Balıklar, koçlar ikizler ..nasılsınız bi bakın

3.613 görüntülenme · 42 yanıt

Paylaş:
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

yok canıııııım:)iki yüzlü değiller.ama inatçılar kardeşimde ikizlerde azıcık.keçi inadı var.aslında yeni bi burç icat etseler adıda keçi burcu olsa ikizlerin inatçılarını o burca yönlendirseler:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

hayal_8100yok canıııııım:)iki yüzlü değiller.ama inatçılar kardeşimde ikizlerde azıcık.keçi inadı var.aslında yeni bi burç icat etseler adıda keçi burcu olsa ikizlerin inatçılarını o burca yönlendirseler:)

sorma ya inatçılık en kötü huyumdur
hiç sevmem ama napıyım:a16:
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

deniz yıldızı

Şifre : Konuşkanlık , yatkınlık, zeka

ikizlerin olumlu huyları : Uyumlu , her işe yatkım,entelektüel , mantıklı, çabuk kavrayan, canlı, konuşkan, eğlenceli, hareketli, yazı yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana uyan gençlik dolu

ikizlerin olumsuz huyları : Değişken,huzursuz, kurnaz, yersiz bir biçimde meraklı, kararsız iki yüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan.

:a21::a21::a21:
olumlu özelliklerim tam uyuyor daa:a31:

:a33::a33::a33:
olumsuz yönlerimi hiç beğenmedim
sinirlerimi kontrol edemem evet ama diğer özlellikler uymuyo:a42:

**bu arada burcumu çook seviyorum**:)

mervecim bende ikizlerim yazdıklarına tamamen katılıyorum hep iki yüzlü diye adı cıkmış burcumuzun alakam yok yani bunu diyen ben değilim cevrem öyle söylüyo:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.