◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 78 mesaj
22.042 görüntülenme · 211 yanıt
◆ Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 78 mesaj
HAKİM-YARGIÇEvet Tam Tahmin Ettiğimiz Gibi Bu Konu Sizin Ve Gibilerin Odasi Olmuş Maşallah Kah Beline Kuvvet Kah Hem Malina Hem Nihina Kelimer Zaten Sizi Açiğa çikariyor Ne Olduğunuzu Maşallah Kolay Gelsin Hadi Bakalim Kiminize Beline Kuvvet Kiminizede ....
Nergalsafsata bunlar... basın parayı size de minare şeklinde yaparlar... süngü niyetine :D
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
Nergalsafsata bunlar... basın parayı size de minare şeklinde yaparlar... süngü niyetine :D
✦ Mübarek Üye
ozlemkocaöyle Yada Böyle Haç In Aynisi Bu Binalarin Damlarindakiler... Ne Olursa Olsun Ben Evimin Daminda Haç Istemezdim,allah Muhafaza..
Adamlar Bunu Bilerek Yaptiysa Ve Bide Düşünsenize Tepelerinde Bizm Haç Var Haberleri Yok Diye Alay Ediyorlarsa..ne Kötü..ama Tabii Bizim Elimizden Bişe Gelmez Anca Aramizda Konuş Tartiş..boşuna...
Kalin Sağlicakla Allah Firsatçilara Firsat Vermesin Diyorum O Kadar...
◆ Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 95 mesaj
artuParanoya; kronik sistematik hezeyanlarla ve akli meleklerden muhakeme bozukluğu ile karakterize bir psikiyatrik durumdur. Muhakeme bozukluğu sonucu gelişen hezeyanlar, hastalığın hemen hemen tek belirtisidir. Bu hastalıkta hastanın tek bir konuda "takıntısı" vardır. Bu takıntıyı öylesine sistemli tefsirli anlatımı vardır ki inanmak çok güçtür. İlerleyici ve tedaviye son derece dirençli bir hastalıktır.
Bu insanlar, bütün ömrü boyunca, kendi karakterine ve şahsiyet yapısına sıkı sıkıya bağlı; belirli bir sıra, düzen ve açıklık içinde ifade edilen tek bir konuda hezeyanlara sahiptirler.

fidanrasartu ,
ben dayanamadım.En sonunda "tamam bunlar haç" diyerekten kurtuldum.
Şaka gibiydi yahu :)
"Damda haç var, apartmanlar 12 kat" çok şeyi ifade ediyor.
Bu bir şaka mı?Ama yok değil.Ciddi ciddi kaale alınmış...
Ama Sen ağzınla kuş tutsan boşunadır.Hatta başına bela aldın..artu.
Dır,dır,dır...En sonunda diyeceğin benimkinden daha başka olmaz..."Evet haç".

✦ Mübarek Üye
artuParanoya; kronik sistematik hezeyanlarla ve akli meleklerden muhakeme bozukluğu ile karakterize bir psikiyatrik durumdur. Muhakeme bozukluğu sonucu gelişen hezeyanlar, hastalığın hemen hemen tek belirtisidir. Bu hastalıkta hastanın tek bir konuda "takıntısı" vardır. Bu takıntıyı öylesine sistemli tefsirli anlatımı vardır ki inanmak çok güçtür. İlerleyici ve tedaviye son derece dirençli bir hastalıktır.
Bu insanlar, bütün ömrü boyunca, kendi karakterine ve şahsiyet yapısına sıkı sıkıya bağlı; belirli bir sıra, düzen ve açıklık içinde ifade edilen tek bir konuda hezeyanlara sahiptirler.
◆ Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 95 mesaj
mustafa11arkadaş ben senden artık şüphe duymaya başladım siz herhalde hiristiyanlığı savunanlardansınız...
✦ Mübarek Üye
mustafa11arkadaş ben senden artık şüphe duymaya başladım siz herhalde hiristiyanlığı savunanlardansınız...
✦ Mübarek Üye
artuSen benden şüphe duysan ne olur duymasan ne olur, sen kimsin ki bana hristiyanları savunuyor diyebiliyorsun!!! Benim Osmanlıda, çanakkalede kaç tane şehit dedelerim var, hepside o hilal sönmesin diye bu topraklarda kanlarını akıttılar. sen ne biliyorsun, internetin başına geçmişsin üfürükten ona buna iftira atıyorsun. senin boyun kadar kılıç salladı benim dedem trablusgarplarda, ben zor kaldırıyorum şu anda o kılıcı, boyum 1.82 kilom 90! Senle aynı fikirde olmadığım için mi, fazla abartıyorsunuz AB ile ne alakası var dedim diyemi? Sen benim dinime, imanıma laf edemezsin arkadaş, sana bu hakkıda vermem! Yaşına başına hürmetim var, fazlada birşey söylemicem. Allah'tan gram korkun varsa, bizim dinimizde bir insanın haksız yere günahı alınmaz, 100 kere düşünür bir kere söylersin! Benim dinimdensen tabi!
artuSen benden şüphe duysan ne olur duymasan ne olur, sen kimsin ki bana hristiyanları savunuyor diyebiliyorsun!!! Benim Osmanlıda, çanakkalede kaç tane şehit dedelerim var, hepside o hilal sönmesin diye bu topraklarda kanlarını akıttılar. sen ne biliyorsun, internetin başına geçmişsin üfürükten ona buna iftira atıyorsun. senin boyun kadar kılıç salladı benim dedem trablusgarplarda, ben zor kaldırıyorum şu anda o kılıcı, boyum 1.82 kilom 90! Senle aynı fikirde olmadığım için mi, fazla abartıyorsunuz AB ile ne alakası var dedim diyemi? Sen benim dinime, imanıma laf edemezsin arkadaş, sana bu hakkıda vermem! Yaşına başına hürmetim var, fazlada birşey söylemicem. Allah'tan gram korkun varsa, bizim dinimizde bir insanın haksız yere günahı alınmaz, 100 kere düşünür bir kere söylersin! Benim dinimdensen tabi!

✦ Mübarek Üye
fidanrasartu ,
ben dayanamadım.En sonunda "tamam bunlar haç" diyerekten kurtuldum.
Şaka gibiydi yahu :)
"Damda haç var, apartmanlar 12 kat" çok şeyi ifade ediyor.
Bu bir şaka mı?Ama yok değil.Ciddi ciddi kaale alınmış...
Ama Sen ağzınla kuş tutsan boşunadır.Hatta başına bela aldın..artu.
Dır,dır,dır...En sonunda diyeceğin benimkinden daha başka olmaz..."Evet haç".

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33972-toki-konutlari-hac-dolu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.