Toki konutları haç dolu
22.042 görüntülenme · 211 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
artucahil cühela konuşmayın. ta lozana kadar gitmişsin. avrupada insanların daha önemli işleri oluyor, bizim gibi boş işlerle uğraşmıyorlar!
Avrupa hayranlığı gözlerini kör etmiş.
onlar tabi ki boş durmuyorlar ki bu kadar başarı elde etmişler . Türkiyede istedikleri gibi at koşturuyorlar.
ama böyle konuşman normal, avatarında gendolf olunca
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 95 mesaj
نعىمة;662638Avrupa hayranlığı gözlerini kör etmiş.
onlar tabi ki boş durmuyorlar ki bu kadar başarı elde etmişler . Türkiyede istedikleri gibi at koşturuyorlar.
ama böyle konuşman normal, avatarında gendolf olunca
Avrupa hayranlığıymış! Hayatında kaç kitap okudun, hangi üniversiteyi bitirdin söylede muhatapımızı anlayalım?! internette onun bunun gaz veren makalelerini okuyorsun, kopyala yapıştır! onun bunun fikrinin arkasına geçeceğine kendine ait fikrini söyle buraya, bir yorum yapta anlayalım. avrupanın hataları varsa, yanlış uygulamaları bir art niyeti varsa ben zaten söylüyorum, daha önceki yorumlarından bu belli, ama sizinki vatanseverlik değil, batı düşmanlığı, avrupa düşmanlığı. bu kadar nefretin olduğu bir yerden sağlıklı bir şey çıkmaz. bu kadar nefret müslüman kalbinede yakışmaz. ama senin bunu anlaman imkansız.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
artu, post: 662749, member: 69715Avrupa hayranlığıymış! Hayatında kaç kitap okudun, hangi üniversiteyi bitirdin söylede muhatapımızı anlayalım?! internette onun bunun gaz veren makalelerini okuyorsun, kopyala yapıştır! onun bunun fikrinin arkasına geçeceğine kendine ait fikrini söyle buraya, bir yorum yapta anlayalım. avrupanın hataları varsa, yanlış uygulamaları bir art niyeti varsa ben zaten söylüyorum, daha önceki yorumlarından bu belli, ama sizinki vatanseverlik değil, batı düşmanlığı, avrupa düşmanlığı. bu kadar nefretin olduğu bir yerden sağlıklı bir şey çıkmaz. bu kadar nefret müslüman kalbinede yakışmaz. ama senin bunu anlaman imkansız.
tek itirazınız bu mu efenim? size hep kendi fikirlerimi yazdım durdum, artu sana kendimi ıspatlamak zorunda değilim, sen kendini anlatmak istiyorsan buyur ::anlat...:]yani "bana güvenin ne zaman avrupanın hatasını görürsem haber veririm" diyorsun :), biz sakın avrupaya karşı bir söz söylemeyelim, yalan oluuur,
avrupa aslında o kadar yaramaz biri değil, sadece öyle gözüküyor ,imajını bozmaktan da hiç korkmuyor, ama sen düzeltirsin makiyajını...
dosta dostum ,düşmana düşmanım ...
Allah herkesin gönlüne göre verir artu
hoşçakal..:)
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 95 mesaj
نعىمة;662784tek itirazınız bu mu efenim? size hep kendi fikirlerimi yazdım durdum, artu sana kendimi ıspatlamak zorunda değilim, sen kendini anlatmak istiyorsan buyur ::anlat...:]yani "bana güvenin ne zaman avrupanın hatasını görürsem haber veririm" diyorsun :), biz sakın avrupaya karşı bir söz söylemeyelim, yalan oluuur,
avrupa aslında o kadar yaramaz biri değil, sadece öyle gözüküyor ,imajını bozmaktan da hiç korkmuyor, ama sen düzeltirsin makiyajını...
dosta dostum ,düşmana düşmanım ...
Allah herkesin gönlüne göre verir artu
hoşçakal..:)
Ben objektiflikten yanayım. Bakın kardeşim, dünyada bir siyah birde beyaz diye birşey yoktur! Grinin tonları vardır. Objektif olmaya çalışmak daha faydalı olur hepimiz için diye düşünüyorum. Neyse boşver, cümlemizin gönlüne göre versin...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
TOKİ; Çanakkale’den Mersin’e kadar sahil bandında özellikle kaplıcaların bulunduğu yörelerde, yabancılar için villa kentler ve tatil köyleri kuracak.
TOKİ ile Maliye Bakanlığı arasında protokolü imzalanan projenin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Termal Turizm Kentleri Projesi’nin yürütüldüğü alanları kapsadığını söyledi. Topuz Turizmi Teşvik Kanunu uyarınca ilan edilmiş ve halen yürürlükte bulunan 65 adet Turizm merkezinin dışında, TOKİ’nin yabancılara satmayı planladığı alanlar İzmir Dikili ile İzmir–Bergama–Allianoi ve Manisa Soma Menteşe bölgesidir..dedi
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Witch_35merhaba arkadaşalar konuyu görünce şok oldum ben de toki de oturuyorum.Bursada öğrenci olarak Toki dekı bınalardan bırınde kıracıyım.Benım bulundugum yerde boyle bır sey yok hatta bızım evın catısında bayragımız dalgalanıyor:) ama eger fotograftakıler gercekse bu cok kötü dinsel sembollerın bu sekılde kullanılması hıc hos degıl insanların dını farklı olabılır ama o bınalarda oturan muslumanlara saygısızlık yapılmaması gerekırdı.
kim satın aldıysa nasıl yapacağını o karar veriyor...ne olduysa satanlar sayesinde oldu
vakıflar yasası kabuluyle bunlar "haklı" oldular, Türklüğe hakaret serbest oldu ama hristiyanlığa yasak
301 madde değiştirildi, bununla kalmadı hristiyanlığa dil uzatmaya cüret eden biri hapis cezası ile yargılanacak
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Tokiden yeni sürprizler turizm projeleri adı altında sahiller yabancılara satılıyor :
TOKİ; Çanakkale’den Mersin’e kadar sahil bandında özellikle kaplıcaların bulunduğu yörelerde, yabancılar için villa kentler ve tatil köyleri kuracak.
TOKİ ile Maliye Bakanlığı arasında protokolü imzalanan projenin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Termal Turizm Kentleri Projesi’nin yürütüldüğü alanları kapsadığını söyledi. Topuz Turizmi Teşvik Kanunu uyarınca ilan edilmiş ve halen yürürlükte bulunan 65 adet Turizm merkezinin dışında, TOKİ’nin yabancılara satmayı planladığı alanlar İzmir Dikili ile İzmir–Bergama–Allianoi ve Manisa Soma Menteşe bölgesidir..dedi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33972-toki-konutlari-hac-dolu · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Toki ve kiptaştan ev almak caiz midir? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Küçük kare kutu,İçi insan dolu Bilmece-Bulmaca ve Oyun 3 cevap
- Uyarı dolu bir rüyam Genel Konular 9 cevap
- ALLAH ümit dolu insanları sever Tasavvûf 10 cevap
- Bayramımız Kutlu, Gönlümüz İman ve Neşe Dolu Olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 11 cevap
- Ölümün Sır Dolu Bilinmeyenleri! Dini sohbet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.