soru sormak isteyen varmi?
13.118 görüntülenme · 168 yanıt
imam_hatiplimevet gittim
PEYGEMBER EFENDİMİZİN İLK COCUGUNUN İSMİ
PEYGEMBER EFENDİMİZİN İLK COCUGUNUN İSMİ KASIM DIR
İSLAMIN İLK ŞEHİDESİ KİMDİR
ekrem2S.a
'Dinci' avatarı ile yazan arkadaşıma bu kelimeden ne kast ettiğini soruyorum.
selamün aleyküm kardeşim benim sorduğum dünya hayatımı ahiretmi anlamından ibarettir bir sorun varsa bilmek isterim ALLAHA CC emanet olun
EVT AKLİMDAN HİÇ ÇİKMİYORKİ NE YAPACAGİZ ALLAH'İM BİZE YARDİM ET
HİÇ DUA ETMEDEN YATTİGİNİZ OLUYORMU?
HİÇ DUA ETMEDEN YATTİGİNİZ OLUYORMU?
benım hayalımdeki meslek eczacılıktı..ama olmadı kısmet nasip.ona yakın bir işte çalışıyorum gerci:) ilaçlarla haşır neşir olmayı seviyorum..
ne iş yapıyorsun? nerede oturuyorsun?kaç yasındasın?..
( forumda kimseyı tanımıyorum,tanışma ortamınında pek olmadıgını gördüm,bi sorayım dedim,artık kim gelirse şansa tanımış oluruz:)
aslında forumumuzda sabit bir topic olsa ve oraya isteyen ismini yasını ne iş yağptıgını ve nerede oturdugunu yazsa ne güzel olur.azda olsa bi tanmış olur birbirini üyeler
ne iş yapıyorsun? nerede oturuyorsun?kaç yasındasın?..
( forumda kimseyı tanımıyorum,tanışma ortamınında pek olmadıgını gördüm,bi sorayım dedim,artık kim gelirse şansa tanımış oluruz:)
aslında forumumuzda sabit bir topic olsa ve oraya isteyen ismini yasını ne iş yağptıgını ve nerede oturdugunu yazsa ne güzel olur.azda olsa bi tanmış olur birbirini üyeler
SELAMÜN ALEYKÜM
HAYIRLİ GÜNLER
ÖGRENCİYİM
16 YASİNDAYIM
İSTANBUL PENDİK'DE OTURUYORUM
EN COK SEVDİGİNİZ DERS HANGİSİ
HAYIRLİ GÜNLER
ÖGRENCİYİM
16 YASİNDAYIM
İSTANBUL PENDİK'DE OTURUYORUM
EN COK SEVDİGİNİZ DERS HANGİSİ
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34827-soru-sormak-isteyen-varmi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.