un kurabiyesi severmisinizzz

8.372 görüntülenme · 121 yanıt

Paylaş:
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

zemzemmevet gerçekten de öyle oldu ama benim için iyi oldu en azından sizi tanımış oldum:)

inşaALLAH iyi olmuştur kardeşşşşş...pişman olmada sonradan:K
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

zemzemmtamam kardeşim ben zeynep gibi olmaktan vaz geçiyorum oldumu acaba??:K

zeynep bak korkuttun kardeşimizi ama benim kocaman yüreğim var zemzemede yer var ama zeynep pastasını kimseye vermez sen az yiyceksin artık:K
Emanet

Emanet

neslihantozanşimdi benim bi yaramaz bıdığım var oda zeynep bak paylaşamadı yine:K:K

ya paylaşmamak değil mesele ya kardeşe yetmez o bakımdan:)
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

neslihantozan, post: 673914, member: 61910zeynep bak korkuttun kardeşimizi ama benim kocaman yüreğim var zemzemede yer var ama zeynep pastasını kimseye vermez sen az yiyceksin artık:K

Allah sizlerden razı olsun inş..sizlerin bu sıcaklığı içten samimi duyguları yeter bana pasta yemesem de olur hepsi yaramaz zeynep'in olsun:)
neslihantozan

neslihantozan

emanet55ya paylaşmamak değil mesele ya kardeşe yetmez o bakımdan:)

hımmmm oazaman dev boyutta yaparız yetr demi canım:K
neslihantozan

neslihantozan

zemzemm, post: 673918, member: 44598Allah sizlerden razı olsun inş..sizlerin bu sıcaklığı içten samimi duyguları yeter bana pasta yemesem de olur hepsi yaramaz zeynep'in olsun:)

yok çözdük biz devasa yapcaz pastaları börekleri o zamn yeter:G
Emanet

Emanet

zemzemmtamam kardeşim ben zeynep gibi olmaktan vaz geçiyorum oldumu acaba??:K

ha şöyle kardeş gir foruma bak pastaya böreğe çöreğe bide ablacım ellerine sağlık güzel olmuş teşekkürler diyede bi mesaj at tamamdır ozaman iş yani..:K
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

neslihantozanyok çözdük biz devasa yapcaz pastaları börekleri o zamn yeter:G

oldu o zaman böyle bir usta kişinin ellerinden yemek büyük zevk olsa gerek dimi zeynep:)
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 673914, member: 61910zeynep bak korkuttun kardeşimizi ama benim kocaman yüreğim var zemzemede yer var ama zeynep pastasını kimseye vermez sen az yiyceksin artık:K

yav ablacım benim derdim senin yüreğin değilki zaten onu fethetmişim ben:B..benim derdim pastalar filan anladınmı..:)
Emanet

Emanet

zemzemm, post: 673925, member: 64706oldu o zaman böyle bir usta kişinin ellerinden yemek büyük zevk olsa gerek dimi zeynep:)

öyle tabide kardeşim bi yiyemedikki kargo diyorum anlamazlığa vuruyo ablacım:K
neslihantozan

neslihantozan

emanet55yav ablacım benim derdim senin yüreğin değilki zaten onu fethetmişim ben:B..benim derdim pastalar filan anladınmı..:)

öle vallahi:K
neslihantozan

neslihantozan

zemzemm, post: 673925, member: 64706oldu o zaman böyle bir usta kişinin ellerinden yemek büyük zevk olsa gerek dimi zeynep:)

teşekkür ederimmmmmmm:G
zemzemm

zemzemm

Kıdemli Üye · 161 mesaj

emanet55öyle tabide kardeşim bi yiyemedikki kargo diyorum anlamazlığa vuruyo ablacım:K

bak hazır ben burdayken gel bu işe bir çözüm bulalım ama korkma ben hepsini yemem tamam mı
neslihantozan

neslihantozan

emanet55öyle tabide kardeşim bi yiyemedikki kargo diyorum anlamazlığa vuruyo ablacım:K

bigün göndercem sana sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Emanet

Emanet

neslihantozanyok çözdük biz devasa yapcaz pastaları börekleri o zamn yeter:G

yav ne gerek okadar büyüklüğe okadar masraf filan zaten resimde sığmaz foruma sen bana göre yap yeter.yani seni düşündüğümden ablacım yorulcaksın okadar ne gerek yani:K
Emanet

Emanet

zemzemm, post: 673934, member: 80559bak hazır ben burdayken gel bu işe bir çözüm bulalım ama korkma ben hepsini yemem tamam mı

valla bana uyar sevmeye başladım seni acaba niyeki...:K
neslihantozan

neslihantozan

emanet55, post: 673936, member: 61910yav ne gerek okadar büyüklüğe okadar masraf filan zaten resimde sığmaz foruma sen bana göre yap yeter.yani seni düşündüğümden ablacım yorulcaksın okadar ne gerek yani:K

tabi tabi bilmesek:Kbak zemzem ne diyo
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 673935, member: 44598bigün göndercem sana sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

faaliyet istiyorum faaliyet....:evet:K
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 673940, member: 80459tabi tabi bilmesek:Kbak zemzem ne diyo

yav sen beni yanlış tanımışsın ablacım yaaaaa :Kne dediki kardeşim yazmışımdır muhakkak cevap:evet
neslihantozan

neslihantozan

emanet55faaliyet istiyorum faaliyet....:evet:K

milletvekili sözüüüüüü:K:K
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.