HÂL HATIR SORMA KÖŞESi :)

5.812 görüntülenme · 77 yanıt

Paylaş:
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

Mübarek Üye · 5.741 mesaj

her cevaplayan cevabından sonra bi alt kardeşine halini sorsun :a32:

valla ben çoook fena gribi yeni atlattım ...
kabus gibiydi...
şimdi önce Allah'ın izni ile ilaçlarla ayağa kalktım ..
ki zaten acayip canlı bir yapım var ilk fırsatta ayaklanıyorum hastalık devam etsede........

şuan gözlerim burnum sulu
ellerim buz gibi ama kendim terliyorum ...
buna rağmen sırıtabiliyorum ben bana inanamıyorum

peki sen nasılsın alttaki kardeşim ....

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

geçmiş olsun gülüşü yaralı kardeşim. günahlarına keffaret olsun. :)
iyiyiz hamd olsun. ailecek gezdik bugün Rabbim biçok nimet verdi yine. hamd olsun hepsi içinde.
alttaki kardeşim nasılsın?
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Hamdolsun iyiyim.işten çıktım kurstayım.inşallah ordanda cıkıcam birazdan eve doğru attaaaa:)

altaki kardeşim naber nasılsın:)
IMEN

IMEN

Kıdemli Üye · 201 mesaj

cok sukur rabbıme ama canım sıkkın yav gurbette olmak zor sevdıklerınden ayrı olmak zor ıstedıgını yapamamak zor ama oldugun sartlatda bıseyler yapmak da guzel hele sızınle konusunca bıseylerı paylasınca daha gzel oluyor hamdolsun elhamdulıllehı ele kullı halın
e alttakı kardesım nasılsın..:)
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

sağolasın sıla kardeşim..inşaallah öyle olur...
imen kardeş Rabbim kavuştursun senide...

Alttaki bana cevap vermeye hazırlanan kardeşim keyfe haluke ? :)

ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

şükran gülüşü yaralı kardeşim cok yorgunum uykusuzluktan gözlerim :a02:kapanıyor bugun dua köşesinde kimin için tesbih cekecektım ona bakmak için girdim.
evett alttaki kareşim sen nasılsın???
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

İyiyim Hemşerim elhamdülillah gönderen rabbim banada hemşerimi gönderdi,dışarda düğün yapıyorlar bu soğukta bende gürültü çekiyorum burada,alttaki kardeş sen den ne haber var :D
sagraerkan

sagraerkan

Üye · 12 mesaj

sağol kardeşim...sıkıntım büyük ama rabbim en büyük...sağol...sen alttaki gönül dostu nasılsın
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Allahcc razı olsun..GÖNÜL DOSTU PAYESİ NERE BİZ NERE...SIKINTIM BÜYÜK DEME RABBİM BÜYÜK DE...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..ALTTAKİ Gönüldaşım.SEN NASILSIN..ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..
imported_mehmet__

imported_mehmet__

Üye · 18 mesaj

Şükür Allah a kardeş iyiyim biraz cnm sıkılıo fazla bi işim yok sizlerle vakit geçirmeye çalışıorum.Bir yandan da ikindiyi bekliyorum. alttaki kardeş nasılsın?
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

iyiyim çok şükür bugün duygusallığım üstümde biras vede içimde tarf edemediğim tatlı bi huzur var sani bugün tüm sıkıntıların sonu olcakmış gibi hissediyorum
alttaki kardeşim sen nasılsın bakalım
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

iyiyim şükür bunada şükür beterini gördüm zeynom ben hep sana rast geliyorum :)
inşallah sıkıntıların sona erer canım benim ilk üye olduğumda bana yardım eden kişisin bilki küçük gördüğün bi iyilik başkasında çok kocamannn oluyo eğer belki cevap vermeseydin sıkılıp o an aramaktan çıkabilirdim şimdi her gün burdayım

ALTTAKİ KARDEŞİM NASILSIN İNŞALLAHHH İYİSİNDİR
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

DİLEK-HİLAL, post: 945166, member: 85616iyiyim şükür bunada şükür beterini gördüm zeynom ben hep sana rast geliyorum :)
inşallah sıkıntıların sona erer canım benim ilk üye olduğumda bana yardım eden kişisin bilki küçük gördüğün bi iyilik başkasında çok kocamannn oluyo eğer belki cevap vermeseydin sıkılıp o an aramaktan çıkabilirdim şimdi her gün burdayım

ALTTAKİ KARDEŞİM NASILSIN İNŞALLAHHH İYİSİNDİR

çok özür dilerim öncelikle benim hafızam pek kuvvetli değil canım seninle sık rastlaşıyorus evet bu güzel bişi ama ilk üye olduğunda sana negibi yardım ettim hatırlamıyorum kusuruma bakma ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hakkını helal et canım kardeşim allah hepimizin yardımcısı olsun
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

İyiyim çok şükür.Sözlülere hazırlanıyorum işte.Çok yoğunum yaaa.İnşa-ALLAH Rabbim güzel puanlar almamı nasip eder...
Alttaki kardeşim sen nasılsın?:a12:
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

Allaha hamd olsun.Çok iyiyim.Bilgisayarın başında forumda geziniyorum.sizde iyi olun Hemde çok Allah kuluna her şey verir sınavda verir nimette.Zaman geçmeye Mahkum.Bi bakarsınız.Güllük gülistanlık bi hayat.Hayata bakış pencereniz Çok önemli Bu Pencere İslamsa hiç korkmayın.HeP güzel şeyler göreceksiniz.Bir sonraki kardeşim siz nasılsınız.Ben öyle tahmin ediyorum ki Sizde iyisiniz
İLKVESON

İLKVESON

Yeni Üye · 8 mesaj

kardeşler dualarınıza çok ihtiyacım var sezden rica ersem borçlarımı elegüne muhtaç olmadan rabbim bir kapı açıpta ödeme yolunu ihsan eysin
birde oğlumun dürüst .yalan söylemeyen rabbime yönelmesi için dualarınızı istiyorum

ALLAH RIZASI İÇİN
RABBİM SANA DUA İÇİN ELLERİNİ AÇAN KULLARINI BOŞ ÇEVİRME
MÜMÜNÜN MÜMÜNE DUASI DAHA GÜZEL OLUR
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

esselamün aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü ınşallah kazanırsın kardesım elhamdulullah çok iyiyim altdaki kardeşim sen nasılsın
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

İLKVESON, post: 945181, member: 85236kardeşler dualarınıza çok ihtiyacım var sezden rica ersem borçlarımı elegüne muhtaç olmadan rabbim bir kapı açıpta ödeme yolunu ihsan eysin
birde oğlumun dürüst .yalan söylemeyen rabbime yönelmesi için dualarınızı istiyorum

ALLAH RIZASI İÇİN
RABBİM SANA DUA İÇİN ELLERİNİ AÇAN KULLARINI BOŞ ÇEVİRME
MÜMÜNÜN MÜMÜNE DUASI DAHA GÜZEL OLUR

esselamün aleyküm kardeşim ınşallah rabbım oğlunu ıslah etsın doğru yolundan şaşırtmasın:a21: mevlam cümle evlatlarımızı hayırlı bir evlat olurak yaşamalarını sağlasın. rabbımden diliyorum senı sıkıntılarından tez günde kurtarsın feraha erışesin YA RAB ilkveson kardeşimizin borçlarından kurtulması için bir sebeb yarat allaha emanet ol canım
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

ve aleykümselam....
hamdolsun yaşayıp gidiyoruz işte akrep ve yelkovan arası ...

.... sizler nasılsınız kardeşlerim? B) B)

alttaki kardeşim sen nasılsın B)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

İyiyim gülüşü yaralı kardeşim:)
Yok bende muhabbet:)
Altaki kardeşim nasıllar iyiler İNŞALLAH
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.