Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim

18.269 görüntülenme · 220 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

mevlam razı olsun selam ve dua ile kalın selametle.

evla, post: 618589, member: 69715emeğine sağlık çok mutlu oldum rabbim razı olsun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

inşaALLAH.amin.selam ve dua ile kalın selametle.

semos, post: 618608, member: 43759Allah c.c. razı olsun,rabbim bana ve bütün müslüman kardeşlerime bu kutsal yerlere gitmeyi nasip eyler , ihsan eyler inşallah. anlık ta olsa gittik geldik vesile olduğunuz için mevlam razı olsun. selam ve dua ile kalın
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam selam ve dua ile .......

tevhiterisa..allah razı olsun cenabı allah mümin kullarına nasib eder inşallah..a.e.o
KAYAR

KAYAR

Üye · 16 mesaj

Cok Güzel Allah Her Müslümana Nasip Etsin Insallah
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Selamün Aleyküm

Kaan Kardeşim Bu linki bulupta buraya formu açtığıniçin senden ,Ve bu videoyu çeken o zattan Allah binlerce kez Razı olsun...
EMEK VERDİĞİNİZ İÇİN,BİZE GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN.

BİRAZ ÖNCE İZLEME FIRSATI NASİP OLDU.AMA SESİNİ AÇAMADIM İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN.
AKŞAM TEKRAR İZLEYECEĞİM.GÖRÜPTE HEYECANLANMAMAK ELDE DEĞİL..GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLMAK ÇOK ZOR.
Tüm müslüman kardeşlerimize nasip olur oralara gitmek.

ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR..
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Kaan kardeşim Allah c.c. senden razı olsun bizim paylaştığın için çok duygulandım İnşallah Rabbim bizlere de oraya gitmeyi nasip eder oraya gidemesekte sayende gitmiş gibi oldum çok ama çok duygulandım ne güzel yer her gün izlesem bıkmam doyamam oranın tadına:A sağol Allah c.c. razı olsun
Selam ve dua ile kal
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile .......

KAYARCok Güzel Allah Her Müslümana Nasip Etsin Insallah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam abla.bu samimi ve içten duana amin..amin...amin...mevla razı olsun selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle inşaALLAH....

berat05Selamün Aleyküm

Kaan Kardeşim Bu linki bulupta buraya formu açtığıniçin senden ,Ve bu videoyu çeken o zattan Allah binlerce kez Razı olsun...
EMEK VERDİĞİNİZ İÇİN,BİZE GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN.

BİRAZ ÖNCE İZLEME FIRSATI NASİP OLDU.AMA SESİNİ AÇAMADIM İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN.
AKŞAM TEKRAR İZLEYECEĞİM.GÖRÜPTE HEYECANLANMAMAK ELDE DEĞİL..GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLMAK ÇOK ZOR.
Tüm müslüman kardeşlerimize nasip olur oralara gitmek.

ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.inşaALLAH.amin.selam ve dua ile kalın selametle ALLAH cc emanet olun.hayırlı akşamlar.....

rüyam3Selamün Aleyküm
Kaan kardeşim Allah c.c. senden razı olsun bizim paylaştığın için çok duygulandım İnşallah Rabbim bizlere de oraya gitmeyi nasip eder oraya gidemesekte sayende gitmiş gibi oldum çok ama çok duygulandım ne güzel yer her gün izlesem bıkmam doyamam oranın tadına:A sağol Allah c.c. razı olsun
Selam ve dua ile kal
yaralı kalp

yaralı kalp

Kıdemli Üye · 105 mesaj

ALLAH cümlemize nasip eder inşallah paylaşımın için teşekkürler allah razı olsun senden allah'a emanet ol kardeşim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve dua ile kalın selametle ALLAH cc emanet olun.hayırlı cumalar kardeşim.....

yaralı kalpALLAH cümlemize nasip eder inşallah paylaşımın için teşekkürler allah razı olsun senden allah'a emanet ol kardeşim
mümine

mümine

Yeni Üye · 5 mesaj

ellerinize sağlık ALLAH celle celaluhu ve celle şanuhu sizlerden her daim razı olsun çok güzeldi devamını bekleriz İNŞAALLAH tekrar tekrar ellerine sağlık RABBım hepimize o mubarek yerleri görebilmeyi nasip etsin İNŞAALLAH...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

mevlam razı olsun.bizlere bu emeği ulaştırandan ve çekenden ALLAH cc razı olsun.selam ve dua ile kalın selametle.

mümineellerinize sağlık ALLAH celle celaluhu ve celle şanuhu sizlerden her daim razı olsun çok güzeldi devamını bekleriz İNŞAALLAH tekrar tekrar ellerine sağlık RABBım hepimize o mubarek yerleri görebilmeyi nasip etsin İNŞAALLAH...
berat05

berat05 🛡

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

BU FORMU ARADA YUKARILARA ÇIKARACAĞIM İZNİNİZ OLURSA.

BEN HER SABAH İZLİYORUM VE DOYMUYORUM BU AŞK BAŞKAYMIŞ KAAN KARDEŞ

HERKES İZLEMELİ DEĞİL Mİ:H
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kıymetli büyüğüm.mevlam razı olsun abla.inşaALLAH oralara gitmeye,tekrar tekrar görmeyi ALLAH cc bizlere nasip kısmet etsin.selam ve dua ile kalın selametle.

berat05SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

BU FORMU ARADA YUKARILARA ÇIKARACAĞIM İZNİNİZ OLURSA.

BEN HER SABAH İZLİYORUM VE DOYMUYORUM BU AŞK BAŞKAYMIŞ KAAN KARDEŞ

HERKES İZLEMELİ DEĞİL Mİ:H
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

çok güzel çekmişler bendende kabe görüntüsü var kendim çektim biraz yamuk çekmişim ekleyebilirsem bende ekleyim inşAllah
paylaşımın için sağol Allah razı olsun..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

bekliyoruz inşaALLAH.selam ve dua ile kalın selametle.

Kardelen..çok güzel çekmişler bendende kabe görüntüsü var kendim çektim biraz yamuk çekmişim ekleyebilirsem bende ekleyim inşAllah
berat05

berat05 🛡

Kardelen..çok güzel çekmişler bendende kabe görüntüsü var kendim çektim biraz yamuk çekmişim ekleyebilirsem bende ekleyim inşAllah

BENDE BEKLİYORUM MUTLAKA :H
berat05

berat05 🛡

-KAAN-

mevlam cümlemize tekrar tekrar gitmeyi ihsan,nasip,kısmet etsin.hakkı ile yaşayana SELAMÜNALEYKÜM.

selam ve dua ile kalın......

(hazırlayan emek harcayandan mevlam razı olsun)

SELAMÜN ALEYKÜM :H
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM EMEĞİNİZE SAĞLIK RABBİM RAZI OLSUN ORALARA GİDİP GÖRMEK NASİP ETSİN RABBİME EMANET OLUN
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.