✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
cennet yolcusu, post: 631528, member: 41865SELAMÜN ALEYKÜM EMEĞİNİZE SAĞLIK RABBİM RAZI OLSUN ORALARA GİDİP GÖRMEK NASİP ETSİN RABBİME EMANET OLUN
18.269 görüntülenme · 220 yanıt
✦ Mübarek Üye
cennet yolcusu, post: 631528, member: 41865SELAMÜN ALEYKÜM EMEĞİNİZE SAĞLIK RABBİM RAZI OLSUN ORALARA GİDİP GÖRMEK NASİP ETSİN RABBİME EMANET OLUN
✦ Mübarek Üye
@ebruliALLAH razi olsun sizden.emeginize saglik.
izleyipte etkilenmemek mumkun degil:A
yuce RABBIM bizlerede nasip etsin,o mubarek yerleri ziyaret etmeyi.:A
✦ Mübarek Üye
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
-KAAN-
mevlam cümlemize tekrar tekrar gitmeyi ihsan,nasip,kısmet etsin.hakkı ile yaşayana SELAMÜNALEYKÜM.
selam ve dua ile kalın......
(hazırlayan emek harcayandan mevlam razı olsun)
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
rüyam3Selamün Aleyküm
Kaan kardeşim Allah c.c. senden razı olsun sayende çok güzel bir site daha buldum bu forum sayesinde ne güzel konular var, dualar var, her girdiğimde hep bişeyler öğreniyorum ve kulaklarını çınlatıyorum:D "Allah c.c. razı olsun Kaan kardeşimden yoksa bu siteyi nerden bulurdum" diyorum işde sen ve senin gibiler bizlerehep örnek oluyosunuz Allah c.c. razı olsun sağol Allah c.c. emanet ol selametle
✦ Mübarek Üye
berat05selamün aleyküm KAAN kardeşim:H
BU LİNKİ SİTEYE KOYSAM BU MAHSURU OLURMU?
SORMADAN KOYMAK İSTEMEDİM
selamün Aleyküm
✦ Mübarek Üye
zerdali:ASELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM ALLAH(C.C.)SENDEN RAZI OLSUN RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN İNŞAALLAH.BEYTULLAH'A GİTMEK NASİP OLMADI AMA KENDİMİ ORADA GİBİ HİSSETTİM. MEVLAM İNŞAALLAH HEPİMİZE GİTMEYİ,LAYIKIYLA İBADETİMİZİ YAPMAYI NASİP ETSİN:ARAHMAN'A EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31524-gizli-kamera-ile-beytullah-i-gezelim · 28.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.