annemim doğum günü pastası bir dilim de sizeeeeeee

5.108 görüntülenme · 61 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

hımm ok hepsi sana hepsi sanaaaaaa kargo pahalı olmaz mı yaa neyse bakcaz artık
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm ablam

Emeğinize ve ellerinize sağlık.. Rahman c.c annenize iman, sağlık, saadet ve huzur dolu bir ömür nasip eylesin inşallah.. Bu güzel tariflerinizin devamını beklerim inşallah:) Tarifleri kaydediyorum..Allah c.c razı olsun..Cumanız mübarek olsun..Selam ve dua ile..
neslihantozan

neslihantozan

aliye_aliye, post: 666748, member: 80170
Selamün Aleyküm ablam

Emeğinize ve ellerinize sağlık.. Rahman c.c annenize iman, sağlık, saadet ve huzur dolu bir ömür nasip eylesin inşallah.. Bu güzel tariflerinizin devamını beklerim inşallah:) Tarifleri kaydediyorum..Allah c.c razı olsun..Cumanız mübarek olsun..Selam ve dua ile..

ve aleyküm selam hayırlı cumalar amin inşallah kardeşim allah razı olsun annemde sizlere çok selam söylüyo canım benim verdiğim tarifleri kaydet ve bulabilirsen ismimle yada pastalar2008 diye bloğuma gel başka tariflerde var tekerar cuman mübarek olsun slm ve dua ile allaha emanet ol:H
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

neslihantozanhımm ok hepsi sana hepsi sanaaaaaa kargo pahalı olmaz mı yaa neyse bakcaz artık

ha oldu şimdide...:evet
valla resimler oraya ucuz konuluyo tabii kargoya gelince pahalı anlamam ben başlımmı hakları saymaya bak başlarım ha ablacım:K
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_______selamün aleyküm neslihan ustabaşım inşallah buldum blogunuzu sık kullananlarada kayıt ettik artık hayırlısı olsun:)
hayırlı cumalar sizeve tüm kardeşlerime
rabbimize emanet olunuz :H
selam ve dua ileB)_______
neslihantozan

neslihantozan

emanet55 ablacım say bakalım haklarınııı
neslihantozan

neslihantozan

aleyküm selam aminenur çok sevindim bulduğuna sağol canım seninde hepimizinde cuması mübarek olsun slm ve dua ile
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 666771, member: 33601emanet55 ablacım say bakalım haklarınııı

1-göz hakkı
2-kul hakkı
3-eeee
ee bu yeter ama dimi ablacım sana..:K
az önce bloğuna girdim...
aman ALLAHIM dedim yani ora ne öyle..:(.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

neslihantozan, post: 666759, member: 72384ve aleyküm selam hayırlı cumalar amin inşallah kardeşim allah razı olsun annemde sizlere çok selam söylüyo canım benim verdiğim tarifleri kaydet ve bulabilirsen ismimle yada pastalar2008 diye bloğuma gel başka tariflerde var tekerar cuman mübarek olsun slm ve dua ile allaha emanet ol:H

Allah c.c razı olsun ablacım:) Bloğunuzu buldum inşallah, çok teşekkür ederim.. Tatlılarla v.s aram iyidir, istifadeleneceğim inşallah ablacım..Ama forumlarınızı buradan da okumaktan büyük keyif alıyorum, burada da paylaşırsanız çok sevinirim. Rabbimize emanetimsiniz..Baki dualar ile inşallah..:H
neslihantozan

neslihantozan

buldun yani bloğumu aferim sana ayyyyy hakkın da çokmş yani napsak ki ya neyse ben namaza gidiyorum inşallah sizlerede dua edicem allaha emanet ol
neslihantozan

neslihantozan

aliye_aliye sağol kardeşim tabiki paylşmaya devam edicem ablacım allaha emanet ol
Emanet

Emanet

neslihantozanbuldun yani bloğumu aferim sana ayyyyy hakkın da çokmş yani napsak ki ya neyse ben namaza gidiyorum inşallah sizlerede dua edicem allaha emanet ol

aa hiç kaçarmı ablacım yemek pasta bölümü yani...
ALLAH kabul etsin ablacım...
neslihantozan

neslihantozan

acaba şimdi tatlı bişey değilde tuzlu bi tarif mi eklesem poğaça gibi ne dersiniz slm ve dua ile
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

neslihantozanacaba şimdi tatlı bişey değilde tuzlu bi tarif mi eklesem poğaça gibi ne dersiniz slm ve dua ile

selamunaleyküm neslihancım ...
süper olur şöyle...(deneyebileceğim)
en kolayından bir poğaça tarifi versen ...
buarada bloğun çok güze emeklerine sağlık...
selametle:H
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
neslihantozan

neslihantozan

meltemselamunaleyküm neslihancım ...
süper olur şöyle...(deneyebileceğim)
en kolayından bir poğaça tarifi versen ...
buarada bloğun çok güze emeklerine sağlık...
selametle:H

aleyküm selam meltemcim beğendiğine sevindim aslında bloğumda var kolay poğaça bak istersen slm ve dua ile:H
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

gördüm canım çekti ama kalmamıştır şimdi:)
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78gördüm canım çekti ama kalmamıştır şimdi:)

s.a kardeşim merak etme yenisini ekliycem herkese yeterrrrrrr:H
ORKİDE

ORKİDE

Kıdemli Üye · 192 mesaj

Eline sağlık...Ne kadar hamaratsın, yemek_pasta işlerini de seviyorsun galiba..
neslihantozan

neslihantozan

ORKİDEEline sağlık...Ne kadar hamaratsın, yemek_pasta işlerini de seviyorsun galiba..

hoşgeldin sağol canım teşekkür ederim ewt yapmayı da ikram etmeyide çok severim ilginiz için sağolun allaha emanet olun:H
aysun adak

aysun adak

Aktif Üye · 63 mesaj

nesli ben aysun ablan
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.