İkizler :)
3.249 görüntülenme · 39 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm canım kardeşim. maşallah, sübhanallah.. resimler çok güzel.. bebişler de çok tatlı, maşallah ya:D rabbimiz ne de güzel yaratmış.. Allah razı olsun kardeşim bu şirinlerin tatlı mı tatlı resimlerini paylaştığın için. eline, emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah. selam ve dua ile.B)B)B)
selamun aleykum çok şekerleryaaa bunlardan kopyalayabılırmıyım iznin olursa emegıne saglık B)B)B)B)B)B)B)B)B)
ne sirinler bunlar bende isterim :D:D:D
tipis tipis sevmek istiyorum bebislerimizi :D:D:D
Tolga yazdı:
çok tatlılar tşkler paylaştığın için :)
Rica ederim, beğenmenize sevindim:)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
3.SIRADAKİ İKİZLERİ BEN ALIYORUUUUMMMMMMMMM.NAZAR ETMEYİN SAKIN.MAŞALLAH.:D:D:D:D:DYOK ALMIYORUMDA ÇOK TATLI HEPSİ AMA 3.SIRADAKİ BEBEKLER BANA DAHA TATLI GELDİ.:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ÇOK TATLILAR BUNLAR ŞEKER KAVANOZUNA MI DÜŞMÜŞ NEDİR....
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm canım kardeşim. maşallah, sübhanallah.. resimler çok güzel.. bebişler de çok tatlı, maşallah ya:D rabbimiz ne de güzel yaratmış.. Allah razı olsun kardeşim bu şirinlerin tatlı mı tatlı resimlerini paylaştığın için. eline, emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah. selam ve dua ile.B)B)B)
Aleykum selam canım kardeşim.. Evet ya çok tatlılar:):) Hepsini doya doya öpmek isterdim..
Benim çocuklarıma kavuşmamada az kaldı sayılır:)
Allah'a ham dolsun, O ne güzel yaratıcıdır öyle değilmi;)
Güzel yorumun için Allah c.c. senden razı olsun kardeşim.. Selam ve dua ile Allah'a emanet ol canım..B)B)B)B)B)
hayrunissa86 yazdı:
selamun aleykum çok şekerleryaaa bunlardan kopyalayabılırmıyım iznin olursa emegıne saglık B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Aleykum selam.. İzin ne demek kopyala tabi kardeşim.. Sağolasın..
SelametleB)B)B)B)B)B)
Esselamun aleyküm kardeşim emeğinize sağlık çok tatlılar :) ikiz yeğenim var ama pek benzemiyorlar bunlar birbirlerine çok benziyorlar çok tatlı oluyorlar bunun yanı sıra çok afacan oluyorlar :) Rabbim bütün bebişleri nazardan esirgesin selam ve dua ile...B)B)B)
CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK AMA BEN HEPSİNİ KOPYALADIM HAKKINI HELAL ET ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
Aleykum selam abim.. Lafi bile olmaz helal olsun..
Sende Alla'a emanet ol inşaAllahB)B)
leyla_serdar yazdı:
ne sirinler bunlar bende isterim :D:D:D
tipis tipis sevmek istiyorum bebislerimizi :D:D:D
Bende bende :D :D
Hey maşallah..Çok tatlılar yaa...Rabbim ne güzelde yaratmış...Allah(c.c) razı olsun...İçimiz açıldı...Allah(c.c)'ya emanet olun...
Hayırlı akşamlar...
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
KAAN ERDEM yazdı:
3.SIRADAKİ İKİZLERİ BEN ALIYORUUUUMMMMMMMMM.NAZAR ETMEYİN SAKIN.MAŞALLAH.:D:D:D:D:DYOK ALMIYORUMDA ÇOK TATLI HEPSİ AMA 3.SIRADAKİ BEBEKLER BANA DAHA TATLI GELDİ.:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ÇOK TATLILAR BUNLAR ŞEKER KAVANOZUNA MI DÜŞMÜŞ NEDİR....
Evet japon bebekler daha bir ayrı tatlı oluyorlar, turnayı gözünden vurmuşsun kardeşim ama VERMEEEEEEEEEEM benim hepsi:):):)
Bal bulaşmış bunlara bal:)
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm kardeşim emeğinize sağlık çok tatlılar :) ikiz yeğenim var ama pek benzemiyorlar bunlar birbirlerine çok benziyorlar çok tatlı oluyorlar bunun yanı sıra çok afacan oluyorlar :) Rabbim bütün bebişleri nazardan esirgesin selam ve dua ile...B)B)B)
Vealeykum selam kardeşim sağolasın:) Evet ya ikizler çok yaramaz oluyor bizim yuvada da vardı birkez sınıfta oturup ders dinlediklerini hatırlamıyorum :):)
Ama çok şirinler:) Amin kardeşim nazar değmez inşaAllah..
SelametleB)B)B)B)B)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
YAW BEN BİR YANLIŞLIK YAPTIM.3 DEĞİL 6.SIRADAKİLER.ONLAR JAPONLARDA GÜZEL AMA YOK O İKİ MAVİŞ BEBEKLER.:D:D:D:D:D:D:D
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
Evet japon bebekler daha bir ayrı tatlı oluyorlar, turnayı gözünden vurmuşsun kardeşim ama VERMEEEEEEEEEEM benim hepsi:):):)
Olsun ben onlarıda vermem fark etmez :):)
KAAN ERDEM yazdı:
YAW BEN BİR YANLIŞLIK YAPTIM.3 DEĞİL 6.SIRADAKİLER.ONLAR JAPONLARDA GÜZEL AMA YOK O İKİ MAVİŞ BEBEKLER.:D:D:D:D:D:D:D
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
:D:D:D:D:DİYİ SENİN OLSUN.VERİN MİSKETLERİMİ OYNAMIYORUUUMMMM.:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN İNŞALLAH.
desertrose yazdı:
Olsun ben onlarıda vermem fark etmez :):)
KAAN ERDEM yazdı:
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19621-ikizler · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.