✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
evla, post: 618589, member: 69715emeğine sağlık çok mutlu oldum rabbim razı olsun
18.269 görüntülenme · 220 yanıt
✦ Mübarek Üye
evla, post: 618589, member: 69715emeğine sağlık çok mutlu oldum rabbim razı olsun
✦ Mübarek Üye
semos, post: 618608, member: 43759Allah c.c. razı olsun,rabbim bana ve bütün müslüman kardeşlerime bu kutsal yerlere gitmeyi nasip eyler , ihsan eyler inşallah. anlık ta olsa gittik geldik vesile olduğunuz için mevlam razı olsun. selam ve dua ile kalın
✦ Mübarek Üye
tevhiterisa..allah razı olsun cenabı allah mümin kullarına nasib eder inşallah..a.e.o
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
berat05Selamün Aleyküm
Kaan Kardeşim Bu linki bulupta buraya formu açtığıniçin senden ,Ve bu videoyu çeken o zattan Allah binlerce kez Razı olsun...
EMEK VERDİĞİNİZ İÇİN,BİZE GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN.
BİRAZ ÖNCE İZLEME FIRSATI NASİP OLDU.AMA SESİNİ AÇAMADIM İŞYERİNDE OLDUĞUM İÇİN.
AKŞAM TEKRAR İZLEYECEĞİM.GÖRÜPTE HEYECANLANMAMAK ELDE DEĞİL..GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLMAK ÇOK ZOR.
Tüm müslüman kardeşlerimize nasip olur oralara gitmek.
ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR..
✦ Mübarek Üye
rüyam3Selamün Aleyküm
Kaan kardeşim Allah c.c. senden razı olsun bizim paylaştığın için çok duygulandım İnşallah Rabbim bizlere de oraya gitmeyi nasip eder oraya gidemesekte sayende gitmiş gibi oldum çok ama çok duygulandım ne güzel yer her gün izlesem bıkmam doyamam oranın tadına:A sağol Allah c.c. razı olsun
Selam ve dua ile kal
✦ Mübarek Üye
yaralı kalpALLAH cümlemize nasip eder inşallah paylaşımın için teşekkürler allah razı olsun senden allah'a emanet ol kardeşim
✦ Mübarek Üye
mümineellerinize sağlık ALLAH celle celaluhu ve celle şanuhu sizlerden her daim razı olsun çok güzeldi devamını bekleriz İNŞAALLAH tekrar tekrar ellerine sağlık RABBım hepimize o mubarek yerleri görebilmeyi nasip etsin İNŞAALLAH...
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
berat05SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
BU FORMU ARADA YUKARILARA ÇIKARACAĞIM İZNİNİZ OLURSA.
BEN HER SABAH İZLİYORUM VE DOYMUYORUM BU AŞK BAŞKAYMIŞ KAAN KARDEŞ
HERKES İZLEMELİ DEĞİL Mİ:H
✦ Mübarek Üye
Kardelen..çok güzel çekmişler bendende kabe görüntüsü var kendim çektim biraz yamuk çekmişim ekleyebilirsem bende ekleyim inşAllah
paylaşımın için sağol Allah razı olsun..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Kardelen..çok güzel çekmişler bendende kabe görüntüsü var kendim çektim biraz yamuk çekmişim ekleyebilirsem bende ekleyim inşAllah
paylaşımın için sağol Allah razı olsun..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
-KAAN-
mevlam cümlemize tekrar tekrar gitmeyi ihsan,nasip,kısmet etsin.hakkı ile yaşayana SELAMÜNALEYKÜM.
selam ve dua ile kalın......
(hazırlayan emek harcayandan mevlam razı olsun)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31524-gizli-kamera-ile-beytullah-i-gezelim · 28.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.