member: 50627sende zeynep gibisin:K

öhö öhö öhö öhöööö
neslihantozan

neslihantozan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Emanet

Emanet

zemzemm, post: 673863, member: 50627zeynep'i pek tanımıyorum ama ben biraz sanki tembel biriyim gibi:)

tanışalım arkadaşım ben o meşhur zeynep...emanet55:evet
neslihantozan

neslihantozan

şey yani kem küm aslında zeynep iidir ımmmmmmmmmmmm
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

neslihantozananladım ee yap bikaç tarif ekle bakalım:H

ben yazımı eksik yazmışım kusura bakma demek istediğim başkaları yaptımı ben daha çok severek yerim kendi yaptığımı pek beğenmem...yazıyı da yanlış yazmam normal bişey söz konusu kurabiye olunca:)
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 673878, member: 68222ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

nolduuuuuuuuuu:K
neslihantozan

neslihantozan

zemzemmben yazımı eksik yazmışım kusura bakma demek istediğim başkaları yaptımı ben daha çok severek yerim kendi yaptığımı pek beğenmem...yazıyı da yanlış yazmam normal bişey söz konusu kurabiye olunca:)

öylemi bak zeynep geldi sana tanışalm diyo:K
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 673881, member: 22944şey yani kem küm aslında zeynep iidir ımmmmmmmmmmmm

kulaklarım çınlıyodu dedim bi gireyim nete acep noluyo bide baktim kiiiiiiiiiiiiiii
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

emanet55, post: 673880, member: 77797tanışalım arkadaşım ben o meşhur zeynep...emanet55:evet

s.a kardeşim hımm demek meşhur zeynep siz oluyosunuz...bende zemzem tanıştığımıza memnun oldum:)
neslihantozan

neslihantozan

emanet55, post: 673884, member: 50627nolduuuuuuuuuu:K

yakalandım ya ondan insan bukadarmı lafın üstüne gelir kulağın mı çınladı yaaaa:K
neslihantozan

neslihantozan

emanet55kulaklarım çınlıyodu dedim bi gireyim nete acep noluyo bide baktim kiiiiiiiiiiiiiii

ama bak zemzemle tanşmş oldun sana msj göndermiş:K
Emanet

Emanet

neslihantozanyakalandım ya ondan insan bukadarmı lafın üstüne gelir kulağın mı çınladı yaaaa:K

yaaa yakalamam yakalamam ama bide bi yakalarım tam denk gelir böyle..:evet.:K
neslihantozan

neslihantozan

emanet55kulaklarım çınlıyodu dedim bi gireyim nete acep noluyo bide baktim kiiiiiiiiiiiiiii

aynı şeyi yazmışız kalp kalbe karşı yani:G
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

emanet55, post: 673894, member: 52157yaaa yakalamam yakalamam ama bide bi yakalarım tam denk gelir böyle..:evet.:K

evet gerçekten de öyle oldu ama benim için iyi oldu en azından sizi tanımış oldum:)
Emanet

Emanet

zemzemms.a kardeşim hımm demek meşhur zeynep siz oluyosunuz...bende zemzem tanıştığımıza memnun oldum:)

ve aleyküm selam kardeşim bende memnun oldum :evetda hani diyorum iki cambaz bir ipte oynamaz yada iki karpuz bi koltuğa sığmaz atasözleri sana neyi hatırlatıyo acaba...:K
neslihantozan

neslihantozan

emanet55, post: 673899, member: 64706ve aleyküm selam kardeşim bende memnun oldum :evetda hani diyorum iki cambaz bir ipte oynamaz yada iki karpuz bi koltuğa sığmaz atasözleri sana neyi hatırlatıyo acaba...:K

şimdi benim bi yaramaz bıdığım var oda zeynep bak paylaşamadı yine:K:K
Emanet

Emanet

neslihantozanaynı şeyi yazmışız kalp kalbe karşı yani:G

ya evet öyle ablacımda konuya dönelim...hadiiiii
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

emanet55, post: 673899, member: 64706ve aleyküm selam kardeşim bende memnun oldum :evetda hani diyorum iki cambaz bir ipte oynamaz yada iki karpuz bi koltuğa sığmaz atasözleri sana neyi hatırlatıyo acaba...:K

tamam kardeşim ben zeynep gibi olmaktan vaz geçiyorum oldumu acaba??:K
neslihantozan

neslihantozan

yazdım kız okusana
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.