annemim doğum günü pastası bir dilim de sizeeeeeee
5.108 görüntülenme · 61 yanıt
s.a delete kardeş sayesinde resim eklemyi ve küçültmeyi de öğrendim yandınız yani pasta resimleri eklerim artık gülnisa duydun muuuuuuuu
selamunaleykum ablam ellerine saglik pasta çok guzel gorunuyor ama af buyur o ustundeki mumlar hiç yakismamis guzelim pastaya ... umarim kizmazsin Rabbime emanet ol selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Selamunaleyküm
Neslihancım gerçekten sen mi
yaptın bu pastayı....:]:] harika görünüyor ellerine emeklerine sağlık....
artık merak etmeye başladık neslihan
hangi tarifi göndermiş diye....
mümkünse kocaman bir dilim alabilirmiyim....:D
selametle:H
Neslihancım gerçekten sen mi
yaptın bu pastayı....:]:] harika görünüyor ellerine emeklerine sağlık....
artık merak etmeye başladık neslihan
hangi tarifi göndermiş diye....
mümkünse kocaman bir dilim alabilirmiyim....:D
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
ya sorma mum aciliyetten oldu küçük mumlarım kazaya kurban gitti şimdi yeni süslü mumlar aldım onlarla yapıcam yani kızmadım slm ve dua ileeeeee
neslihantozanya sorma mum aciliyetten oldu küçük mumlarım kazaya kurban gitti şimdi yeni süslü mumlar aldım onlarla yapıcam yani kızmadım slm ve dua ileeeeee
ablacim tekrar ellerine saglik ama demek istedigimi yanlis anlattim heralde aslinda hiç mum olmasa daha iyi olurdu demek istedim selam ve dua ile....:H:)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
______selamün aleyküm neslihan ustam güzel görünüyor elerinize saglık bende isterim bir dilim annenizede saglıklı huzurlu iman nuruyla nurlanmış günler dilerim sevdikleriyle hep beraber inşallah
selam ve dua ile_________
selam ve dua ile_________
aleyküm selam meltemcim ya niye msj yazamıyorm siliniyo hep neyse ewt ben yaptım benim bloğum var oraya da gel beklerim bende çççççççoook tarif var eklerim merakla bekleyin slm ve dua ile
neslihantozan, post: 665991, member: 52157aleyküm selam meltemcim ya niye msj yazamıyorm siliniyo hep neyse ewt ben yaptım benim bloğum var oraya da gel beklerim bende çççççççoook tarif var eklerim merakla bekleyin slm ve dua ile
sitede bir sorun olabilir ...bloğuna da gelicem merak etme...
senden öğreneceğimiz çok tarif var anlaşılan..
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
neslihantozan, post: 665987, member: 14881hımmmm anladım ama bu kişiden kişiye değişir ben inancımı muma değişmem mum neki ilgin için tşk
ablacim benim dusunceme gorede pastanin uzerine mum dikilmesi hristiyanlarin yaptigi ve bizim onlardan gore gore ozenipte bunu kendimizin uyguladigi bir adettir .. bu yuzden dedim pastaya mum dikmek ve bunu ozelliklede dogum gunleri için yapmak hristiyan edetidir "bence" selam ve dua ile..
Selamün aleyküm arkadaşlar.. Siteye yeni kayıt oldum, aslında daha önceleride kayıt olmayı denemiştim ama cıkıp yeniden girdiğim zaman sürekli kullanıcı adımı veya şifremi yanlış kabul ediyordu.. Umarım bu seferde aynısı olmaz.. Kusura bakmayın farkı bi mevzu ama buraya yazmak istedim ne yapmam gerekiyor şuan çıkmaya korkuyorum :( yine aynısı olucak diyeee..
serce hoşgeldin hayırlı olsun bikere girmen yeter şifre geiyo zaten kullanıcı adınla yani sen giriş yap devam et slm ve dua ile
hoş geldin kardeşim üyeligin hayırlı olsun şifreni unutuyor olabilirmisin belkide ondandır:)
selam ve dua ile
selam ve dua ile
Hoşbulduk ablaaa.. Size hep abla diyorlar o yüzden kullanıyorum bunu.. Unutmam imkansız herseyde tek şifre kullanıyorum onu bile denedim şifremi unuttum diye girdim verdikleri şifreyi giriyorum yine kabul etmiyordu.. İnşallah bu sefer olmaz :(
Sercee, post: 666029, member: 14881Hoşbulduk ablaaa.. Size hep abla diyorlar o yüzden kullanıyorum bunu.. Unutmam imkansız herseyde tek şifre kullanıyorum onu bile denedim şifremi unuttum diye girdim verdikleri şifreyi giriyorum yine kabul etmiyordu.. İnşallah bu sefer olmaz :(
________tamam güzel kardeşim inşallah olmaz tabi sende abla diyebilirsin ben sizin ablanızım:)
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile:H
SerceeTşk.. hayırlı olucağına inanıyorum bende.. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum kısmet buguneymiş demek.. Herkese selam olsun...
tabiki hayırlı olucak slm ve dua ile:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34515-annemim-dogum-gunu-pastasi-bir-dilim-de-sizeeeeeee · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.