İkizler :)

3.249 görüntülenme · 39 yanıt

Paylaş:
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Maşallah deyin.. Hepsi benim ona göre:):):):):)
Tolga

Tolga

Kıdemli Üye · 183 mesaj

RE: İkizler :)

çok tatlılar tşkler paylaştığın için :)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm canım kardeşim. maşallah, sübhanallah.. resimler çok güzel.. bebişler de çok tatlı, maşallah ya:D rabbimiz ne de güzel yaratmış.. Allah razı olsun kardeşim bu şirinlerin tatlı mı tatlı resimlerini paylaştığın için. eline, emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah. selam ve dua ile.B)B)B)
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

selamun aleykum çok şekerleryaaa bunlardan kopyalayabılırmıyım iznin olursa emegıne saglık B)B)B)B)B)B)B)B)B)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK AMA BEN HEPSİNİ KOPYALADIM HAKKINI HELAL ET ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

ne sirinler bunlar bende isterim :D:D:D

tipis tipis sevmek istiyorum bebislerimizi :D:D:D
desertrose

desertrose

Tolga yazdı:
çok tatlılar tşkler paylaştığın için :)

Rica ederim, beğenmenize sevindim:)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

3.SIRADAKİ İKİZLERİ BEN ALIYORUUUUMMMMMMMMM.NAZAR ETMEYİN SAKIN.MAŞALLAH.:D:D:D:D:DYOK ALMIYORUMDA ÇOK TATLI HEPSİ AMA 3.SIRADAKİ BEBEKLER BANA DAHA TATLI GELDİ.:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ÇOK TATLILAR BUNLAR ŞEKER KAVANOZUNA MI DÜŞMÜŞ NEDİR....
desertrose

desertrose

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm canım kardeşim. maşallah, sübhanallah.. resimler çok güzel.. bebişler de çok tatlı, maşallah ya:D rabbimiz ne de güzel yaratmış.. Allah razı olsun kardeşim bu şirinlerin tatlı mı tatlı resimlerini paylaştığın için. eline, emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah. selam ve dua ile.B)B)B)

Aleykum selam canım kardeşim.. Evet ya çok tatlılar:):) Hepsini doya doya öpmek isterdim..
Benim çocuklarıma kavuşmamada az kaldı sayılır:)
Allah'a ham dolsun, O ne güzel yaratıcıdır öyle değilmi;)
Güzel yorumun için Allah c.c. senden razı olsun kardeşim.. Selam ve dua ile Allah'a emanet ol canım..B)B)B)B)B)
desertrose

desertrose

hayrunissa86 yazdı:
selamun aleykum çok şekerleryaaa bunlardan kopyalayabılırmıyım iznin olursa emegıne saglık B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Aleykum selam.. İzin ne demek kopyala tabi kardeşim.. Sağolasın..
SelametleB)B)B)B)B)B)
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm kardeşim emeğinize sağlık çok tatlılar :) ikiz yeğenim var ama pek benzemiyorlar bunlar birbirlerine çok benziyorlar çok tatlı oluyorlar bunun yanı sıra çok afacan oluyorlar :) Rabbim bütün bebişleri nazardan esirgesin selam ve dua ile...B)B)B)
desertrose

desertrose

CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK AMA BEN HEPSİNİ KOPYALADIM HAKKINI HELAL ET ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

Aleykum selam abim.. Lafi bile olmaz helal olsun..
Sende Alla'a emanet ol inşaAllahB)B)
desertrose

desertrose

leyla_serdar yazdı:

ne sirinler bunlar bende isterim :D:D:D

tipis tipis sevmek istiyorum bebislerimizi :D:D:D

Bende bende :D :D
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Hey maşallah..Çok tatlılar yaa...Rabbim ne güzelde yaratmış...Allah(c.c) razı olsun...İçimiz açıldı...Allah(c.c)'ya emanet olun...

Hayırlı akşamlar...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

selamun aleykum kardeşim...

cok tatlılar yaww:D:Dcanımız cekti olsada sevsek:Demegine saglık..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
desertrose

desertrose

KAAN ERDEM yazdı:
3.SIRADAKİ İKİZLERİ BEN ALIYORUUUUMMMMMMMMM.NAZAR ETMEYİN SAKIN.MAŞALLAH.:D:D:D:D:DYOK ALMIYORUMDA ÇOK TATLI HEPSİ AMA 3.SIRADAKİ BEBEKLER BANA DAHA TATLI GELDİ.:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ÇOK TATLILAR BUNLAR ŞEKER KAVANOZUNA MI DÜŞMÜŞ NEDİR....

Evet japon bebekler daha bir ayrı tatlı oluyorlar, turnayı gözünden vurmuşsun kardeşim ama VERMEEEEEEEEEEM benim hepsi:):):)
Bal bulaşmış bunlara bal:)
desertrose

desertrose

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm kardeşim emeğinize sağlık çok tatlılar :) ikiz yeğenim var ama pek benzemiyorlar bunlar birbirlerine çok benziyorlar çok tatlı oluyorlar bunun yanı sıra çok afacan oluyorlar :) Rabbim bütün bebişleri nazardan esirgesin selam ve dua ile...B)B)B)

Vealeykum selam kardeşim sağolasın:) Evet ya ikizler çok yaramaz oluyor bizim yuvada da vardı birkez sınıfta oturup ders dinlediklerini hatırlamıyorum :):)

Ama çok şirinler:) Amin kardeşim nazar değmez inşaAllah..
SelametleB)B)B)B)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

YAW BEN BİR YANLIŞLIK YAPTIM.3 DEĞİL 6.SIRADAKİLER.ONLAR JAPONLARDA GÜZEL AMA YOK O İKİ MAVİŞ BEBEKLER.:D:D:D:D:D:D:D

desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Evet japon bebekler daha bir ayrı tatlı oluyorlar, turnayı gözünden vurmuşsun kardeşim ama VERMEEEEEEEEEEM benim hepsi:):):)
desertrose

desertrose

Olsun ben onlarıda vermem fark etmez :):)

KAAN ERDEM yazdı:
YAW BEN BİR YANLIŞLIK YAPTIM.3 DEĞİL 6.SIRADAKİLER.ONLAR JAPONLARDA GÜZEL AMA YOK O İKİ MAVİŞ BEBEKLER.:D:D:D:D:D:D:D

desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:D:D:D:D:DİYİ SENİN OLSUN.VERİN MİSKETLERİMİ OYNAMIYORUUUMMMM.:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN İNŞALLAH.

desertrose yazdı:
Olsun ben onlarıda vermem fark etmez :):)

KAAN ERDEM yazdı:

desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.