Rüyamda kabeyi ve peygamberimizin mezarıı gördüm.
1.251 görüntülenme · 7 yanıt
öncelikle rüyan hayırlara çıksın kardeşim ben rüyaların anlatılmasından yorumlanmasından yana degilim
zunnun_u_misriöncelikle rüyan hayırlara çıksın kardeşim ben rüyaların anlatılmasından yorumlanmasından yana degilim
sağolasın kardeşim bende senin gibi düşünüyorum ama bu rüya beni cok etkiledi ayrı bir manası varmı diye yazdım
yorumunu bilmemde su mUbarek 10 gunlerde oyle guuzel seyler gormussunuz ne mutlu size! hacca gittinizmi bilmiyorum ama ruyanizda gitmissiniz ne mutlu.. Insaallah hepimize kismet olur o guzel yerelere gidipte dua edebilmek..
cakdocyorumunu bilmemde su mubarek 10 gunlerde oyle guuzel seyler gormussunuz ne mutlu size! Hacca gittinizmi bilmiyorum ama ruyanizda gitmissiniz ne mutlu.. ınsaallah hepimize kismet olur o guzel yerelere gidipte dua edebilmek..
allah razı olsun yok keşke hacca gitsem hiç gitmedim ama cok gitmek istiyorum rüyamda gördüm sanki gerçek gibiydi dayanamadım tüm güçümle ağladım ve yalvardım uyandığımda ancak rüya olduğunu anladım ... Selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45597-ruyamda-kabeyi-ve-peygamberimizin-mezarii-gordum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gördüm Gördüm En Sevgiliyi gördüm!!!... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- Hayatla röportaj yaptığımı gördüm rüyamda. Genel Konular 2 cevap
- Rüyamda Hz.Muhammed ( S.A.V ) Efendimizi Gördüm... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- rüyamda kuranın ilk sayfasını yasaklanmış gördüm Nasihatler 3 cevap
- HZ. ADEMİN KABEYİ BİNA VE TAVAF EDİŞİ **fussilet 19** Peygamberlerimiz 4 cevap
- kabeyi kim yapmıstır?? Dini sohbet 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.