un kurabiyesi severmisinizzz
8.372 görüntülenme · 121 yanıt
zemzemmtamam kardeşim ben zeynep gibi olmaktan vaz geçiyorum oldumu acaba??:K
zeynep bak korkuttun kardeşimizi ama benim kocaman yüreğim var zemzemede yer var ama zeynep pastasını kimseye vermez sen az yiyceksin artık:K
neslihantozan, post: 673914, member: 61910zeynep bak korkuttun kardeşimizi ama benim kocaman yüreğim var zemzemede yer var ama zeynep pastasını kimseye vermez sen az yiyceksin artık:K
Allah sizlerden razı olsun inş..sizlerin bu sıcaklığı içten samimi duyguları yeter bana pasta yemesem de olur hepsi yaramaz zeynep'in olsun:)
emanet55ya paylaşmamak değil mesele ya kardeşe yetmez o bakımdan:)
hımmmm oazaman dev boyutta yaparız yetr demi canım:K
zemzemm, post: 673918, member: 44598Allah sizlerden razı olsun inş..sizlerin bu sıcaklığı içten samimi duyguları yeter bana pasta yemesem de olur hepsi yaramaz zeynep'in olsun:)
yok çözdük biz devasa yapcaz pastaları börekleri o zamn yeter:G
zemzemmtamam kardeşim ben zeynep gibi olmaktan vaz geçiyorum oldumu acaba??:K
ha şöyle kardeş gir foruma bak pastaya böreğe çöreğe bide ablacım ellerine sağlık güzel olmuş teşekkürler diyede bi mesaj at tamamdır ozaman iş yani..:K
neslihantozan, post: 673914, member: 61910zeynep bak korkuttun kardeşimizi ama benim kocaman yüreğim var zemzemede yer var ama zeynep pastasını kimseye vermez sen az yiyceksin artık:K
yav ablacım benim derdim senin yüreğin değilki zaten onu fethetmişim ben:B..benim derdim pastalar filan anladınmı..:)
emanet55yav ablacım benim derdim senin yüreğin değilki zaten onu fethetmişim ben:B..benim derdim pastalar filan anladınmı..:)
öle vallahi:K
zemzemm, post: 673925, member: 64706oldu o zaman böyle bir usta kişinin ellerinden yemek büyük zevk olsa gerek dimi zeynep:)
teşekkür ederimmmmmmm:G
emanet55öyle tabide kardeşim bi yiyemedikki kargo diyorum anlamazlığa vuruyo ablacım:K
bigün göndercem sana sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neslihantozanyok çözdük biz devasa yapcaz pastaları börekleri o zamn yeter:G
yav ne gerek okadar büyüklüğe okadar masraf filan zaten resimde sığmaz foruma sen bana göre yap yeter.yani seni düşündüğümden ablacım yorulcaksın okadar ne gerek yani:K
emanet55, post: 673936, member: 61910yav ne gerek okadar büyüklüğe okadar masraf filan zaten resimde sığmaz foruma sen bana göre yap yeter.yani seni düşündüğümden ablacım yorulcaksın okadar ne gerek yani:K
tabi tabi bilmesek:Kbak zemzem ne diyo
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34888-un-kurabiyesi-severmisinizzz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.