annemim doğum günü pastası bir dilim de sizeeeeeee

5.108 görüntülenme · 61 yanıt

Paylaş:
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
en güzel dilimi değıl o annene :evet
ıkıncı dılımı ısterım kaldı mı acaba
nıce yıllara
annene selamımı ılet canım ellerınden operım
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

neslihantozan, post: 665961, member: 71287
annem için yapmştım bu pastayı paylaşmak istedim emanet 55 nerdesin yaramaz:H

ALLAHIM oda ne...
bu nasıl bir güzellik nasıl bir nimet....
işte geldim geç oldu ama site sorunu yüzünden yoksa kaçırırmıydım bu güzelliği...eeee nasıl olcak şimdi kargo işi filan nasıl yapcaz ayarlamayı...:K
mümkünse pastanın hepsıni alayı arkadaşlar hiiç kusura bakmayın....bana ancak yeter.......:evet.
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

gülnisa

selamunaleykum
en güzel dilimi değıl o annene :evet
ıkıncı dılımı ısterım kaldı mı acaba
nıce yıllara
annene selamımı ılet canım ellerınden operım

ve aleyküm selam çok sağol çok naziksin allah razı olsun hayırlı cumalar:H
neslihantozan

neslihantozan

emanet55, post: 666335, member: 20269
ALLAHIM oda ne...
bu nasıl bir güzellik nasıl bir nimet....
işte geldim geç oldu ama site sorunu yüzünden yoksa kaçırırmıydım bu güzelliği...eeee nasıl olcak şimdi kargo işi filan nasıl yapcaz ayarlamayı...:K
mümkünse pastanın hepsıni alayı arkadaşlar hiiç kusura bakmayın....bana ancak yeter.......:evet.

s.a yaramazım sorma dün siteye bende giremedim bi sorun var galiba sen olmayınca yarım gibi oluyo hayırlı cumalar:H
neslihantozan

neslihantozan

hepinizede hayırlı cumalar allaha emanet olun
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 666542, member: 33601s.a yaramazım sorma dün siteye bende giremedim bi sorun var galiba sen olmayınca yarım gibi oluyo hayırlı cumalar:H

ve aleyküm selam ablacım....sanada hayırlı cumalar...yokluğuma çook üzülürsün diye hemen geldim iyi yapmışım dimi...:K
neslihantozan

neslihantozan

emanet55ve aleyküm selam ablacım....sanada hayırlı cumalar...yokluğuma çook üzülürsün diye hemen geldim iyi yapmışım dimi...:K

s.a üzülürüm tabi hoşgeldin ee napıyosn bakalım ablacımm
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 666603, member: 45459s.a üzülürüm tabi hoşgeldin ee napıyosn bakalım ablacımm

hoşbulduk ablacım ne yapayım uğraşıyoruz işte hayatla dostla düşmanla şeytanla nefisle....
sen neler yapıyosun...
neslihantozan

neslihantozan

emanet55hoşbulduk ablacım ne yapayım uğraşıyoruz işte hayatla dostla düşmanla şeytanla nefisle....
sen neler yapıyosun...

uğraş bakalım allah yardım etsin bizde uğraşıyoruz benim bloğum var da onla uğraştım biraz bide ne eklesem buraya diye baktım ama pazartesi ekleyim yoksa tarif kalmıycak elimde:K
Emanet

Emanet

neslihantozanuğraş bakalım allah yardım etsin bizde uğraşıyoruz benim bloğum var da onla uğraştım biraz bide ne eklesem buraya diye baktım ama pazartesi ekleyim yoksa tarif kalmıycak elimde:K

hımm aynı isimlemi..bende bakarım..
ne yani bunların devamı gelcek mi diyosun oooo işimiz var senle valla:K
neslihantozan

neslihantozan

emanet55hımm aynı isimlemi..bende bakarım..
ne yani bunların devamı gelcek mi diyosun oooo işimiz var senle valla:K

inşallh gelicek ablacım ismimlede arayabilirsin pastalar2008 diyede arayabilirsin gerçi bulamıyolarmş ama olsun bulursan beklerim :H
Emanet

Emanet

neslihantozaninşallh gelicek ablacım ismimlede arayabilirsin pastalar2008 diyede arayabilirsin gerçi bulamıyolarmş ama olsun bulursan beklerim :H

inşaALLAH bakarımda sadece bakla kalırım yaniiii bilmem anlatabildimmi:K
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

s.a. hayırlı cumalar.
ama neslihan olmuyo bu senin yaptığın yaa.zate rejimdeyim ızdırap çekiyorum şu koyduğun resme bak:K
bende istiyorum bahanen de olamaz çünki aynı şehirdeyiz bekliyoruuum...selametle:D
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

çok güzel bi pasta olmuş eline sağlık. keşke bende yemek yapabilsem yaaaaa :(
neslihantozan

neslihantozan

emanet55, post: 666638, member: 68930inşaALLAH bakarımda sadece bakla kalırım yaniiii bilmem anlatabildimmi:K

anlaşıldı napalım:K:H
neslihantozan

neslihantozan

AFRA_NUR, post: 666639, member: 80185s.a. hayırlı cumalar.
ama neslihan olmuyo bu senin yaptığın yaa.zate rejimdeyim ızdırap çekiyorum şu koyduğun resme bak:K
bende istiyorum bahanen de olamaz çünki aynı şehirdeyiz bekliyoruuum...selametle:D

arda bi kaçamak yapabiliriz slm ve dua ile:H
neslihantozan

neslihantozan

ozlem_27, post: 666650, member: 68930çok güzel bi pasta olmuş eline sağlık. keşke bende yemek yapabilsem yaaaaa :(

s.a yaparsın özlemcim niye yapamıycaksın ben sana tarif ederim merak etme:H
Emanet

Emanet

neslihantozananlaşıldı napalım:K:H

eeebekliyorumda bi faaliyet yok bu arada çok ortakçı çıktı hiiç kusura bakmasınlar yaniiii:K
neslihantozan

neslihantozan

emanet55eeebekliyorumda bi faaliyet yok bu arada çok ortakçı çıktı hiiç kusura bakmasınlar yaniiii:K

nası bi faaliyet olsun bıdık engin fikirlerini bekliyorum :Kmerak etme en çok sanaaaaaa:K:H
Emanet

Emanet

neslihantozannası bi faaliyet olsun bıdık engin fikirlerini bekliyorum :Kmerak etme en çok sanaaaaaa:H

e hani kargo muhabbeti vardı ya noldu o iş...bu fikir gayet engin bi fikir yani...:Kbu arada en çoğu değil hepsi bana hepsi bana.:evet.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.