Balıklar, koçlar ikizler ..nasılsınız bi bakın

3.613 görüntülenme · 42 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

Şifre: hayalci, duyarlı

Balıkların olumlu huyları: Sevimli, duygusal, dünyevi olmayan, duyarlı, uyumlu, kolay etkilenen, iyi kalpli, merhametli, anlayışlı

Balıkların olumsuz huyları: dikkatsiz, gizliliği seven, kolayca altüst olan, yaşamın gündelik akışına ayak uyduramayan, zayıf iradeli, kararsız

Şifre: Etkinlik, atılganlık, kendine aşırı güven ve acelecilik.

Koç'ların olumlu huyları : Serüvenci atılımcı, cesur, çok enerjik, özgürlüğüne düşkün, yaklaşımlarında dolambaçsız.

Koç'ların olumsuz huyları encil , kendini ön planda tutan atılgan , çabuk sinirlenen, hicivci, kavgacı, kaba

Şifre : Konuşkanlık , yatkınlık, zeka

ikizlerin olumlu huyları : Uyumlu , her işe yatkım,entelektüel , mantıklı, çabuk kavrayan, canlı, konuşkan, eğlenceli, hareketli, yazı yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana uyan gençlik dolu

ikizlerin olumsuz huyları : Değişken,huzursuz, kurnaz, yersiz bir biçimde meraklı, kararsız iki yüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan.

Şifre : Koruyucu, duygusal, evcil, amaca bağlı, tuttuğunu koparan

Yengeç'in olumlu huyları : iyi kalpli, duyarlı, sevimli,hayal gücü ve analık ve babalık içgüdüsü güçlü, koruyucu, vatansever, önlemci,amacından şaşmaz, cin fikirli, becerikli, zeki, iyi bir yuva kurucu.

Yengeç'in olumsuz huyları : Aşırı duygusal,fazla heyecanlı,alıngan çabuk sinirlenen, değişken, somurtkan,kendi kendine acıyan, bağışlamaz, denesiz, dağınık, övgüye dadanamayan, zayıf bir karakteri gizleyen katı dış görünüşlü.

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Şifre : Koruyucu, duygusal, evcil, amaca bağlı, tuttuğunu koparan

Yengeç'in olumlu huyları : iyi kalpli, duyarlı, sevimli,hayal gücü ve analık ve babalık içgüdüsü güçlü, koruyucu, vatansever, önlemci,amacından şaşmaz, cin fikirli, becerikli, zeki, iyi bir yuva kurucu.

Yengeç'in olumsuz huyları : Aşırı duygusal,fazla heyecanlı,alıngan çabuk sinirlenen, değişken, somurtkan,kendi kendine acıyan, bağışlamaz, denesiz, dağınık, övgüye dadanamayan, zayıf bir karakteri gizleyen katı dış görünüşlü.

Şifre : eleştiricilik iceleyicilik, hizmet, yargılama,düzenlilik.

Başak'ların olumlu huyları : Ayırdedici, inceleyici,dürüst, düzeli, titiz ve dakik.

Başak'ların olumsuz huyları : Kuruntulu, ince eleyip sık dokuyan, geleneklere aşırı bağlı, zorluk çıkaran, önemsiz şeyler üzerinde fazlaca duran.
Başak burcunda doğan kişiler çalışkan ve pratik kişiler olup yaşamlarında en öneli şey iştir.

Şifre : uyumluluk, birliktelik, denge,sevgi

Terazi'lerin olumlu huyları : büyüleyici, uyumlu geçimli, duygusal, diplomatik, ülkücü, zarif

Terazi'lerin olumsuz huyları : kararsız, kinci, havai, değişken, flörtçü, kolay etkilenebilen, safdil.

Şifre : tutkulu, gayretli,becerikli,ağzı-sıkı

Akrep'lerin olumlu huyları : güçlü duygu,amaca bağlılık,sezgi gücü, anlayışlılık, ince fikirlilik,süreklilik,kararlılık.

Akrep'lerin olumsuz huyları : kıskançlık,gizlilik,kuşkuculuk,inatçılık, başına buyrukluk
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Şifre : özgürlük aşkı, geniş fikirlilik, coşku, araştırmacılık.

Yay'ların olumlu huyları : İyimser, güler yüzlü, sokulgan, açık düşünceli, uyumlu, felsefe ve yargı yeteneği olan, özgürlük seven, dürüst, güvenilir.

Yay'ların olumsuz huyları : Abartıcı, huzursuz, aşrı uçlarda, dikkatsiz, fazla iyimser, sorumsuz, kaprisli, taşkın, patavatsız.

Şifre : Hesapçılık, önlemcilik.

Oğlak'ların olumlu huyları : güvenilir, kararlı, tutkulu, özenli, düzenli, sabırlı, disiplinli.

Oğlak'ların olumsuz huyları : katı görünüşlü, çok kesin tavırlı, kötümser, tutucu, basit, cimri.

Şifre : Bağımsız, insancıl

Kova'ların olumlu huyları : İnsancıl, bağımsız, arkadaş canlısı, iradeli, yaratıcı, devrimci ruhlu, bağlı, ülkücü

Kova'ların olumsuz huyları : Anlaşılmaz, dik kafalı, usulsüz, sabit görüşlü, huysuz, geleneklere karşı gelen.

birsen83

birsen83

Aktif Üye · 58 mesaj

Selamun aleyküm Tuğba kardeşim. Allah razı olsun bu paylaşımın için.ben bir kovayım ve olumlu özelliklerini taşıyorum.olumsuz huylarını da kendimde oluşmasını engelledim Allahın izni ile.
Allah her daim yar ve yardımcımız olması dileği ile Allaha emanet ol.
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Benim burcumda Koç hepsi tutuyor...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
*BEDİR*

*BEDİR*

Üye · 23 mesaj

Ben balığım ama hiçte iradesiz biri değilim...!!!
Garip58

Garip58

Yeni Üye · 8 mesaj

:]:A Bi Tanesi Bile Uymuyor :(
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kıymetli kardeşim.

Ayırdedici, inceleyici,dürüst, düzenli, titiz ve dakik.

ne kadar itimat etmeli bu apayrı bir konu,fakat kişi özelliği ile anlatılan belirtiler tutuyor.:K:evetselametle kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli günler olsun inşaALLAH.:H
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

S.A BENDE TERAZİYİM YÜKSELENİM YAY BANA SEN KESİNLİKLE YAYSIN DİYORLAR:K:Kselametle kal
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

pek anlamam bu mevzulardan ama yaymisim.ya gercekten burclar varmı bu bildiğimiz baglamda?ve atıyorum bir burctan dunyada 30.000 adam var bunların hepside aynı özelliklerdemi?o ilğinç geliyor bana ?
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

birsen83, post: 649903, member: 59734Selamun aleyküm Tuğba kardeşim. Allah razı olsun bu paylaşımın için.ben bir kovayım ve olumlu özelliklerini taşıyorum.olumsuz huylarını da kendimde oluşmasını engelledim Allahın izni ile.
Allah her daim yar ve yardımcımız olması dileği ile Allaha emanet ol.

aleykümselam kardeşim Rabbimiz sendende razı olsun

ben balığım tevafuk ama benimkide azıcık uyuyoo tabi olumlular:K
*BEDİR*

*BEDİR*

Üye · 23 mesaj

leventbjkcarsipek anlamam bu mevzulardan ama yaymisim.ya gercekten burclar varmı bu bildiğimiz baglamda?ve atıyorum bir burctan dunyada 30.000 adam var bunların hepside aynı özelliklerdemi?o ilğinç geliyor bana ?

Tabiki istisnalar vardır ve bencede bu istisnaların sayısı oldukça yüksek..:D Selametle.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

*BEDİR*Ben balığım ama hiçte iradesiz biri değilim...!!!

selamun aleyküm kardeşim bende iradesiz deilim açıkçası olumlular iyi hoşda o tutmadı haklısın bende bir balık olarak hat verdim:evet
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

*BEDİR*Tabiki istisnalar vardır ve bencede bu istisnaların sayısı oldukça yüksek..:D Selametle.

yani kardeş öyle değilmi bana enterasan geliyor,sende bendensin heralde:)
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

-KAAN-
selamünaleyküm kıymetli kardeşim.

Ayırdedici, inceleyici,dürüst, düzenli, titiz ve dakik.

ne kadar itimat etmeli bu apayrı bir konu,fakat kişi özelliği ile anlatılan belirtiler tutuyor.:K:evetselametle kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli günler olsun inşaALLAH.:H

ve aleykümselam değerli abim eh tevafuk diyelim öyleyse bana iradesiz yazmışlar ilgisi yok:D
hayırlı akşamlar abim Rabbimize emnaet ol inşaallah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Nevin_1982S.A BENDE TERAZİYİM YÜKSELENİM YAY BANA SEN KESİNLİKLE YAYSIN DİYORLAR:K:Kselametle kal

ve aleyküm selam ablacım
hayırlı günler
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

sa bende kova burcuyum bazıları uyuyo bana emegıne saglık
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

Şifre : uyumluluk, birliktelik, denge,sevgi

Terazi'lerin olumlu huyları : büyüleyici, uyumlu geçimli, duygusal, diplomatik, ülkücü, zarif

Terazi'lerin olumsuz huyları : kararsız, kinci, havai, değişken, flörtçü, kolay etkilenebilen, safdil.:):):)
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

BALIK

Şifre: hayalci, duyarlı

Balıkların olumlu huyları: Sevimli, duygusal, dünyevi olmayan, duyarlı, uyumlu, kolay etkilenen, iyi kalpli, merhametli, anlayışlı

Balıkların olumsuz huyları: dikkatsiz, gizliliği seven, kolayca altüst olan, yaşamın gündelik akışına ayak uyduramayan, zayıf iradeli, kararsız

S.A. KARDEŞİM NE YAZIKKİ BENDE BALIGIM VEDE BÜTÜN ÖZELLİKLERİM TUTUYOR....
BELKİDE BU YÜZDEN BU KADAR KARARSIZIM VEDE DUYGUSALIM....
AMA BU BURÇDA OLMAK İSTEMEZDİM ÇÜNKÜ COK CABUK ETKİLENİP ÇOK CABUK KIRILIYORUM İYİ DEGİL İŞTE....
SELAM VE DUA İLE....
SAOLASIN KARDEŞİM..
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Sorması ayıp boğa nerde yoksa ben mi göremiyorum??
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.