zemzemmhımmm o zman evet gerçekten zeynep gibiyim:K ama işte başkalarının ellerin yapılan tüm tarifler benim daha güzel oluyo
anladım ee yap bikaç tarif ekle bakalım:H
8.372 görüntülenme · 121 yanıt
zemzemmhımmm o zman evet gerçekten zeynep gibiyim:K ama işte başkalarının ellerin yapılan tüm tarifler benim daha güzel oluyo
neslihantozananladım ee yap bikaç tarif ekle bakalım:H
zemzemmben yazımı eksik yazmışım kusura bakma demek istediğim başkaları yaptımı ben daha çok severek yerim kendi yaptığımı pek beğenmem...yazıyı da yanlış yazmam normal bişey söz konusu kurabiye olunca:)
emanet55, post: 673884, member: 50627nolduuuuuuuuuu:K
emanet55kulaklarım çınlıyodu dedim bi gireyim nete acep noluyo bide baktim kiiiiiiiiiiiiiii
emanet55kulaklarım çınlıyodu dedim bi gireyim nete acep noluyo bide baktim kiiiiiiiiiiiiiii
zemzemms.a kardeşim hımm demek meşhur zeynep siz oluyosunuz...bende zemzem tanıştığımıza memnun oldum:)
emanet55, post: 673899, member: 64706ve aleyküm selam kardeşim bende memnun oldum :evetda hani diyorum iki cambaz bir ipte oynamaz yada iki karpuz bi koltuğa sığmaz atasözleri sana neyi hatırlatıyo acaba...:K
emanet55, post: 673899, member: 64706ve aleyküm selam kardeşim bende memnun oldum :evetda hani diyorum iki cambaz bir ipte oynamaz yada iki karpuz bi koltuğa sığmaz atasözleri sana neyi hatırlatıyo acaba...:K
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34888-un-kurabiyesi-severmisinizzz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.