Hal Hatir Sorma Köşesi

4.543 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

:K:K:K
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

duy.90

duy.90

Yeni Üye · 9 mesaj

allaha şükür hamd olsun iiyiz sen nasılsın
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Üzerimde biraz gerginlik var :)
hafize

hafize

Eeeee Daha Daha Nasilsiniz

Mevlana'dan

Bana

seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

allah razı olsun sordugunuz ıcın cok ıyıyz sızı sormalı
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

ALLAH'IMA(C.C) ÇOK ŞÜKÜR ANNEM İYİZ...HAVA ÇOK GÜZEL HİÇ ÇALIŞASIM YOK:K...BU GÜNLERDE BİRAZ DÜŞÜNCELİYİM 2. TORUNUN YOLDA 1-2 HAFTASI KALDI BEKLİYORUZ BAKALIM...SEN NASILSIN ANNEM İYİSİNDİR İNŞALLAH....
hafize

hafize

M DENIZ, post: 640008, member: 49501
ALLAH'IMA(C.C) ÇOK ŞÜKÜR ANNEM İYİZ...HAVA ÇOK GÜZEL HİÇ ÇALIŞASIM YOK:K...BU GÜNLERDE BİRAZ DÜŞÜNCELİYİM 2. TORUNUN YOLDA 1-2 HAFTASI KALDI BEKLİYORUZ BAKALIM...SEN NASILSIN ANNEM İYİSİNDİR İNŞALLAH....

Bahar havaları oğlum insanı çarpıyor ah ah torunlar çoğalıyor desene :Krabbim hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı anneye babaya muti evlatlar nasip etsin valla torunlar çoğaldıkça ninelik meydana çıkıyor dişler gitti çektiriyorum elimde bir sopa kambur kambur torunları korşturcam galiba şaka bir yana torunlar babaannelerini güzel görsünler diye güzelleşmeye çalışıyorum rabbim izin versinde hayırlısınla kavuşun yavrunuza oy oy hiç kıyamam onlara şimdi nisan yağmurları toplayın ihlas suresini bol bol oku eşinede içir hayırlısınla kurtulur inş eşinede çok çok selamlar :H

Mevlana'dan

Bana

afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm Hafize annem Hamdü Senalar olsun iyi olmaya çalışıyoruz peki sen nasılsın iyisindir inşaallah

ALLAHA EMANET OL
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Selamunaleykum şükür Iyiyim Hafize Annem Biraz Yorgunum Gunun Yorgunluğu Sicak Hava Da Carpti Mi Ne :)
Mağlum 23 Nisan çalişmalari
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile
hafize

hafize

afakisevdaSelamün Aleyküm Hafize annem Hamdü Senalar olsun iyi olmaya çalışıyoruz peki sen nasılsın iyisindir inşaallah

ALLAHA EMANET OL

ALEYKÜMSELAM AFAKİSEVDA İYİYİM ALLAHIMA ŞÜKÜR SİZ İYİ OLUN ALLAH C.C DERT KEDER VERMESİN İNŞ :evet

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

gülnisaSelamunaleykum şükür Iyiyim Hafize Annem Biraz Yorgunum Gunun Yorgunluğu Sicak Hava Da Carpti Mi Ne :)
Mağlum 23 Nisan çalişmalari
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile

ALEYKÜMSELAM 23 NİSAN ÇALIŞMALARI DEYİNCE YILLAR ÖNCESİNE GÖTÜRDÜN BENİ KIZLARLA BANDO ÇALIŞMALARINA GİDERDİM ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU ŞİMDİ BİZİM BURDAKİ OKULLARIN ÇOĞUNDAN KALKTI NERDE O CIVIL CIVIL RENGARENK ELBİSELERİN İÇİNDE Kİ ÇOCUKLAR :HA.E.O

Mevlana'dan

Bana

Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

selamun aleyküm
hiç iyi değilim :(
gülagacı

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 137 mesaj

:Hselamün aleyküm hafize hanımcım ben yeni üyelerdenim ama sizleri çoktan beri takip ediyordum üye olmak anca nasip oldu özellikle sizinle tanışmayı istemişimdir..
formunu görünce cevap verme geregi hissettim hamdolsun iyiyim bu aralar başım agrıyor biraz bahar çarptı heralde ..
sizede ALLAH iyilikler versin
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

hafize, post: 639401, member: 10047

:K:K:K

merakımı maruz görünbu sıtede yenı sayılırım gözlemledıgım kadarıyla sıtede kı kardeslerım sıze hafıze anne dıyorlar neden ? BENDE COK HOŞUMA GITTI BENDE DIyebılırmıyım?
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

Birnur, post: 640810, member: 76367selamun aleyküm
hiç iyi değilim :(

ALEYKÜM SELAM CANIM NEYİN VAR İŞLERMİ CANINI SIKIYOR....ANLATMAK İSTERMİSİN...BELKİ RAHATLARSIN..SANA DİĞER FORUMDADA YAZACAKTIM KONU BÖLÜNMESİN DİYE YAZMADIM....ALLAH BİA ÖNCE SIKINTILARINIZI GİDERSİN CANIM...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
hafize

hafize

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mevlana'dan

Bana

gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

hafize, post: 640806, member: 37970ALEYKÜMSELAM 23 NİSAN ÇALIŞMALARI DEYİNCE YILLAR ÖNCESİNE GÖTÜRDÜN BENİ KIZLARLA BANDO ÇALIŞMALARINA GİDERDİM ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU ŞİMDİ BİZİM BURDAKİ OKULLARIN ÇOĞUNDAN KALKTI NERDE O CIVIL CIVIL RENGARENK ELBİSELERİN İÇİNDE Kİ ÇOCUKLAR :HA.E.O

SELAMUNALEYKUM HAFIZE ANNE
SEN HIÇ MERAK ETME BIZIM OKULDA YINE RENGARENK KIYAFETLI COCUKLARIMIZ VAR

:evet

ALLAHA EMANET OL
SELAM VE DUA ILE
hafize

hafize

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yazmak için bırakmışım heralde torunlar yazmış benim yerime bende şaşırdım görünce gözlerime inanamadım biri şakamı yaptı acaba diye düşündüm ama değil ah yaramazlar siteyi beraber kullanıcaz artık galiba :A:K

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

seda_seda_merakımı maruz görünbu sıtede yenı sayılırım gözlemledıgım kadarıyla sıtede kı kardeslerım sıze hafıze anne dıyorlar neden ? BENDE COK HOŞUMA GITTI BENDE DIyebılırmıyım?

Ben hepsinin büyüğü olduğum için saygılarından diyorlar sende diyebilirsin memnun olurum hayırlı geceler aramıza da hoş geldin YENİ BİR EVLADIM DAHA OLDU DESENE HAYIRLI GECELER :H

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.