🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

102.913 görüntülenme · 1.013 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

ireme, post: 641489, member: 59734Esselamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu can Aliyem..uzun zaman oldu sana hediye sunmadım.:K..içimden geldi güzel kardeşim...Allah'a (cc) emanet ol biricik kardeşim...

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü can İrem'im.. Gerçekten çok uzun bir zaman oldu değil mi:D? Biz de arayı uzatmayalım inşallah o zaman güzel kardeşim. Çok teşekkür ederim, çok güzel bir hediyeydi bu da.. Mor çiçeklerin en güzellerinden birini eklemişsin yine can kardeşim. Allah c.c razı olsun..Acizane dualarımdasın inşallah..Bu da benden senin için gelsin inşallah..Selam, baki dua ve Muhammedi muhabbetle kal inşallah..B)

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

BU DA ASHAB_KİRAM İÇİN

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

BUDA SENİN İÇİN GÜLNİSA KARDEŞİM
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

nihalim, post: 642004, member: 57261
BERAT 05 canım ablacığım

selamün aleyküm

gözlerimi doldurdun değerli kardeşim benim

Çiçekler ne güzeldir..tabiat ne güzeldir...RAHMAN tüm güzellikleri vermiş onlara...Varmıdır böylesine doğal renkler,hangi uzman yapabilir böylesine güzel kokan çiçekleri,hangi ressam çizebilir en KUSURSUZ haliyle bir kelebeği....

NİHALİM bu da gönlümün hediyesidir sana kabul et...RABBİM AHİRETTE BURDAKİ DOSTLARIMIZLA KOMŞU EYLESİN BİZLERİ İNŞALLAH Amin amin amin

Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
berat05

berat05 🛡

DEĞERLİ KARDEŞİM aliye için...o güzel yazılarıyla islamı ve sevgiyi anlattığı için

nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

çok teşekkür ederim canım ablam...(BERAT 05)

çok teşekkür ederim canım ablam...(BERAT 05)

Aleykümselam ...Berat 05 canım ablacığım beğendiğin için teşekkür ederim...duanıza bütün kalbimle AMİN...AMİN...AMİN...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
berat05

berat05 🛡

BU değerli saygıdeğer büyüğüm TALİP AMCA'm (sizden öğreneceğim daha çok şey var )

bu ÇOK DEĞERLİ KAAN kardeşim ( o islamı anlatan ,hatırlatan,yaşatmaya çalışan konuları için)

berat05

berat05 🛡

Ailemize yeni katılan ANAYÜREĞİ ablamıza (katılımlarınızı bekliyoruz):H
berat05

berat05 🛡

BU mustafa11 kardeşim SİZİN İÇİN

berat05

berat05 🛡

bu ashab-kiram kardeşimiz için :H

Değerli GÜLNİSA kardeşimiz için:H

berat05

berat05 🛡

bu da adını şu an yazamadığım dieğr hak dostlarım için:H

ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

BirnurSELAMUN ALEYKÜM
CANIM BENİM. GÖNLÜ GÜZEL ARKADAŞIM BENİM. TEŞEKKÜR EDERİM BİTANEM.RABBİM SENİN DÜNYAEVİ UHREVİ TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH.BU ARALAR MORALİM BOZUK.ÇOK İYİ GELDİ GÜLÜM SAĞOL.ALLAH C.C SENDEN RAZI OLSUN.BUNLARDA BENDEN SANA GELSİN CANIM:B

ve Aleyna Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu canım kardeşim...noldu canımın içi.:(..neyin var güzel kardeşim..msn yi de açmıyosun bu aralar veya sen açıyosun ben göremiyorum...inşallah sıkıntın geçicidir güzel kardeşim..Rabbim yar ve yardımcınız...üzülme moralinide bozma tamam mı..hepimizin ara ara sıkıntıları moralimizin bozulduğu anlar günler oluyor güzel kardeşim...imtihandayız...önemli olan bu imtihanı geçebilmek isyansız bi şekilde inşaallah...Rahman (cc) bu günümüzü aratmasın..Sabırlı olmayı bizlere nasip etsin....Bi şeye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya hazırım biliyosun güzelim benim...Rahman Ve Rahim (cc) olan Allah'ıma emanet ol kardeşim...Cumanın hürmetine Rabbim bir an önce her ne sıkıntın varsa gidersin inşaallah..Dualarımdasın inşaallah...Baki selam sevgi ve muhabetle Muhammed-i sevdayla kalman dileğiyle...

bunu yüzünü tebbessüm ettirmek için gönderiyorum...
[
URL=http://imageshack.us]
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

nurus, post: 641876, member: 54443selamunaleyküm sevgili kardesim bu avatari kendi profilime ekledim ama izniniz olmazsa degistiririm..kendi profilime kullanabilir miyim ?selam ve dua ile..

ve Aleyna Aleyküm Selam ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu Güzel kardeşim...Estağfirullah kardeşim tabiki kullanabilirsiniz..izin ne demek..Burası paylaşım yeri..biz sevgimizi,arkadaşlğımızı,dostluğumuzu,kardeşiliğimizi,kalbimizi,yüreğimizi,acımızı,sevincimizi,mutluluğumuzu,üzüntümüzü,neşemizi,kederimizi,dualarımızı,dünümüzü,bugünümüzü,yarınımızı velhasılı herşeyimizi buradaki din kardeşlerimizle paylaşıyoruz bi avatarımı paylaşmıcaz...nasıl söz o...ben verdim gitti..güle güle kullanın...:K..

Rahman ve Rahim olan (cc) Allah'ıma emanet olun..Baki selam sevgi ve dua ile inşallah..

buda benden size gelsin...

aliye_aliye

aliye_aliye

berat05DEĞERLİ KARDEŞİM aliye için...o güzel yazılarıyla islamı ve sevgiyi anlattığı için

Selamün Aleyküm değerli Ablam.B).Çok çok teşekkür ederim..Rahman c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah..Çok da güzeldi resim, çok beğendim değerli Ablam..Hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim..Forumunuza birkaç kez yazmak istedim ama konunun akışını bozmak istemedim..Biliniz ki acizane kardeşinizin her daim dualarındasınız.. Özellikle yazmış olduğunuz bir konuda size çok dua ettim, bu mübarek gün hürmetine de Rahman c.c dualarımızı kabul eyler inşallah.. O sizin gönlünüzün güzelliği ve güzel görüşünüzdür değerli ablam. Bendne de bu güzel hediye size gelsin inşallah..Cumanız mübarek olsun..Dualarımızdasınız inşallah ablam..Selam, dua ve tebessümle kalın:)

meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm NİĞDELİ kardeşim bu güzel gülü size gönderiyorum ...gönderdiğiniz çiçek için de çoook teşekkür ediyorum..kabul buyrunuz güzel kardeşim selam ve dua ile .....
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
berat05

berat05 🛡

aliye_aliye
Selamün Aleyküm değerli Ablam.B).Çok çok teşekkür ederim..Rahman c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah..Çok da güzeldi resim, çok beğendim değerli Ablam..Hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim..Forumunuza birkaç kez yazmak istedim ama konunun akışını bozmak istemedim..Biliniz ki acizane kardeşinizin her daim dualarındasınız.. Özellikle yazmış olduğunuz bir konuda size çok dua ettim, bu mübarek gün hürmetine de Rahman c.c dualarımızı kabul eyler inşallah.. O sizin gönlünüzün güzelliği ve güzel görüşünüzdür değerli ablam. Bendne de bu güzel hediye size gelsin inşallah..Cumanız mübarek olsun..Dualarımızdasınız inşallah ablam..Selam, dua ve tebessümle kalın:)

sizden gelen her cevap beni mutlu ediyor bilesiniz...
sizlerden öğreneceğim ve bunları hayatıma ,yazılarıma,duygularıma geçireceğim daha çok şey var..bu yazdıklarımı övgü olarak almayın..çünkü hissettiklerimi buraya dökmemin imkanı yok..islamı - kuranı- HAK' KI daha çok paylaşmamı sevmemi yaşamamı sağlıyorsunuz.....
ALLAH(c.c.) RAZI OLSUN...İSLAM ADABINI SİZLERDEN ÖĞRENİYORUM
(talip amca-kaan kardeşim-aliye aliye-nihalim(adını yazamadığım diğer kardeşlerim kırılmasın nolur ...bu benim cahilliğimden ...hepinizden birşeyler öğreniyorum elbet..isimleriniz gönlümde)
aliye_aliye

aliye_aliye

berat05, post: 642404, member: 66906sizden gelen her cevap beni mutlu ediyor bilesiniz...
sizlerden öğreneceğim ve bunları hayatıma ,yazılarıma,duygularıma geçireceğim daha çok şey var..bu yazdıklarımı övgü olarak almayın..çünkü hissettiklerimi buraya dökmemin imkanı yok..islamı - kuranı- HAK' KI daha çok paylaşmamı sevmemi yaşamamı sağlıyorsunuz.....
ALLAH(c.c.) RAZI OLSUN...İSLAM ADABINI SİZLERDEN ÖĞRENİYORUM
(talip amca-kaan kardeşim-aliye aliye-nihalim(adını yazamadığım diğer kardeşlerim kırılmasın nolur ...bu benim cahilliğimden ...hepinizden birşeyler öğreniyorum elbet..isimleriniz gönlümde)

Rahman c.c her daim o güzel gönlünüze göre versin inşallah değerli ablam.. Sizin bu güzel düşünceleriniz çok mutlu etti, Rahman c.c razı olsun inşallah.. Değerli ablam, ben size çok çok teşekkür ederim.. Bu yuvada iyi ki varsınız, iyi ki aramızdasınız.. Acizane bilmeden de olsa güzel şeylere vesile olabilmişsem, kendi adıma söyleyebilirim ki çok mutlu olurum ablam.. ''En hayırlılarımızın, başkalarına faydalı olabileni'' hadis-i şerifi gereğince bu yuvada ben de çok şeyler öğrendim..Benim de çok değerli ablalarımdansınız..Dualarım sizinle her daim inşallah..İlginiz için bir kez daha teşekkür ediyorum ablam..Selam ve baki dualarım ile Rabbimize emanetimsiniz inşallah..B)

Değerli Nihal ablam, o güzel hediyeniz için de burdan bir kez daha teşekkür ederim. Benim için çok değerli, çünkü uğraşmıştınız eklemek için ve bu sizi üzmüştü..Allah c.c razı olsun, gülistan gönlünüze sağlık olsun..Selam ve baki dualarımla Rabbimize emanetsiniz siz de inşallah..B)
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

[medya]
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.