Toki konutları haç dolu

22.042 görüntülenme · 211 yanıt

Paylaş:
artu

artu

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 95 mesaj

çocukmusunuz siz ya. Be SÜPHANALLAH...
artu

artu

Kardeşlerim eyvallah, size söyliyecek sözüm kalmadı vallahi billahi. ne diyim ben gecenin bu saatinde. ne desem boş. selametle kalın.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

artu...............................

kutlarım seni cevap yazamadın değilmi bu başlangıç olarak çok güzel allah seni doğru yolundan ayırmasın...
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
artu

artu

Kardeşim haç olduğuna inansam toplarım yanıma adam giderim oraya. Benim içimdekini bir Allah bilir. Fakat mimari bir şey olduğunu düşünüyorum. Bakın o kadar sosyoloji okuduk, tarih okuduk. Bunların yöntemi bu değil, IMF, kültür emperyalizmi falan. Binanın üstüne diksin, bizde gökyüzüne diktik. Bu gece hilal, açın camdan bakın! Benim dinime büyük güvenim var ve tarihe bakıyorum bunların yedi ceddi birleşmiş gene bizi alt edememişler, edemezler Allah'ın izniyle.
not: gandalf hayal ürünü bir karakter, rahip değil kardeşim :D
artu

artu

bazen sözün bittiği yer vardır. ondan. susmakta bir erdemdir. napayım ne desem bir şey diyorsun, utanmasan dedeme laf edecen. bizide bugünlere getiren dedelerimizin hikayesidir! aslında bunları yazmazdım, fakat çok kötü yargılıyorsun.
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

artuKardeşlerim eyvallah, size söyliyecek sözüm kalmadı vallahi billahi. ne diyim ben gecenin bu saatinde. ne desem boş. selametle kalın.

evallah erdemli gendolf:A
hayırlı geceler:H
artu

artu

نعىمة;661604evallah erdemli gendolf:A
hayırlı geceler:H

nereye kaçıyorsun, minderden kaçmak yok dur bakalım :evet
نعىمة

نعىمة

artuKardeşim haç olduğuna inansam toplarım yanıma adam giderim oraya. Benim içimdekini bir Allah bilir. Fakat mimari bir şey olduğunu düşünüyorum. Bakın o kadar sosyoloji okuduk, tarih okuduk. Bunların yöntemi bu değil, IMF, kültür emperyalizmi falan. Binanın üstüne diksin, bizde gökyüzüne diktik. Bu gece hilal, açın camdan bakın! Benim dinime büyük güvenim var ve tarihe bakıyorum bunların yedi ceddi birleşmiş gene bizi alt edememişler, edemezler Allah'ın izniyle.
not: gandalf hayal ürünü bir karakter, rahip değil kardeşim :D

bunların yöntemi İMF, kültür emperyalizmi ,misyonerlik
Haç da bunların inançlarının özüdür ,simgesidir, haça taparlar bunlar..
Gendolf ...hayal ürünü ama haçlı Avrupanın hayal ürünü papaz...
yüzüklerin efendisi filmindeki karekterler ABli hevesleri çok güzel ortaya koyuyor .
artu

artu

mustafa11ben sana inanmıyorum sen git onu bebeklere anlat zaten baksana nikin bile onlardan

Adım Ahmet ikinci adım Artu dur. Biri arapça diğeri öz türkçedir. Bebeklere değil 45 yaşındaki bir bey abiye anlatıyorum ama sabit fikirli anlamıyor!
نعىمة

نعىمة

artuAdım Ahmet ikinci adım Artu dur. Biri arapça diğeri öz türkçedir. Bebeklere değil 45 yaşındaki bir bey abiye anlatıyorum ama sabit fikirli anlamıyor!

avatarında ise Ahmedin inadına haç kokan gendolf...arabçayla alıp veremediğin nedir?
sana demedimmi haça alerjim var (:
artu

artu

نعىمة;661611bunların yöntemi İMF, kültür emperyalizmi ,misyonerlik
Haç da bunların inançlarının özüdür ,simgesidir, haça taparlar bunlar..
Gendolf ...hayal ürünü ama haçlı Avrupanın hayal ürünü papaz...
yüzüklerin efendisi filmindeki karekterler ABli hevesleri çok güzel ortaya koyuyor .

Gendolf değil gandalf kardeşim gandalf. Ya müslümanım diye sabah akşam ilahimi dinleyim, ben rockda dinliyorum, klasik müzikte, yeri geliyor ilahi ile Allah diyorum. Biz osmanlıyız tamammı kardeşim, Dünyayı yönettik, Dünyayı yöneten bir milletin evladının geniş düşünesi lazım gelir, biz Kuveytteki dar görüşlü bir müslüman çocuk gibi bakamayız dünyaya. Yoksa hiç bir anlamımız kalmaz!!! AByi savunmuyorum, ikide bir ima ediyorsun tüylerim diken diken oluyor valla!!!
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

artuAdım Ahmet ikinci adım Artu dur. Biri arapça diğeri öz türkçedir. Bebeklere değil 45 yaşındaki bir bey abiye anlatıyorum ama sabit fikirli anlamıyor!

bana bir şey anlatmana gerek yok ki kardeşim seni zaten anlıyoruz .resimin yetiyor zaten ve fazlada uzatmaya gerek yok şimdilik hayırlı geceler seni seviyorum yaratandan dolayı nede olsa insanız....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
artu

artu

نعىمة;661616avatarında ise Ahmedin inadına haç kokan gendolf...arabçayla alıp veremediğin nedir?
sana demedimmi haça alerjim var (:

Arapçayla alıp veremedim ne olabilir. Yalnız şuna inanıyorum benim dilim Türkçe, çünkü ben Türküm. Bazı insanların müslüman olmak adına Arab şovenistliği yapmasını ne dine ne akla uygun bulmuyorum. Kuran anadoluya inse Türkçe olarak inecekti. Arapça kutsal bir dil değil, ki Kurandada neden arapça indiği yazar fakat BAZILARI bu dile olmadığı bir şekilde kutsallaştırıyor buna gıcık kapıyorum.
artu

artu

mustafa11bana bir şey anlatmana gerek yok ki kardeşim seni zaten anlıyoruz .resimin yetiyor zaten ve fazlada uzatmaya gerek yok şimdilik hayırlı geceler seni seviyorum yaratandan dolayı nede olsa insanız....

Eyvallah bey abicim sanada hayırlı geceler. ne kadar beni anlamak istemesende, napalım...
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

artuGendolf değil gandalf kardeşim gandalf. Ya müslümanım diye sabah akşam ilahimi dinleyim, ben rockda dinliyorum, klasik müzikte, yeri geliyor ilahi ile Allah diyorum. Biz osmanlıyız tamammı kardeşim, Dünyayı yönettik, Dünyayı yöneten bir milletin evladının geniş düşünesi lazım gelir, biz Kuveytteki dar görüşlü bir müslüman çocuk gibi bakamayız dünyaya. Yoksa hiç bir anlamımız kalmaz!!! AByi savunmuyorum, ikide bir ima ediyorsun tüylerim diken diken oluyor valla!!!

Hem osmanlıyım diyorsun hem büyücü gandalmı gondolmu her ne haltsa ona özeniyorsun, nesin sen yahu işin gücün yokmu senin
نعىمة

نعىمة

artuGendolf değil gandalf kardeşim gandalf. Ya müslümanım diye sabah akşam ilahimi dinleyim, ben rockda dinliyorum, klasik müzikte, yeri geliyor ilahi ile Allah diyorum. Biz osmanlıyız tamammı kardeşim, Dünyayı yönettik, Dünyayı yöneten bir milletin evladının geniş düşünesi lazım gelir, biz Kuveytteki dar görüşlü bir müslüman çocuk gibi bakamayız dünyaya. Yoksa hiç bir anlamımız kalmaz!!! AByi savunmuyorum, ikide bir ima ediyorsun tüylerim diken diken oluyor valla!!!

Osmanlının özü İslamdır hiç bir zaman dediğin gibi "geniş" düşünmedi, apartımandaki haç avatardaki gendolf..normal , gayet iyi uyuşuyor

İslam inancin temeli "Allah katında TEK din İslamdır"
artu

artu

hay gandalfınıza yaw kardeşim nerden buldum bu resmi koydum yaa. valla bilsem bu kadar laf edileceğini, fikir savaşı vermiyorsunuz siz işin kolayına kaçıp bel altından vuruyorsunuz. ayıp vallahi.
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

artuhay gandalfınıza yaw kardeşim nerden buldum bu resmi koydum yaa. valla bilsem bu kadar laf edileceğini, fikir savaşı vermiyorsunuz siz işin kolayına kaçıp bel altından vuruyorsunuz. ayıp vallahi.

Sakın değiştirme avatarını, sana yakışmış. Seni kaale almaya bile gerek yok sen kendi kendine takıl
artu

artu

نعىمة;661625Osmanlının özü İslamdır hiç bir zaman dediğin gibi "geniş" düşünmedi, apartımandaki haç avatardaki gendolf..normal , gayet iyi uyuşuyor

İslam inancin temeli "Allah katında TEK din İslamdır"

Sen bence biraz tarih oku! Dünyayı yönetenler geniş düşünmezlerse, Dünyayı yönetemezler. 500 yıl ortadoğu topraklarında hristiyan-yahudi-müslüman yanyana savaşsız yaşadıysa bundandır! Yarın sabah 8de kalkıp işe gidiyorum ama napiyim ABli dediniz, hristiyanlığı savunuyor dediniz, uykumu kaçırdınız!!!
artu

artu

DeleteSakın değiştirme avatarını, sana yakışmış. Seni kaale almaya bile gerek yok sen kendi kendine takıl

Sen kimsinki bu lafı ediyorsun, boşver kardeşim boşver. toplasan 1 cümle söyleyemedim, yok avatar yok bilmemne. Fikir söylemekten acizsin, utanmadan kendin takıl diyorsun!
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.