soru sormak isteyen varmi?

13.117 görüntülenme · 168 yanıt

Paylaş:
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

zemzemmaçık öğretim öğrencisiyim yani okulum evim oluyo:)
kardeşin var mı?

Var...

En sevdiğinn koku nedir ?
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

zemzemmaçık öğretim öğrencisiyim yani okulum evim oluyo:)
kardeşin var mı?

aaa sendemi açıköğretim madurusun bende...
kardeşim var...
hangi bölümü okuyosun
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

3.sınıftan bıraktım işletme...:)

en sana mutluyum hemde coook..dedirten olay?
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

selamün aleyküm hayırli günler

yazililar bana hem mutluluk veriyor hemde beni deli ediyor

vazgecemedigin sey nedir?
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

imam_hatiplimselamün aleyküm hayırli günler

yazililar bana hem mutluluk veriyor hemde beni deli ediyor

vazgecemedigin sey nedir?

Çikolata..:)

Gezmeyi sever misinn ?
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Gezmeyi severim

imam hatiplim sorum size istihare namazını eşiyle ayrı olan kişi hayırlı bir evlilik olup olmadığını anlamak için kılabilir mi?
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

rüyam3Gezmeyi severim

imam hatiplim sorum size istihare namazını eşiyle ayrı olan kişi hayırlı bir evlilik olup olmadığını anlamak için kılabilir mi?

BİLMİYORUM PEK BİR BİLGİM YOK AMA SUKADARİNİ BİLİYORUM Kİ BİRİ İSTİHARE NAMAZİ KILMADAN ÖNCE BASTA ARASTİRİR EYER ARASTIRMALARİ SONUCU BİRSEY BULABİLİRSE ZATEN YARİ YARİYA BİRSEYLER BİLİR OLUR HAYIRLİ OLUR OLMADİGİ HAKKİNDA AMA HİÇBİRSEY YAPMADAN DİREK İSTİHARE NAMAZİ KILARSA BENİM BİLDİGİM O NAMAZİN RÜYASİ ŞEYTAN RÜYASİ OLURMÜS BEN ÖYLE BİLİYORUMAMA EYERSİZ KENDİNİZ İÇİN BÖYLE BİR SORU SORDUYSANİZ VEYA BASKASİ İÇİN SORDUYSANİZ BASTA EVLİLİGİNİ İYİCE BİR GÖZDEN GECİRSİN ZATEN HAYIRLİ OLUR OLMADİGİNİ ODA ANLAYACAKTİR AMA BU SORUYU YARİN OKULDA MESLEK DERSİ ÖGRETMENLERİMİZE SORABİLİRİM YARİN DAHA FAZLA BİR BİLGİYLE GELİP DAHA İYİ SEYLER SÖYLEYE BİLİRİM HAYIRLİ GÜNLER SELAM VE DUA İLE

DUA EDERKEN NASİL DUA EDERSİNİZ?
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

hayır degilim :(

Namazlarini aksattigin oluyormu ?
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

...

...

imam_hatiplimBİLMİYORUM PEK BİR BİLGİM YOK AMA SUKADARİNİ BİLİYORUM Kİ BİRİ İSTİHARE NAMAZİ KILMADAN ÖNCE BASTA ARASTİRİR EYER ARASTIRMALARİ SONUCU BİRSEY BULABİLİRSE ZATEN YARİ YARİYA BİRSEYLER BİLİR OLUR HAYIRLİ OLUR OLMADİGİ HAKKİNDA AMA HİÇBİRSEY YAPMADAN DİREK İSTİHARE NAMAZİ KILARSA BENİM BİLDİGİM O NAMAZİN RÜYASİ ŞEYTAN RÜYASİ OLURMÜS BEN ÖYLE BİLİYORUMAMA EYERSİZ KENDİNİZ İÇİN BÖYLE BİR SORU SORDUYSANİZ VEYA BASKASİ İÇİN SORDUYSANİZ BASTA EVLİLİGİNİ İYİCE BİR GÖZDEN GECİRSİN ZATEN HAYIRLİ OLUR OLMADİGİNİ ODA ANLAYACAKTİR AMA BU SORUYU YARİN OKULDA MESLEK DERSİ ÖGRETMENLERİMİZE SORABİLİRİM YARİN DAHA FAZLA BİR BİLGİYLE GELİP DAHA İYİ SEYLER SÖYLEYE BİLİRİM HAYIRLİ GÜNLER SELAM VE DUA İLE

DUA EDERKEN NASİL DUA EDERSİNİZ?

Başta ve sonda SALAVAT getirmek DUANIN kabul olması için güzeldir...
CUMA günü belli bir zamanda DUA etmek GÜZELDİR...
Mazlumun Duası GÜZELDİR...

Yani bu Dualar kabul oluyor inşallah...
:evet

Nasıl Tevekkül Ederiz?
:!
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

rüyam3Gezmeyi severim

rüyam ben bazı sitelerde okudum herşey içinde oluyomuş ve hatta evlenmedn önce kesinlikle yapın deniliyadu ama ebn seni yanlış yönlendirmeyeyimde siz yine bakın ablacım netten allah kolaylık versin
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

ya allah rızası için biri yardımcı olsun ya ben bu siteye ilk girdiğimde persembe akşamları dua diye bi forum vardı bulamıyorum başak forumlarda vardı bulamıyorum yani bazen arlar bazen yok bu forumlar nasıl bulabilirim yardımcı olsun lütfen
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

rojda44rüyam ben bazı sitelerde okudum herşey içinde oluyomuş ve hatta evlenmedn önce kesinlikle yapın deniliyadu ama ebn seni yanlış yönlendirmeyeyimde siz yine bakın ablacım netten allah kolaylık versin

evet her konu hakkinda yapıla biliyor ama suda var eyer arastiripda bir bilgi göstermessen bir caba göstermessen gördügün rüye şeytan rüyasi olur ve dogru cikmaz basta yapacagimiz niyetin ne oludu ile ilgili araştırma yapmaliyiz belli bir arastirma yaptıktan sonra namaz kılınır ve nıyet edilirse hada dogru ve daha ii yapmiş olunur
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

ya ben alakasız bişi sordum ama ya yardımcı olun lütfen
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

rojda44ya allah rızası için biri yardımcı olsun ya ben bu siteye ilk girdiğimde persembe akşamları dua diye bi forum vardı bulamıyorum başak forumlarda vardı bulamıyorum yani bazen arlar bazen yok bu forumlar nasıl bulabilirim yardımcı olsun lütfen

selamün aleyküm hayırli aksamlar aradiginiz konu dua kösesinde foruma girin forumda dua kösesi var dua kösesinin 1. sayfasinda yer almaktadir selam ve dua ile
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

rüyam3Gezmeyi severim

evet bugüm meslek dersi ögretmenlerime sordum ögretmenlerim kılına bilecegini söyledi hayırlisi neyse o olsun kendinize iyi bakin hayırli geceler selam ve dua ile

soru sorayım bari

her ise baslarken BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek başlarmişin
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

imam_hatiplimevet bugüm meslek dersi ögretmenlerime sordum ögretmenlerim kılına bilecegini söyledi hayırlisi neyse o olsun kendinize iyi bakin hayırli geceler selam ve dua ile

soru sorayım bari

her ise baslarken BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek başlarmişin

Selamün Aleyküm
Sağol kardeşim senide zahmete soktum Allah c.c. razı olsun ben Diyanete email atmıştım kılınamaz demişlerdi ama dediğiniz gibi hayırlısı neyse o olsun Allah c.c. emanet olun hayırlı günler

Sorunuza gelince : Malesef her zaman demiyorum :(

Selam ve dua ile kalın...
şanslıyız

şanslıyız

Kıdemli Üye · 130 mesaj

evet
bazı şeylerin günah olduğunu bile bile yapıyomusun
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

Evet. Yapiyorum. Mesela Ben Tesettürlü Degilim. Açigim Açik Olam Dinimizde Büyük Günahlardan Birisi. Biliyorum Ama Uygulamiyorum. Allah Beni Islah Etsin. Ne Diyim.
Peki Bende Diger Arkadşima Soruyorum.
Bugun Allah Için Ne Yaptin.
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

imam_hatiplimselamün aleyküm hayırli aksamlar aradiginiz konu dua kösesinde foruma girin forumda dua kösesi var dua kösesinin 1. sayfasinda yer almaktadir selam ve dua ile

allah raqzı olsun çok sağ olsun:B
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

uzgun_42Evet. Yapiyorum. Mesela Ben Tesettürlü Degilim. Açigim Açik Olam Dinimizde Büyük Günahlardan Birisi. Biliyorum Ama Uygulamiyorum. Allah Beni Islah Etsin. Ne Diyim.
Peki Bende Diger Arkadşima Soruyorum.
Bugun Allah Için Ne Yaptin.

kendim için namaz kıldım Allaha sıgındım kabul eder inşallah..

ne iş yapıyorsun ..foruma nereden uyesin?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.