çok kötü bir rüya gördüm.

1.147 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
mısra

mısra

Üye · 26 mesaj

arkadaşlar aranızda rüya tabir eden varmı.? çok korktum rüyamda iş yerimde sancılanıp ölü bir erkek bebek dünyaya getirdiğimi gördüm. çok gerçekçiydi. bebek tombul ve çok güzeldi ve doğumuma bir iş arkadaşım yardım etti. bebeğin doğduğunu ve ölü olduğunu herkesten gizlemeye çalıştım. çok kötüydü üzgünüm.
allah hayır etsin...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

rüyan hayra çıksın kardeşim. aslında kötü rüyaları anlatmamak gerekiyormuş. rüyayı yoran kişinin rüyayı iyiye yorması da önemli. rüyanda inşallah işlediğin günahlarından arındığını , Rabbimin affettiğini düşündüm. hayırlısı olsun.
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

mısraarkadaşlar aranızda rüya tabir eden varmı.? çok korktum rüyamda iş yerimde sancılanıp ölü bir erkek bebek dünyaya getirdiğimi gördüm. çok gerçekçiydi. bebek tombul ve çok güzeldi ve doğumuma bir iş arkadaşım yardım etti. bebeğin doğduğunu ve ölü olduğunu herkesten gizlemeye çalıştım. çok kötüydü üzgünüm.
allah hayır etsin...

HAYIR OLSUN İNŞALLAH.BEBEK HABER DERLER.İNŞALLAH ÇOK GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ.HAYIRLI CUMALAR
mısra

mısra

Üye · 26 mesaj

sıla1rüyan hayra çıksın kardeşim. aslında kötü rüyaları anlatmamak gerekiyormuş. rüyayı yoran kişinin rüyayı iyiye yorması da önemli. rüyanda inşallah işlediğin günahlarından arındığını , Rabbimin affettiğini düşündüm. hayırlısı olsun.

anlatılaması gerektiğini bilmiyordum, üzüldüm şimdi.
iyi dileklerin ve yorumların için allah razı olsun.
mısra

mısra

Üye · 26 mesaj

isranurrHAYIR OLSUN İNŞALLAH.BEBEK HABER DERLER.İNŞALLAH ÇOK GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ.HAYIRLI CUMALAR

inşallah canım. çok sağol.allah razı olsun
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Hayır olsun inşallah aslında bende yeni öğrendim kötü rüyalar anlatılmamalı Rabbimize dua etmemiz gerekirmiş ayrıca rüyaların etkisinde kalmamamız gerekir hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır çıkabilirmiş bence kafana fazla takma bu rüyayı adı üstünde rüya ben bile neler görüyorum hayır olur inşallah selametle

Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık:H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.