allah hayır etsin...
çok kötü bir rüya gördüm.
1.147 görüntülenme · 5 yanıt
arkadaşlar aranızda rüya tabir eden varmı.? çok korktum rüyamda iş yerimde sancılanıp ölü bir erkek bebek dünyaya getirdiğimi gördüm. çok gerçekçiydi. bebek tombul ve çok güzeldi ve doğumuma bir iş arkadaşım yardım etti. bebeğin doğduğunu ve ölü olduğunu herkesten gizlemeye çalıştım. çok kötüydü üzgünüm.
allah hayır etsin...
allah hayır etsin...
rüyan hayra çıksın kardeşim. aslında kötü rüyaları anlatmamak gerekiyormuş. rüyayı yoran kişinin rüyayı iyiye yorması da önemli. rüyanda inşallah işlediğin günahlarından arındığını , Rabbimin affettiğini düşündüm. hayırlısı olsun.
mısraarkadaşlar aranızda rüya tabir eden varmı.? çok korktum rüyamda iş yerimde sancılanıp ölü bir erkek bebek dünyaya getirdiğimi gördüm. çok gerçekçiydi. bebek tombul ve çok güzeldi ve doğumuma bir iş arkadaşım yardım etti. bebeğin doğduğunu ve ölü olduğunu herkesten gizlemeye çalıştım. çok kötüydü üzgünüm.
allah hayır etsin...
HAYIR OLSUN İNŞALLAH.BEBEK HABER DERLER.İNŞALLAH ÇOK GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ.HAYIRLI CUMALAR
sıla1rüyan hayra çıksın kardeşim. aslında kötü rüyaları anlatmamak gerekiyormuş. rüyayı yoran kişinin rüyayı iyiye yorması da önemli. rüyanda inşallah işlediğin günahlarından arındığını , Rabbimin affettiğini düşündüm. hayırlısı olsun.
anlatılaması gerektiğini bilmiyordum, üzüldüm şimdi.
iyi dileklerin ve yorumların için allah razı olsun.
Selamün Aleyküm
Selamün Aleyküm
Hayır olsun inşallah aslında bende yeni öğrendim kötü rüyalar anlatılmamalı Rabbimize dua etmemiz gerekirmiş ayrıca rüyaların etkisinde kalmamamız gerekir hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır çıkabilirmiş bence kafana fazla takma bu rüyayı adı üstünde rüya ben bile neler görüyorum hayır olur inşallah selametle
Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık:H
Selamün Aleyküm
Hayır olsun inşallah aslında bende yeni öğrendim kötü rüyalar anlatılmamalı Rabbimize dua etmemiz gerekirmiş ayrıca rüyaların etkisinde kalmamamız gerekir hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır çıkabilirmiş bence kafana fazla takma bu rüyayı adı üstünde rüya ben bile neler görüyorum hayır olur inşallah selametle
Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32139-cok-kotu-bir-ruya-gordum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gördüm Gördüm En Sevgiliyi gördüm!!!... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- Bir rüya gördüm. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Çok İlginç Bir Rüya Gördüm Dini Hikayeler 12 cevap
- Bu nasıl bir rüya bir türlü rüya tabirlerinde bulamadım bi bakarmısınız Dini sohbet 2 cevap
- Rüyamda Hz.Muhammed ( S.A.V ) Efendimizi Gördüm... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Hayatla röportaj yaptığımı gördüm rüyamda. Genel Konular 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.